Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari
Forta si GratieAbordarea starilor interioare si a evenimentelor exterioare dintr-o perspectiva spirituala.Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International


CaliVita - O Viziune Promitatoare Despre Sanatate

 


De ce CaliVita International?
 

CaliVita este o companie multinationala (originara din Statele Unite), aflata in plina expansiune la nivel mondial, popularizand prin produsele sale de ultima generatie - destinate sanatatii - un nou stil de viata de calitate in lume.


In prezent, stresul cotidian si dezechilibrele psiho-emotionale, medicamentele, alcoolul, cafeaua, poluarea aerului si contaminarea mediului, substantele chimice cancerigene din apa si alimente, sursele artificiale de lumina, conditiile improprii de temperatura si umiditate de acasa ori de la locul de munca, toate acestea constituie de regula cauzele a mai mult de 90% din problemele de sanatate, de randament scazut in munca si de vitalitate cu care ne confruntam.
 

Intr-un astfel de context, cresterea vitalitatii si adaptabilitatii, dobandirea si mentinerea echilibrului psihic, imunitatea fireasca la diferite boli, terapiile anti imbatranire, inlaturarea efectelor secundare ale tratamentelor medicamentoase si inlocuirea lor partiala sau totala cu remedii naturale sunt deziderate ale celor mai recente cercetari bio-medicale si de dezvoltare personala, acestea constituind in prezent optiunea cu adevarat promitatoare catre o viata internationala de calitate.


Cunoasterea si aplicarea tratamentelor cu ajutorul naturii ofera intodeauna o optiune la orice fel de alt tratament. De aceea va prezentam mai jos cateva dintre cele mai importante informatii despre darurile autentice ale naturoterapiei...

Alternativa la produsele medicamentoase de sinteza - cu actiune unilaterala, de urgenta si de moment - sunt remediile naturale, adica toate produsele din gama Calivita. Acestea stimuleaza mecanismele proprii de repunere in forma de care fiecare organism dispune - in mod firesc - inca de la nastere.

Astfel de remedii, continand diverse principii active naturale, compenseaza si amplifica actiunile specifice organismului viu de eliminare a suferintei si bolii. Ajutorul pretios al remediilor naturiste poate duce in timp la re-echilibrarea si refacerea generala, oferind omului sansa unica si reala de auto-vindecare.

 

► Ce BENEFICII ofera Gama de produse Calivita ca parte a Retetelor recomandate?

 • Renumele, traditia, credibilitatea producatorului si a importatorului.
 • Existenta notificarilor si avizelor Ministerului Sanatatii, precum si ale forurilor internationale FDA, GMO, GMP la toate produsele.
 • Materii prime 100% naturale (plante din tinuturile lor de origine si culturi bio).
 • Conservarea calitatilor benefice originale ale ingredientelor utilizate, ca urmare a tehnologiilor de varf utilizate in procesele de recoltare, extractie si combinare.
 • Mineralele sunt chelatate cu aminoacizi pentru absorbtie intestinala optima.
 • Vitaminele din tablete se dizolva progresiv, pe timp indelungat, pentru a putea fi absorbite integral in organism.
 • O parte din produse incorporeaza combinatii unice de substante active si prezinta proprietati biofizice si energetice deosebite: produsele pe grupa de sange (Vital A/ B/ AB/ 0), OxyMax, Ocean 21, Para Protex, Noni.
 • Gama de produse este extrem de diversa: vitamine, substante minerale, aminoacizi, enzime, flora intestinala, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge, dispozitive terapeutice complexe de uz personal, bioenergetice si bio-fizice.
 • Raportul cantitate-concentratie-pret per flacon de produs fitoterapic este un alt criteriu care atesta fiabilitatea remediilor.
 • Retetele, recomandarile si consultatiile medicale oferite in paginile site-ului si la cabinet de medici cu experienta constituie un bun argument in favoarea eficientei tratamentelor.


Adaptandu-se la stilul de viata al fiecaruia
, solutiile naturale de tratament si optimizare propuse de Calivita se dovedesc a fi o cale blanda, stabila si armonioasa catre o minte sanatoasa intr-un corp sanatos, in deplina rezonanta cu specificitatea si unicitatea fiecarui individ in parte.

 

 

Curs online
Produse naturiste

Prin ce se deosebesc medicamentele de preparatele naturale fitoterapice de tipul celor din gama Calivita?

Produsele naturiste (in general toate, dar in mod special cele profesionale) administrate ca tratament sunt o delectare pentru organism deoarece aduc in corp un aport de substante naturale analoage sau compatibile cu cele ale sistemelor vii. De multe ori aceste substante se regasesc deja in structura anatomo-functionala a diferitelor organe si sisteme iar organismul nostru le foloseste din plin pentru sustinerea homeostaziei si combaterea dezechilibrelor specifice instalarii a numeroase afectiuni. Spre deosebire de acestea, produsele chimic-medicamentoase (si ne referim aici la cele mai multe medicamente de sinteza actuale, inclusiv calmante, somnifere, anti-depresive, energizante, afrodisiace) sunt substante inexistente in natura, cu efecte imprevizibile in cadrul unui sistem viu. Acestea constrang corpul sa se supuna unor reactii chimice in lant care nu au nimic in comun cu mecanismele proprii de reglare si punere in forma, reactii avand printre altele si un efect punctual si de moment asupra problemei vizate dar fiind insotite si de multe alte efecte secundare cuantificabile imediat sau in timp. Recomandabile fara doar si poate sunt tratamentele naturale, iar solutia medicamentoasa NUMAI IN SITUATII DE URGENTA.

