Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari
Forta si GratieAbordarea starilor interioare si a evenimentelor exterioare dintr-o perspectiva spirituala.
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Inteligenta, curaj, libertate si implinire
prin autocunoastere si afirmare personala,
in spiritul de viata
CaliVita International

CaliVita - Oportunitate colaborare, Plan de afaceri

 

Pana in acest moment putem spune ca am vazut cum este cu "un corp si o minte sanatoasa", mai ales daca ne-am lasat cuceriti de ceea ce pot face produsele si mai ales de ceea ce putem face noi cu acest sprijin si nu numai. Dar hai sa vedem cum este si cu "un buzunar sanatos". In felul acesta, fiecare dintre noi avem posibilitatea de a ne ingriji atat de sanatatea si de bunastarea noastra, cat si a celor dragi.


Orice intreprinzator poate deveni un partener de afacere (colaborator) cu firma CaliVita International. Prin "intreprinzator" intelegem fie persoane fizice (de la 16 ani impliniti), fie persoane juridice, activand pe parte de marketing si consultanta in afaceri sau ca farmacii, spitale, plafaruri, cluburi sportive, cabinete medicale, fundatii, etc., practic oricine are in vedere intretinerea sanatatii, respectiv comercializarea produselor pentru sanatate sau promovarea unui stil de viata sanatos si armonios.

Indiferent sub ce forma alegem sa promovam produsele, stilul de viata sau afacerea CaliVita, beneficiile oferite de companie (bonificatii, recunoastere, premii anuale) sunt aceleasi pentru toata lumea.

Identic pentru toti este si inceputul: semnarea declaratiei de afiliere.

In continuare, va invit sa vedeti un plan de afaceri tinut de dpl. ing. Florin Frunza, Gold Palm Manager Calivita International
 

Scurt istoric...

 • In 1991 apare in Europa firma California Fitness, avand drept obiect de activitate distributia in sistem Network Marketing a unor produse nutritive pentru sportivi si pentru oamenii supra-solicitati.
 • In decursul a cativa ani, firma isi extinde oferta cu unele produse naturiste menite sa ajute la tratarea anumitor suferinte si simptomatologii.
 • In 1996 California Fitness se inregistreaza in Romania. Ca domeniu de activitate al firmei este mentionat importul si comercilizarea asa numitelor "suplimente alimentare", categorie generica de produse nutritive si terapeutice foarte putin cunoscute pe piata romaneasca. Este deschis primul centru California Fitness la Timisoara, iar mai tarziu un al doilea se infiinteaza la Cluj.
 • In 1997 si 1998 se deschid magazinele din Bucuresti, Oradea, Constanta si Iasi.
 • In anii 2000 si 2001 compania isi diversifica oferta incercand sa ofere cat mai multe produse atractive, unicat si de o calitate deosebita.
 • In anul 2002, sub acelasi presedinte fondator Gerry G. Hargitai, ca urmare a cresterii cererii si ofertei de preparate naturale terapeutice pe piata europeana, ia nastere la nivelul Europei concernul CaliVita International. Producatorii americani de preparate naturale Nature's SPA, Perfect Nutrition, 4 Life, California Fitness si Prolab, mandateaza concernul CaliVita International sa fie unicul reprezentant si distribuitor pe Europa al acestor produse.
 • Anul 2004 este un an extraordinar in istoria CaliVita International. Vanzarile acestui an la nivelul Europei sunt cu 110% mai mari decat vanzarile anului 2002. In pagina urmatoare puteti afla mai multe informatii despre piata produselor naturiste si a terapiilor naturale pana la nivelul acestui an.
 • In anul 2005, la 10 ani de la inregistrarea firmei la noi in tara, filiala din Romania devine cea mai performanta filiala a grupului CaliVita. Intelegand implicatiile la nivel social, personal, profesional si uman pe care activitatea retelei de colaboratori CaliVita le presupune acum mai mult decat oricand, firma se inscrie incepand din acest an pe un trend ascendent si tot mai vizibil al promovarii unui stil de viata bazat pe sanatate, prosperitate, competitivitate si noutate, avand drept obiectiv general facilitarea accesului la bunastare si performanta al tuturor celor interesati sa faca ceva pentru a-si imbunatati sanatatea fizica si psihica, pentru cresterea nivelului de trai sau pentru o transpunere in realitate a unei viziuni noi despre lume si viata.

