Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
prin abordarea holistica a procesului de vindecare
ca parte a stilului de viata
CaliVita International

Corpul energetic, factorul premergator
manifestarilor de la nivelul corpului fizicCorpul EnergeticFiecare din partile corpului reprezinta un microcosmos al acestuia, dupa cum insasi fiinta umana este un microcosmos al Universului. Aceasta este conceptia holistica. Tot ceea ce suntem se reflecta in corpul nostru, ca fiziologie si patologie.

In ultimii 25 de ani, putem vedea dezvoltandu-se o in occident o imagine asupra Universului din ce in ce mai asemanatoare cu modelul intuitiv, fenomenologic si de interactiune permanenta a omului cu natura lui cea mai profunda, aceea de fiinta spirituala, model care a caracterizat de mii de ani filozofia holistica orientala.

Unul dintre cele mai importante componente ale viziunii holistice despre om si Univers este teoria energiei care strabate corpul prin canale subtile numite meridiane. In urma unor studii si cercetari recente in domeniul electro-fiziologiei, atat cercetatori francezi cat si chinezi care au participat la acest studiu au dovedit separat ca meridianele energetice exista cu adevarat, fiind evidentiate prin fenomene de natura electro-magnetica. Cartografierea cu aceasta ocazie a traseelor meridianelor a demonstrat o corespondenta de 80-90% cu harta de acupunctura a corpului uman de pe vremea Chinei antice.

In plus, s-a dovedit stiintific ca stimularea unor puncte adecvate situate pe meridianele energetice (numite si puncte de acupunctura) produce in mod real secretii neuro-endocrine insotite de modificari fiziologice cunatificabile in activitatea cardiaca, intestinala si a tuturor celorlalte organe si sisteme. S-a mai observat ca au loc modificari electro-encefalografice si impulsuri electrice masurabile la nivelul cortexului cerebral.

Mai mult, Herbert Benson, doctor in medicina si profesor la Harvard University Medical School a dovedit prin experimente atente ca terapia prin relaxare, echilibrare mentala psihoterapica, ras, activitate animata de pasiune, aduce modificari fiziologice benefice si semnificative in structura energetica a organismului uman. Terapia de relaxare diminueaza activitatea electrica a cortexului cerebral si a intregului sistem nervos intr-o asemenea masura incat, intr-o stare de liniste, detensionare si deconectare corespunzatoare, energia mobilizata printr-un procedeu de acupunctura sau orice alta metoda de stimulare a meridianelor poate incepe sa curga din nou liber iar zonele blocate energetic sa fie din noua alimentate cu energie. A fost de asemenea remarcat faptul ca activitatea electrica excesiva a cortexului cerebral diminueaza drastic sau blocheaza libera curgere a energiei in corp de-a lungul meridianelor energetice de acupunctura. In acest sens, relaxarea terapeutica si controlul stresului au devenit metode terapeutice respectabile in lumea medicala, in stransa corelatie cu terapia pe meridianele energetice.

O viziune de ansablu asupra bolii pornind de la corpul energetic ar fi urmatoarea: odata cu inaintarea in varsta, canalele care aduc energia vitala spre organele interne (facandu-le capabile sa functioneze) se blocheaza treptat ca urmare tensiunilor fizice, mentale si emotionale acumulate in timp. Rezultatul este oboseala generala, slabiciunea, lispa de vitalitate, scaderea puterii de concentrare, o sanatate precara. In general, un tanar are suficiente resurse pentru a-si mentine circuitele energetice mai putin obturate, incat la el fluxul energetic este cat de cat continuu. Organele sunt astfel hranite, iar bolile care apar sunt banale. Cu timpul insa, daca la nivel psihic nu traim armonios, circuitele energetice nu vor ramane deschise ci vor suferi blocaje, generand dezechilibre, imbolnaviri si imbatranirea prematura a corpului fizic.

In acest moment, pe parte de relaxare si tratament energetic, recomandam aparatul BioHarmonex de la CaliVita, o solutie medicala din domeniul medicinei cuantice. Acesta actioneaza organismul pe principiul bio-rezonantei, strict la nivelul corpului energetic. Printre numeroasele moduri presetate de functionare in functie de gama de probleme medicale abordate, dispozitivul ajuta la echilibrarea proceselor energetice proceselor de la nivelul corpului fizic. El dispune de un program special pentru Relaxare (programul Relax), respectiv de un program special pentru deblocarea si stimularea generala a meridianelor energetice (programul Meridian).
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.