Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Forta si GratieAbordarea starilor interioare si a evenimentelor exterioare dintr-o perspectiva spirituala.
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Modalitati de comanda a produselor naturiste Calivita.
Expediere. Plata. Livrare. Taxe. Garantia calitatii


 ► Am implementat pe Terapii-Naturiste.com mai multe posibilitati de comanda pentru produsele Calivita. Acestea sunt:

1. Utilizarea Cosului de cumparaturi

2. Utilizarea Formularului de comanda

3. Trimiterea comenzii prin email

4. Comunicarea comenzii prin telefon


1. Comanda produselor Calivita
folosind Cosul de Cumparaturi se poate realiza foarte usor prin:

1. navigarea in paginile ce contin prezentarea produselor,
2. selectarea cantitatii
3. apasarea butonului "Adauga in cos",

ca in imaginea de mai jos.

Puteti porni in cautarea produselor dorite fie din Catalogul de Produse, fie din Lista de Afectiuni.

 

Se poate comanda direct din catalogul de produse. Nu este necesara accesarea paginii produsului sau crearea unui cont de client impreuna cu retinerea de parole / nume utilizator.
>>> Comanda directa din catalogul de produse:

Dupa alegerea (adaugarea in "cos") unui produs (unor produse), puteti naviga in continuare oriunde in site (sectiunea Calivita), editarea, vizualizarea sau finalizarea comenzii putandu-se face usor, accesand din orice pagina "Cosul de cumparaturi" cu butoanele "Editeaza" si "Finalizeaza" (comanda). In cosul de cumparaturi puteti vizualiza, oriunde ati naviga in site, produsele comandate, numarul de bucati, pretul acestora si pretul final (suma) de plata.

>>> Prin apasarea butonului "Editeaza" in cosul de cumparaturi, se va ajunge in pagina de vizualizare / editare a comenzii, pagina in care se poate:1) - edita cantitatea, prin introducerea unui nr de bucati in casuta corespunzatoare cantitatii, dupa care se apasa butonul "Actualizeaza" - pentru actualizarea pretului total.
2) - continua cumparaturile / naviga in site, prin click pe linkul "Continuati cumparaturile" sau pe orice alt link de interes (produsele selectate pt comanda sunt retinute, oriunde ati naviga in site).
3) - finaliza comanda si introducerea datelor personale in vederea expedierii acesteia. Aceasta se face prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda ".
4) - sterge un produs prin apasarea butonului de stergere in forma de "X" aferent fiecarui produs. ".
>>> Prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda " se ajunge la pasul final al modalitatii de comanda. Se introduc datele personale, se alege modalitatea de livrare (in f. de care vor fi afisate automat si taxele de expediere) , si se apasa butonul "Trimite comanda". Veti primi automat pe adresa de e-mail furnizata o confirmare de primire (informatii despre expediere) a comenzii dvs. In cazul in care nu aveti o adresa de e-mail (sau nu ati introdus-o corect), veti fi contactat telefonic.

2. Formularul de comanda este o interfata clasica de tip lista din care va puteti alege produsele dorite, insotita de campurile necesare completarii numelui, adresei si modalitatii de livrare dorite. Acesta este disponibil in pagina Formular de comanda online.
 

 

3. Alternativ, puteti sa ne trimiteti comanda dvs. prin email, la adresa: produse-calivita@terapii-naturiste.com.4. Iar in cazul in care doriti informatii suplimentare despre produse ori va este mai la idemana sa ne sunati pentru o comanda, ne puteti gasi la unul din numerele de telefon: 0731.027.508 - Eduard Irimia, 0736.737.271 - Lila David, 0727.359.797 - Dan Paunescu.

 


 

 ► Facturarea si expedierea produselor Calivita se va face de catre:

S.C. California Fitness Romania S.R.L. 

Sediul: Str. Aviatorilor, Nr, 18, Timisoara.
Cod Unic de Inregistrare: RO8882432 
Of. Registrul Comertului: J35/1369/1996 


 ► Plata produselor se va face in momentul receptionarii coletuli, la oficiantul postal sau la curier. Pretul platit de dumneavoastra pentru produse este cel mai mic pret de distributie din Romania pentru vanzarea in magazine si pe internet. Calificarea pentru promotia lunii, este aplicata automat - prin programul de calculator - in momentul facturarii produselor comandate, daca sunt indeplinite conditiile promotionale.
 ► Este disponibila in acest moment o singura modalitate de livrare
a coletelor pe teritoriul Romaniei:

> Prin Curierat Rapid, serviciu asigurat de firmele GLS, Cargus si Transilvania Curier (in functie de zona geografica), disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Coletul va merge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Durata de livrare este intre 24 si 48 de ore de la procesarea comenzii.


Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Curierat Rapid:

1. Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact - in special nr. de telefon - necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este asadar necesar sa ne comunicati in formularul de comanda de mai jos cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.

 


 

 ► Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la ghiseul postal sau la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de livrare.

  • taxele de livrare prin Curierat Rapid sunt cu aproximativ 50% mai mari decat cele ale Postei. Daca valoarea produselor comandate depaseste 400 lei, firma CaliVita suporta integral taxele de curierat, dvs. achitand numai contravaloarea produselor.


Iata mai jos taxele de livrare practicate de serviciul de curierat rapid:

 

Valoarea coletului
(in RON)
Taxe curierat rapid
(in RON)
1 - 400 15
peste 400 0

 

Daca sunteti din strainatate (cu domiciliu temporar sau permanent in exteriorul Romaniei), puteti comanda produsele in aceeasi maniera (din formularul de mai jos). Avand filiale si depozite in mai multe multe locatii din Europa si de pe continentul American, firma poate onora comenzi externe cu minim posibil de resurse financiare, efort si timp. La receptionarea comenzii, va vom oferi - printr-un scurt mail de raspuns - mai multe informatii despre expedierea produselor catre locatia dvs. si despre modalitatile de plata. 

 ► Pentru noi, echipa Terapii-Naturiste.com, si pentru producatorul Calivita International, este foarte important ca dumneavoastra sa fiti pe deplin multumiti de produsele achizitionate.


Asadar, pentru orice eventuala nemultumire
, va oferim GARANTIA CALITATII, adica posibilitatea sa returnati produsele fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea coletului, urmand sa va primiti integral banii inapoi.

[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.