Avantajele colaborarii cu firma CaliVita International...

1. O reducere de 10% din pretul de distributie al produselor (exceptand aparatul Aquarion).

2
. Venit imediat (direct) - obtinut de toti cei care au o societate si doresc sa distribuie cu adaos comercial prin magazinul lor produsele companiei.

3
. Venit permanent lunar - fara limita maxima, stabilit in functie de rulajul lunar de produse si de atragerea de noi parteneri distribuitori. Concret, putem beneficia:

    - in 4 - 8 luni de peste 1000 $ lunar,
    - in 2 - 5 ani de peste 10.000 $ lunar.

Venitul creste progresiv in functie de rulajul lunar de produse inregistrat la nivelul intregii retele de colaboratori (distribuitori) pe care ne-o formam.


4
. Venit rezidual (sau venit managerial, echivalentul unei pensii private) - este un venit lunar pe care firma ni-l ofera tot restul vietii si doua generatii dupa, in urma calificarii si mentinerii la anumite nivele superioare in aceasta activitate.

5
. Premii in bani anuale - de la 6.000 la 40.000 $, in momentul calificarii la anumite nivele superioare.

6
. Excursii anuale in strainatate, pentru 2 persoane, in conditii deosebite, timp de 7-10 zile, in cazul calificarii la anumite nivele superioare. Printre locurile in care firma a oferit excursii de 5 stele oamenilor de succes sau in care a programat deja iesirile urmatoare se numara: Corfu, Canare, Tenerife, Cancun, Caraibe, Thailanda, Las Vegas, etc...

7
. Acces la informatii din: invatamant, sanatate, marketing, management, domenii utile in construirea unei afaceri de succes.

8
. Posibilitatea extinderii activitatii peste tot in tara si in lume (deci fara limite geografice), practic oriunde ne putem atrage colaboratori si construi retele de distributie. Optiunile sunt potential nelimitate.

9
. Consultanta medicala gratuita - atat pentru membri, cat si pentru familiile lor - prin intermediul medicilor consultanti din reteaua Calivita International.


Totodata, in ideea extinderii si consolidarii afacerii cu maximum de rezultate si profesionalism, compania furnizeaza la inscriere:

 1. Catalogul produselor, cu explicatii terapeutice pe parte de afectiuni si compozitie a preparatelor.

 2. Ultimul numar al revistei de informare CaliNews.

 3. Sistemul de marketing promovat de CaliVita Internaional.

 4. DVD motivažional.

 5. Lista de prežuri completa si actualizata la zi.

Sunt oferite de asemenea postere, pliante, afise, cataloage, prezentari electronice cu privire la produse, la terapiile cu produse, la aparatele Bio Harmonex si Aquarion, la stilul de viata promovat de CaliVita International. Alaturi de toata gama de materialele informative, firma mai pune la dispozitia colaboratorilor sai lucrari de specialitate legate de utilitatea si utilizarea produselor in diferite domenii foarte specifice ale medicinei: ginecologie, urologie, neuropsihiatrie, oncologie, cardiologie, fizioterapie, pediatrie.


Exclusiv pe partea de afacere, pachetul informational de membru include si un material orientativ despre posibilele strategii de marketing ce pot fi adoptate in vederea promovarii eficiente a produselor si dezvoltarii activitatii. Indiferent de nivelul de pregatire, ai ocazia sa afli informatii noi si interesante despre derularea afacerii, sa primesti sfaturi profesioniste si solutii adecvate la diferite probleme chiar de la veteranii sistemului CaliVita de promovare si distributie. Acest material se bazeaza in fapt pe experienta celor care au actionat intr-un fel sau altul si au reusit.

