Cautare in Site..
Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Inteligenta, curaj, libertate si implinire
prin autocunoastere si afirmare personala,
in spiritul de viata
CaliVita International

Tantra si cursurile Tantralife. Curs introductiv 13 Mai 2012, Bucuresti

 

Doresc sa vorbesc concis despre latura "practica" a participarii la clasele Tantralife... 

Ce este Tantralife?
O metoda de lucru cu corpul, mintea, emotiile si senzatiile care inseamna vitalitate, senzualitate, exprimarea emotiilor, constientizarea senzatiilor, intelegerea unor dinamici psihice, depasirea blocajelor, recapatarea unei anumite naturaleti de a fi.


Cu totii vrem sa traim o viata libera
de tensiuni psihice, totodata intensa si plina de profunzime, ne dorim in acelasi timp un echilibru interior si exterior dar deseori ne aflam in situatii si relatii care nu ne implinesc. Cunoasterea de sine obtinuta printr-o stare de intensa prezenta vizavi de tot ceea ce se intampla cu noi in viata de zi cu zi reprezinta cheia pentru o viata sanatoasa si fericita. Cu toate acestea, chiar si in momentele speciale ale vietii negam frumusestea, placerea, savoarea sau traim totul intr-un mod limitat datorita fricii, reprimarii, conditionarilor, neatentiei. In timpul cursurilor Tantralife, prin tehnici simple din Tantra, inveti:

- sa-ti maresti nivelul de energie si vitalitate;
- sa aduci mai multa pasiune si prezenta in relatiile pe care le ai;
- sa-ti imbunatatesti starea corpului si a mintii.
- sa-ti imbunatatesti receptivitatea si echilibrul in viata de zi cu zi prin tehnici de respiratie tantrica si constientizarea senzatiilor;
- sa realizezi faptul ca propriul corp este capabil in mod natural si firesc sa simta placere;
- sa gasesti o cale noua pentru a-ti recunoaste, explora, debloca si exprima sanatos emotiile, senzualitatea si sexualitatea;

- sa-ti dezvolti creativitatea si sa-ti amplifici propria putere de a crea lucruri in aceasta lume si in viata ta; 
- sa-ti dezvolti capacitatea de a trai in momentul prezent, AICI si ACUM, fara a te pierde in vise legate de viitor sau regrete legate de trecut.
- sa te ajuti singur prin tehnici de meditatie in vederea eliberarii de stres si relaxarii psiho-somatice la toate nivelele.
 

 

 

In data de 13 Mai 2012 se desfasoara la Bucuresti cursul introductiv Tantralife Taste la care sunt invitati sa participe toti cei interesati de dezvoltarea personala prin aducerea vitalitatii si profunzimii in viata de zi cu zi, constientizare prin dans si exprimare corporala, exercitii de centrare (grounding), conectare la corp si senzatii.

Tantralife Taste - Curs Introductiv este unul dintre evenimentele Tantralife organizate periodic in Romania.

Metoda Tantralife se vrea un instrument menit sa ne ajute sa constientizam ceea ce se intampla cu noi in fiecare moment din viata de zi cu zi astfel incat sa ne identificam corect trairile, sa ne intelegem nevoile, sa intram in contact cu dorintele noastre si sa dam corpului vitalitate si forta creatoare. Iar felul in care TantraLife face acest lucru este prin meditatie, dans, energie, celebrare, muzica, joaca si tacere.

Metoda Tantralife de dezvoltare personala a fost creata de Radha C. Luglio, maestru in arta meditatiei care a trait si a lucrat timp de 20 de ani cu indrumatorul spiritual Osho. Timp de 17 ani a condus Scoala Osho de Tantra in cadrul Multiversitatii din Puna, India.

 

Interviu cu RADHA C. LUGLIO

Radha, ce inseamna cu exactitate cuvantul Tantra?
Cuvantul Tantra vine din sanscrita si este format din doua parti: “Tan” care inseamna “expansiune” si “tra” care inseamna “metoda”. Asadar, Tantra nu este o religie sau o filosofie, ci o metoda care extinde, dezvolta constiinta.
  