Mai mult, remediile naturale, spre deosebire de cele de sinteza (chimice), sunt capabile sa influenteze in diferite grade toate cele 3 planuri ale existentei noastre de zi cu zi: fizic, energetic, psiho-emotional. Fitoterapia corect realizata este in masura sa abordeze toate aceste planuri, cu egala importanta, aducand o imbunatatire a calitatii vietii pe de o parte la nivel organic (in corp, unde actioneaza armonios si cu blandete), pe de alta parte la nivel functional (vital, energetic) si nu in ultimul rand la nivel psihic (sediul subtil al multor afectiuni).


In spiritul autentic al naturo-terapiei
, compania de origine americana CaliVita produce si comercializeaza o gama larga de preparate naturale de o calitate deosebita, unele dintre ele unice in lume, in compozitia carora intra vitamine, substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti, amino-acizi, enzime, flora intestinala, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge. Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate - prin prelucrare la rece si in vid - in capsule, tablete si sucuri concentrate. Consumate corespunzator, ele actioneaza benefic in organism pe mai multe directii simultan, administrarea consecventa a lor avand ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele. In paralel cu preparatele naturale este oferit dispozitivul bio-energetic de uz personal - Bio Harmonex - conceput special pentru stimularea si echilibrarea sistemului energo-informational al organismului. Acesta reprezinta o solutie terapeutica din domeniul medicinei cuantice, fiind proiectat sa actioneze, alaturi de preparatele naturale, in directia refacerii armoniei interioare si redobandirii sanatatii prin cultivarea cu acuratete a capacitatatii energetice de auto-vindecare si echilibrare a organismului. Este de asemenea pus la dispozitie si un dispozitiv ultramodern si eficient de activare terapeutica a apei - prin purificare, ionizare, oxigenare si regrupare moleculara. Este vorba de activatorul de apa Aquarion, cu nenumarate aplicatii terapeutice avand drept scop repunerea in forma si prefigurarea unei victorii asupra multor afectiuni si simptome.

 

Pentru combinarea si dozarea optima a diferitelor elemente de compozitie ale preparatelor naturale, cercetarile si studiile care au stat de-a lungul timpului la baza conceperii tuturor produselor Calivita s-au concentrat atat pe informatiile stiintifice din domeniul bio-medicinei, nutritiei si regenerarii organismului la nivel celular, cat si pe explorarea rezultatelor - deseori spectaculoase - obtinute in tratarea diferitelor afectiuni de catre medicina traditionala, ale carei solutii si remedii de tip holistic abunda in practicile terapeutice vechi de sute sau chiar mii de ani apartinand diferitelor culturi si civilizatii.

Stiinta noua se completeaza in mod remarcabil cu stiinta veche, aspect esential pentru obtinerea unor efecte benefice veritabile asupra corpului, mintii si spiritului.

Iata cateva informatii despre provenienta produselor:

- Linia de productie, culturile de materie prima, laboratoarele de cercetare si sediul firmei Calivita se afla in Farmington, SUA.

- In Europa produsele companiei Calivita au ajuns oficial in anul 1991.

- Sediul central pentru Europa de Vest este la Rotterdam iar pentru Europa de Est la Budapesta.

- In Romania compania Calivita s-a inregistrat oficial in 1997.

- Sediul central din Romania este la Timisoara, existand depozite in mai multe orase ale tarii.


Raportul calitate-cantitate-pret, un motiv foarte bun de a alege produsele CaliVita


Un flacon dintr-un preparat CaliVita contine o cantitate suficient de mare de produs cat sa asigure consumatorului finalizarea unei prime etape complete de tratament. Pretul platit de consumator pe tratamentul naturist respectiv este de cateva ori mai mic decat in cazul produselor similare din farmacii (acolo unde exista preparate similare), luand in calcul in acest sens costul per flacon, cantitatea de produs continuta si concentratia de substante active din acesta.

Spre exemplu, un flacon de "Q Protect" de la CaliVita - produs naturist pe baza de extract de Ginko Biloba - contine 90 de tablete avand fiecare o cantitate de 50 mg de Ginko Biloba (plus Beta Caroten, Vitamina C, Vitamina E, Seleniu) si tot flaconul costa 40 lei. Rezulta imediat ca o tableta de 50 mg Ginko Biloba de la CaliVita costa aproximativ 0,44 lei. Alternativ, daca luam ca termen de comparatie unul dintre produsele similare din farmacii, observam ca, de regula, acesta contine 30 de tablete a cate 25-30 mg de Ginko Biloba la pretul de aproximativ 30 lei. Pretul per tableta la un astfel de produs ajunge deci in jur de 1 leu, mai mult decat dublu fata de cel de la CaliVita, in conditiile in care cantitatea de substanta activa este la jumatate.

