Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la CalivitaInteligenta, curaj, libertate si implinire
prin autocunoastere si afirmare personala,
in spiritul de viata
CaliVita International

Autocunoastere si dezvoltare personala
 

Libertatea e bunul cel mai de pret al omului. Pentru a fi in totalitate liber, omul trebuie sa fie pe deplin constient, caci cel mai important lucru pe care ti-l ofera libertatea nu este sa decizi pentru o chestiune sau alta, ci sa decizi cu toata fiinta ta. Numai astfel poti inflori si o poti face la cea mai inalta treapta.

Libertatea este un fenomen tridimensional...

Prima dimensiune a libertatii este cea fizica. Poti fi inrobit fizic, asa cum, timp de mii de ani, omul a fost vandut la piata ca o marfa. Sclavii au existat secole si milenii peste tot in lume. Lor nu li s-au dat drepturi ale omului; nu erau acceptati ca fiind fiinte umane, erau considerati sub-oameni. Si unii oameni inca mai sunt tratati ca sub-oameni. Odata cu rezolvarea pe cat posibil a acestei probleme fundamentale, oamenii au castigat libertatea fizica, baza oricarei libertati mai inalte. Acesta inseamna ca suntem liberi sa ne miscam, corpul nu mai este in lanturi, nu mai este considerat josnic, nu mai sunt ingradite drepturile fiintei in functie de sex, religie, culoare.

A doua dimensiune a libertatii ii urmeaza primeia: libertatea din punct de vedere psihologic sau eliberarea de sclavia ideologiilor, a curentelor sociale, a miscarilor politice si religioase. Libertatea psihica va fi posibila atunci cand oamenii vor fi ajutati sa creasca de mici pentru a avea mai mult intelect, creativitate, constiinta, vioiciune. Nici o credinta nu le va mai fi servita de-a gata. Nu vor mai fi indrumati sa se incadreze automat intr-un anumit tipar ci vor fi incurajati pe cat de mult posibil sa gaseasca singuri adevarul. Si le va mai fi amintit inca de la inceput: "Adevarul tau personal, descoperirea si experienta ta proprie te vor elibera. Nimic altceva nu poate face acest lucru pentru tine."

Ce-a de-a treia dimensiune si ultima a libertatii este intelegerea faptului ca tu esti doar constiinta ta. Este o dimensiune pur spirituala. Ea are de-a face cu substanta cea mai profunda a fiintei tale, insasi calitatea de a fi, care nu poate fi incatusata, nu poate fi conditionata, nu poate fi pacalita, oricare ar fi conjuctura exterioara. In aceasta faza nu mai exista frica, nu mai exista limitari, nu mai exista trecutul (amintirea ta) si nici viitorul (imaginatia ta), tot ceea ce exista este clipa prezenta, traita in deplina armonie, dincolo de orice falsitate, dincolo de orice iluzie.


De ce este libertatea cel mai de pret bun al omului? Deoarece ii ofera oportunitatea de a creste, de a se exprima, de a se manifesta, de a invata din propria experienta si, in cele din urma, de a se elibera de toate conditionarile si suferinta datorate necunoasterii. Libertatea in sine nu are nici un sens daca nu este folosita ca suport pentru a fi creativ... pentru a canta, a dansa, a medita, a face dragoste, a explora, a descoperi, a inventa... Iubirea este cheia, muzica, dansul, meditatia, creativitatea... Doar fa ceva cu libertatea ta! Nu sta acolo cu ea, altfel te vei indeparta de ea si ea de tine, te vei deconecta de la viata, vei ajunge sa te simti singur, ingandurat, trist si pierdut, iar apoi cineva va decide in locul tau. Atunci redevii sclav.


Te invitam mai departe intr-o incursiune in lumea plina de posibilitati a libertatii personale...

1. Despre frica de provocari si curajul de a trai in mod constient

2. Libertate, inteligenta si transformare

3. Tantra si cursurile Tantralife: o cale de deblocare psiho-emotionala si corporala

4. Tipologiile umane in context personal, profesional, social, spiritual

5. Meditatie pentru eliberarea de suferinta si optimizarea situatiei de viata

 

Materiale oferite in colaborare cu site-ul FortaSiGratie.ro
(un proiect dedicat explorarii unor zone perceptuale si de viata cotidiana mai putin sau deloc cunoscute,
abordand lumea cauzelor si mai putin a efectelor in cautarea unei fericiri veritabile si autosustentabile).

 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.