 

>>  Pentru initierea colaborarii cu firma CaliVita International >>


Sa analizam in continuare veniturile in functie de rulajul de produse...

Am spus ca in aceasta afacere pot participa, in calitate de distribuitor / constructor de retea / colaborator pe parte de vanzari, atat persoane fizice cat si persoane juridice. Deosebirea dintre cele doua este ca persoana juridica poate aplica un adaos comercial personal (de pana la 30%) pe marfa vanduta. Acesta este pus in evidenta in schema de mai jos prin procentul P2, reprezentand venitul imediat (direct) - obtinut de toti cei care au o societate si desfac prin magazinul/firma lor produsele CaliVita International. Spre deosebire de persoana juridica, persoana fizica nu va putea rula produsele cu adaos comercial personal, fiind platita exclusiv de companie din procentul P1. Procentul P1 reprezinta acea cota (din incasarile obtinute lunar de CaliVita in urma rulajului de produse) pe care compania o aloca pentru retribuirea intr-o masura mai mare sau mai mica a tuturor distribuitorilor (partenerilor de afacere), fie ei persoane fizice sau juridice.
 


Sa vedem din ce se compune procentul P1:

V1 = Venit permanent lunar - de la 4 la 21% din cifra de vanzari realizata de noi si eventuala retea de colaboratori (distribuitori) pe care ne-am format-o.

V2 = Venit rezidual (sau managerial, echivalentul unei pensii private) - acel venit lunar pe care spuneam ca firma ni-l ofera tot restul vietii si doua generatii dupa, odata ce colaboratorii nostri s-au calificat la anumite nivele superioare in aceasta activitate, ca urmare a realizarii unui anumit rulaj lunar de produse. Valoarea procentuala a venitului managerial este de 5 % din cifra de vanzari de pe retelele colaboratorilor respectivi.

V3 = Alte premii si bonusuri, in limita a 4 % din valoarea rulajului lunar de produse inregistrat pe reteaua proprie.

V1 + V2 + V3 = 21% + 5% + 4% = 30% (reprezentand intregul procent P1 alocat de companie pentru retribuirea activitatii distribuitorilor independenti).


In acord cu LISTA DE PRETURI, fiecare produs este punctat cu un anumit numar de PUNCTE BONUS (PB), de la 46 PB la 18.000 PB, in functie de valoarea si de importanta sa. Putem spune ca punctele bonus (PB) reprezinta randamentul muncii noastre. Valoarea unui punct bonus este:
 

1 PB = 1/10 $


Daca lucram singuri, venitul lunar V1 aferent P1 se prezinta conform tabelului:

Puncte lunare 1000 PB 3000 PB 9000 PB 18000 PB 35000 PB 63000 PB 95000 PB
Venitul V1 4% 7 % 10% 12% 15% 18% 21%
Sumele in bani de la 4 $ de la 21 $ de la 90 $ de la 216 $ de la 480 $ de la 1044 $ de la 1995 $


In cazul in care ne vom construi o retea de colaboratori (distribuitori cooptati de noi in reteaua de colaboratori CaliVita), venitul nostru permanent lunar il vom calcula raportandu-ne la acelasi tabel de mai sus, dar de data aceasta luand in considerare atat punctele personale cat si punctele cumulate pe intreaga retea de colaboratori...

Pentru a intelege cum creste comisionul in cazul in care ne-am format o retea activa de colaboratori, vom considera urmatorul model ipotetic de structura:

Nivelul 1:

Dumneavoastra - rulaj ultima luna: 2.000 de puncte.