Iar comparatiile nu se opresc aici, un alt punct delicat al multora dintre producatorii si produsele naturiste de pe piata romaneasca fiind - pe de o parte - materiile prime folosite, pe de alta parte tehnologiile de recoltare, combinare si prelucrare. Produsele CaliVita detin in acest sens un aviz cu caracter international - FDA - cu care doar cateva companii, producatoare de preparate naturiste la scara mondiala, se mai pot lauda la ora actuala in lume.


Produsele prezinta urmatoarele caracteristici deosebite:

 • Nu sunt medicamente.

 • Nu au efecte secundare.

 • Sunt obtinute din surse 100% naturale.

 • Au puritate 100%, pentru obtinerea lor fiind utilizate culturi ecologice situate in medii nepoluate, monitorizate, controlate si protejate.

 • Nu contin: zahar, sare, coloranti, conservanti sintetici.

 • Nu creeaza dependenta.

 • Se obtin prin procedee ultra moderne de extragere si combinare.

 • Au structura lamelara (sfera in sfera), astfel incat dupa ce au fost inghitite se dizolva retard, de regula pe parcursul a 8-10 ore, aceasta durata asigurand asimilarea corespunzatoare de catre organism.

 • Au structura chelatizata, in sensul ca mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi, fapt ce face ca absorbtia intestinala sa fie optima.
   


 


Produsele sunt intrate legal la noi in tara.
Toate au avizul:

 1. - Organelor abilitate din Romania (inclusiv avizul Ministerului Sanatatii).

 2. - Produsele pentru sportivi au avizul Institutului National de cercetare pentru sportivi, laboratorul de control dopping.

 3. - Toate produsele firmei Calivita detin avizul Food and Drug Administration din S.U.A. (sau F.D.A. - http://www.fda.gov) - cotat a fi cel mai dur for mondial pentru avizarea produselor destinate alimentatiei si sanatatii, un certificat favorabil eliberandu-se in urma unor studii prealabile si testari amanuntite derulate pe parcursul unei perioade cuprinse intre 10 si 12 ani.

 

Cui se adreseaza produsele:

 • de la noul nascut (inainte, in timpul si dupa sarcina) pana la cel mai inaintat in varsta.

 • persoanelor care desfasoara diferite activitati fizice sau vor sa faca sport (cu atat mai mult sportivilor de performanta).

 • persoanelor care desfasoara o intensa activitate intelectuala sau care, dintr-un motiv sau altul au nevoie de sustinere psihica.

 • omului modern - afectat de stres, tutun, alcool, cafea, aer poluat, radiatii, apa tratata chimic, alimente de fastfood - obtinute sau preparate artificial, etc...

 • persoanelor care doresc sa-si trateze pe cale naturala diferite afectiuni, abordand astfel solutii alternative de vindecare mult mai blande si mai armonioase decat administrarea unilaterala de medicatie drastica.O precizare importanta in legatura cu EFECTELE remediilor naturiste Calivita..

Adesea pacientii ne intreaba ce garantii le putem oferi ca se vor vindeca. Orice afectiune in contact cu un tratament naturist bine gandit se amelioreaza. Nu exista garantii absolute de vindecare sau de nevindecare in nici o bolala si in nici un fel de tratament. Depinde foarte mult de pacient, din punct de vedere al unei multitudini de factori:


- Nivelul de stres si depresie din trecut si din prezent;
- Functionarea sistemului imunitar;
- Gradul de miscare fizica;
- Conditiile de mediu de acasa ori de la locul de munca;
- Consumul de alimente artificiale, cu aditivi, toxine, etc;
- Consumul de medicamente si consumul de alcool sau de droguri;
- Infectiile cronice / acute existente in corp;
- Bagajul genetic al parintilor;
- Substantele nocive care ajung din corpul matern la fetus în perioada sarcinii;
- Viata interioara si caracterul omului;
- Traume psihice survenite in urma unor evenimente traite;
- Destinul (karma) si influentele astrologice.

 

Statistica

In SUA, 1 din 3 oameni folosesc terapiile naturale, 1 din 2 medici de familie le prescriu, iar in aproximativ 80 din 125 de facultati de medicina se predau cursuri pentru cunoasterea si folosirea acestora.

 

Va invitam in cele ce urmeaza sa aflati cat mai multe despre utilitatea si utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru o viata de calitate:

Uz profilactic, Performante Fizice, Intelectuale, Viata sexuala
Afectiuni si tratamente, Catalog de produse,
Avize si certificari, Articole despre produse, Marturii de la consumatori
Consultatii online, Consultatii clinice, Posibilitate de comanda online
 

sa va informati despre evolutia conceptului de sanatate:

Vitalitate, Echilibru energetic, Terapia psiho-cauzala
 

si, de ce nu, sa prosperati promovand impreuna cu noi - in tara si in lume - stilul de viata CaliVita International:

Prezentarea afacerii, Demararea colaborarii
Despre piata romaneasca a produselor naturiste

 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.