  
Care este legatura dintre Tantra si sex?
Tantra este o metoda holistica, adica “se ocupa” de transformarea unei persoane in totalitatea ei. De obicei, datorita restrictionarilor culturale, sociale si religioase, avem tendinta sa credem ca energia sexuala este o energie “de calitate inferioara”. Dimpotriva, Tantra ia in considerare aceasta energie ca parte integranta a unei persoane. Ne nastem datorita sexului si tot ceea ce facem zilnic este condus, ghidat de energia sexuala. Astfel, sexul este vazut ca o sursa de vitalitate, bucurie si dragoste. Munca prin Tantra este, in esenta, una de curatare, de purificare, de eliminare a tabu-urilor, de dizolvare a sabloanelor mentale ce nu-ti permit sa traiesti intr-un mod sanatos, liber si creativ. In Tantra, sacru este orice te ajuta sa traiesti bine in prezent, in propriul corp, aici si acum. Tantra este calea inimii, calea curajului... un element fundamental in orice transformare.
  
  
Dar la cursurile tale putem invata cum sa facem dragoste mai bine?
Sa zicem ca acest lucru vine ca o consecinta a transformarii interioare care i se intampla oricarui participant. Expresia in sine “a FACE dragoste” nu este corecta. Nu faci dragoste, dragostea se intampla. Ceea ce invatam in Tantra este exact “a nu face”. Doar cand suntem complet abandonati momentului prezent si avem incredere ca existenta ne va oferi ceea ce avem nevoie, doar atunci putem intr-adevar sa ne bucuram si sa iubim ceea ce exista aici si acum. Si mereu acesta este lucrul corect, potrivit. Dar mintea noastra este obisnuita sa judece, sa mearga tot timpul in trecut sau in viitor, sa se agite, sa zica “ar trebui sa faci asta si asta”, incluzand aici si a face dragoste!
  
  
Cursurile Tantralife pot fi practicate atat in cuplu cat si individual?
Sugerez oricui este interesat de o cale tantrica sa inceapa cu niste cursuri individuale. Astfel, ai posibilitatea sa explorezi intr-un mod liber propria energie, sa o intelegi si sa o accepti asa cum este ea in acest moment. Destul de des credem ca sursa placerii noastre provine de la un partener sau invers, credem ca el sau ea nu este destul de “bun/a”. De fapt, capacitatea noastra de a ne simti propria energie nu depinde de o alta persoana, partenerul este doar scanteia care ne aprinde “focul”. In Tantra incepi cu tine si daca ulterior ai norocul sa impartasesti o parte din cale cu un partener, cu atat mai bine!
  
  
Crezi ca Tantra poate fi o metoda utila pentru oricine?
Cand lucrezi asupra propriei energii sexuale, lucrezi - de fapt - asupra intregii fiinte, la toate nivelele. Tantra nu este o metoda care sa se adreseze exclusiv celor care vor sa-si imbunatateasca viata sexuala. Dupa cum am spus mai sus, este o metoda holistica de dezvoltare personala la toate nivelele. Practicand Tantra incepi sa aduci calitatea meditatiei in tot ceea inseamna viata de zi cu zi: in sfera sanatatii, in relatii, in proiectele si deciziile importante, in tot! Din acest motiv munca mea se numeste “Tantralife” (viata prin Tantra).
  
  
In concluzie, este o metoda fara limite?
Iti pot spune ca maestrul meu mi-a spus odata: “Tantra iti permite sa curgi ca un rau, in totalitate. Tantra nu iti impune nici un sablon, nici o limita: nu te defineste, nu te cosmetizeaza, iti da pur si simplu libertatea totala de a experimenta si de a intelege”.
 Tantralife - Gura Diham


***

 

Detalii despre evenimentul Tantralife Taste (13 Mai 2012) - Bucuresti:
 


Va invitam sa (re)descoperim impreuna esenta meditatiei: arta de a fi constient de ceea ce se intampla in afara noastra si in interiorul nostru.

Va propunem un alt gen de aventura: aventura meditatiei - una din cele mai mari aventuri pe care ni le putem oferi. Exact ca electricitatea, meditatia este un fenomen universal - electricitatea are rolul primar de a lumina lumea exterioara, in timp meditatia ne aprinde lumina in interior.

Un weekend in care sa fim in contact cu noi insine prin meditatii active OSHO, dans si exprimare corporala, exercitii de impamantare (grounding), constientizarea corpului, starilor si senzatiilor.

Vor fi momente de meditatie, dans, energie, celebrare, muzica, joaca si tacere… momente amuzante, provocatoare, uneori pline de mister, alteori pline de claritate
.
..

 

Locatie: Studio Experimental, Str. Hrisovului, nr. 2A. Vezi harta.
Cost
participare: 200 lei.
Pentru inscrieri
si alte detalii: Kiran.
Telefon: 0728.775-498
E-mail: studio_experimental@yahoo.com, kirantantra77@gmail.com
.


 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.