Nivelul 2:

Colaborator 1: Centru medical / Club Sportiv - rulaj ultima luna: 10.000 de puncte.
Colaborator 2: Farmacie / Plafar - rulaj ultima luna: 5.000 de puncte.
Colaborator 3: Administrator / Posesor site web - rulaj ultima luna: 8.000 de puncte.
Colaborator 4: Centru de influenta din domeniul mass media / politico-economic - rulaj: 20.000 de puncte.
Colaborator 5: Persoana fizica / Intreprinzator care construieste afacerea - rulaj: 35.000 de puncte.

Punctele noastre cumulate cu ale distribuitorilor din reteaua pe care ne-am creat-o, insumeaza:

TOTAL puncte pe retea = 2.000 + 10.000 + 5.000 + 8.000 + 20.000 + 35.000 = 80.000


Conform tabelului de mai sus, am depasit pragul de 58.000 de puncte pe intreaga structura ca sa ne calficam la 18% dar nu am atins 95.000 pentru a pretinde 21%. In concluzie, cu aportul colaboratorilor nostri am atins nivelul de 18%. Sa calculam acum ce venituri ne revin noua si respectiv colaboratorilor nostri odata ce ne-am calificat la acest nivel...


Total venituri (comision) pe reteaua noastra = 18% x 80.000 puncte x 1/10 $ = 1440 $
 

Din aceasta suma, colaboratorilor le revin urmatoarele sume:

-> Colaboratorul 1 - a rulat produse de 10.000 de puncte si s-a calificat astfel la 10 % comision din valoarea produselor vandute de el (si eventualii sai colaboratori), deci el si echipa lui au dreptul la 10% x 10.000 x 1/10 $ = 100$

-> Colaboratorul 2 - a rulat produse de 5.000 de puncte si s-a calificat astfel la 7 % comision din valoarea produselor vandute de el (si eventualii sai colaboratori), deci el si echipa lui au dreptul la 7% x 5.000 x 1/10 $ = 35$

-> Colaboratorul 3 - a rulat produse de 8.000 de puncte si s-a calificat astfel la 7 % comision din valoarea produselor vandute de el (si eventualii sai colaboratori), deci el si echipa lui au dreptul la 7% x 8.000 x 1/10 $ = 56$

-> Colaboratorul 4 - a rulat produse de 20.000 de puncte si s-a calificat astfel la 12 % comision din valoarea produselor vandute de el (si eventualii sai colaboratori), deci el si echipa lui au dreptul la 12% x 20.000 x 1/10 $ = 240$

-> Colaboratorul 5 - a rulat produse de 35.000 de puncte si s-a calificat astfel la 15 % comision din valoarea produselor vandute de el (si eventualii sai colaboratori), deci el si echipa lui au dreptul la 15% x 35.000 x 1/10 $ = 525$

Deci, TOTAL incasari Colaboratori 1-5 = 100$ + 35$ + 56$ + 240$ + 525$ = 956 $

rez. imediat => Venit lunar personal (V1) = 1440$ - 956$ = 484 $

OBS.: Aceasta suma o primim in conditiile in care in luna respectiva nu am lucrat personal decat de 2000 de  puncte (echivalentul unui comision de 8$)!


In spiritul constatarii se mai sus, subliniem urmatorul aspect fundamental al afacerii:
 

Cele mai mari afaceri ale lumii au la baza o retea: fie de magazine, fie de telefoane mobile, de restaurante, hoteluri, etc. Cand spunem retea vorbim de mii de angajati / colaboratori implicati in derularea activitatii, de parteneriate si aliante strategice, de francize sau oferirea afacerii la cheie unui numar cat mai mare de intreprinzatori din toata lumea si lista poate continua.

Asadar, ceea ce trebuie sa avem in vedere pentru a ne creea cu adevarat o afacere din aceasta activitate este CONSTRUIREA UNEI RETELE. Intr-un astfel de context, rezultatele ajung sa compenseze pe deplin efortul si munca depuse initial, iar venitul lunar si cel rezidual vor continua sa soseasca, indiferent ca lucram 24 de ore din 24 sau ne decidem sa ne luam o vacanta de un an si sa ne mutam la mare.

