Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate, energie, echilibru si optimism
prin abordarea holistica a procesului de vindecare
ca parte a stilului de viata
CaliVita International

Vitalitatea - resursa fiecaruia de putere si vindecarevitalitateOboseala inseamna absenta energiei fizice, intelectuale si emotionale, iar oboseala cronica inseamna absenta prelungita a acestei energii. Oamenii care sufera de oboseala cronica se simt epuizati, indiferent cat s-ar odihni. Ba chiar se simt obositi cand se trezesc dimineata, iar apoi si mai obositi dupa ce se ridica din pat si isi incep activitatile. In mod evident, somnul nu este suficient pentru a elimina problema oboselii cronice.

Pe fondul oboselii cronice si al stresului acumulat, se creaza premizele instalarii a variate boli sau simtome, acestea declansandu-se de cele mai multe ori pe neasteptate si fara a avea aparent o cauza bine determinata. Chestiunea de fond este ca mintea si emotiile dumneavoastra pot constitui surse importante de energie sau pot provoca pierderi considerabile ale acesteia, dezechilibre si boli grave in organism. Desi alegerea deznodamantului ne apartine in totalitate, confruntarea cu aceste aspecte ale existentei noastre nu este simpla. Vom analiza si vom dezvolta procesul de recuperare din aceasta perspectiva in partea intitulata "Terapia naturala psihocauzala".

Am conceput sectiunea pe care generic am numit-o "Evolutia conceptului de sanatate" pentru a facilita atat persoanelor cu afectiuni acute sau cronice, cat si celor care inca nu se confrunta cu dereglari functionale sau organice, intelegerea faptului ca toate gandurile, emotiile, sentimentele si atitudinile noastre constituie fenomene vibratorii subtile care au influente importante asupra tuturor functiilor si organelor corpului, sub aspecte precum stimulare sau supra-solicitare, receptivizare sau inhibare.

Universul este un rezervor infinit de energie inimaginabila - iar dumneavoastra sunteti o expresie a acestei energii. Aceeasi forta care invarte planetele in jurul soarelui salasluieste in fiecare dintre fiintele umane si exista din abundenta si in dumneavoastra. Este prezenta in fiecare celula a corpului, va anima intregul sistem fiziologic. Scopul oricarei actiuni pe care o intreprindeti in domeniul sanatatii ar trebui sa fie acela de a restabiliti legatura dintre dumneavoastra si aceasta rezerva latenta de energie biologica nelimitata, pe care sa reusiti sa v-o puneti la dispozitie, sa o lasati sa curga prin corp si sa aveti grija ca prin ceea ce faceti sa nu o blocati si sa nu va suprimati niciodata accesul la ea.

Din aceasta perspectiva am dorit sa oferim anumite sugestii sau posibilitati de punere in forma menite sa ajute organismul atat din exterior cat si din interior sa revina la o stare cat mai apropiata de cea naturala de bine si de echilibru.


Propunem pentru inceput tuturor celor cu deficit de vitalitate un program inedit de alimentatie bazat pe necesitatile de nutritie ale fiecarei grupei sanguine...


Dieta grupelor sanguine sau programul de nutritie potrivit d.p.d.v. genetic, imunologic si biochimic
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.