In general, prin multiplicarea in timp si spatiu a oricarei afaceri de succes, beneficiile pentru posesorul afacerii tind sa creasca in progresie geometrica (exponential).

 

>>  Pentru initierea colaborarii cu firma CaliVita International >>


Sa presupunem acum ca ne-am dezvoltat o retea de distributie atingand prin intermediul acesteia cel mai inalt nivel de venit permanent lunar, cel de 21 %. In mod asemanator, unul dintre colaboratorii nostri directi si-a extins la randul sau afacerea prin propria retea, astfel incat a ajuns si el la nivelul de 21 %.

Din acest moment firma nu ne mai plateste ca si pana acum, adica punctele lui nu se mai adauga la punctele noastre, plata de pe punctele colaboratorului fiind facuta conform unui nou standard.

Sistemul de plata de data aceasta este urmatorul...


Pentru ca noi am fost persoana
care a adus in firma si a instruit acest colaborator sa atinga un asemenea nivel, firma ne este recunoscatoare, drept pentru care ne ofera toata viata noastra si 2 generatii dupa, 5% din cifra lunara de vanzari de pe reteaua colaboratorului nostru. Acesta este venitul rezidual (managerial) de care vorbeam mai devreme, simbolizat cu V2, sau pensia privata oferita de firma CaliVita International.

Si niste calcule...

Pe un rulaj lunar al colaboratorului de 300.000 de puncte (exista retele de 21% pe care se vehiculeaza mai mult de 1.000.000 de puncte lunar), venitul nostru managerial de la acest colaborator, va fi:
 

Venit managerial (V2) = 300.000 x 5% x 1/10 $ = 1500 $ / luna


Iar acum, dupa ce am vazut cifrele reale la care se raporteaza activitatea
, sa ne formam o idee despre performantele celor mai de succes parteneri ai companiei...
 

Locul 1 pe Europa este detinut de Paj Tamas din Ungaria, de profesie inginer mecanica agricola, acum in varsta de 48 de ani.

La inceputul anului 2005, dupa 10 ani de activitate, reteaua lui numara peste 20 de colaboratori directi la nivelul de 21 %. Castigurile reziduale aferente unui astfel de nivel variaza intre 20.000$ si 100.000$ lunar (in functie de distributia punctelor in retea).

La momentul inscrierii sale, in anul 1993, in Ungaria (tara cu o populatie totalizand in jur de 11 milioane de locuitori) existau deja 70.000 de membri. Mentionam ca la ora actuala in Romania, in contextul in care tara noastra are o populatie dubla - insumand aproape 22 milioane de locuitori - sunt inscrisi in jur de 50.000 de membri-colaboratori, din care doar cateva mii sunt activi efectiv. De aici va lasam pe dvs. sa trageti concluziile referitoare la dimensiunile la care orice distribuitor de succes poate aduce o afacere CaliVita nu doar in Romania, ci si in lume...


Ar mai fi multe de spus despre solutiile naturale de tratament care castiga teren de la o zi la alta, despre potentialul tot mai mare al pietei produselor naturiste, despre oportunitatea general valabila a carei explorare nu este catusi de putin epuizata. Alatura-te cu energie, viziune si perseverenta echipei noastre iar noi iti vom fi alaturi pentru a construi impreuna un episod frumos de cariera si de viata!

 

Pentru initierea colaborarii va invitam sa accesati Pagina de Inscriere

 

Se spune ca este mai greu sa adaugi zile vietii si mai usor sa adaugi viata zilelor. Asa ca permite fiintei tale sa se bucure de vitalitate, activitate, prosperitate si optimism. Incepe sa materializezi acest lucru chiar de azi!

 

 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.