Prima pagina
Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative
Comanda CARTI
Comanda CD-uri Calivita-Produse naturiste de calitate
Beneficiile terapiei cu
produse naturiste Calivita


Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)


Catalog de Produse
(formular de comanda)
 300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Articole despre produse

Afacerea CaliVita

Apreciaza-ne pe Facebook:Opinii & Suport Clienti

Ajutor clienti  0727 35 97 97

Marturii de la clienti   Cele mai frecvente intrebari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 Carti electronice
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile
Plata online pentru cartile electronice
Alte CD-uri
CD-ul Medicina naturista

Aboneaza-te la
ziarul electroni
c


Remedii naturiste pentru leucoree

 

Leucoree (poală albă)

înainte de a trata această afecţiune cu leacuri tradiţionale trebuie făcut un consult medical care va stabili natura acestei afecţiuni. Dacă nu este vorba de o infecţie, se poate apela la străvechile leacuri de casă.

 

 
Spălaturi genitale

Spălaturile genitale au o acţiune tămă­duitoare. Se pot folosi spălaturi din mai multe amestecuri de muşeţel: o parte muşeţel, o parte urzică moartă albă, creţişoară sau cimbru. Folosire: Se pune o lingură plină de amestec într-un litru de apă fierbinte, se lasă să se infuzeze timp de  10 minute, apoi se strecoară. După răcire, se fac spălaturi cu acest ceai.

 

Instilaţii cu iaurt

Bacteriile   de   fermentaţie   din   iaurt influenţează favorabil mediul vaginal. Pentru reechilibrarea acestuia se fac instilaţii cu iaurt, timp de 2 săptămâni din 2 în 2 zile. Folosire: Cu un clistir pentru copii se introduc 2 ml de iaurt sau chefir cât mai adânc înăuntrul vaginului.

 

Usturoiul

Deseori infecţii recidivante se pot vindeca alternând instilaţiile de iaurt cu usturoiul. Folosire: în zilele când nu se fac instilaţii cu iaurt, se curăţă un căţel de usturoi proaspăt, şi să înfăşoară într-o bucată de tifon. Se înmoaie într-un amestec de o parte oţet şi nouă părţi apă, apoi se introduce cât mai adânc în vagin.

Pentru a-l putea scoate se lasă un capăt de tifon afară.

Cură de ceai

Şi cura de ceai poate să ajute împotriva leucoreei. De la părintele Kiinzle provine reţetă de amestec de ceaiuri: câte 60 g plantă de brădişor, urzică-moartă cu flori, creţişoară cu flori şi traista-ciobanului. Pregătire: Două linguri de amestec, se opăresc cu % litru apă fiartă, se lasă să se infuzeze timp de 10 minute, apoi se strecoară. Folosire: Această cantitate de ceai se bea zilnic, timp de 3-4 săptămâni, împărţită pe tot parcursul zilei. Pentru tratarea leucoreei se mai foloseşte izma de câmp, frunze de strugurii-ursului, frunze de coacăz, muşeţel (compozee), flori de nalbă, cimbru, salvie şi cicoare. Se poate folosi şi acest ceai alternativ, după câteva zile.

 

Ceai de urzică-moartă şi năsturel

Dacă vaginul suferă în acelaşi timp de leucoree şi inflamaţie, se foloseşte ceaiul de urzică-moartă şi năsturel. Se amestecă 20 g flori de urzică-moartă cu 50 g frunze de năsturel şi rădăcină de gălbenele (compozee), 20 g troscot şi 80 g creţişoară plus flori. Pregătire: Trei linguri de amestec se opăresc cu un litru de apă fierbinte, se lasă să se infuzeze timp de  10 minute, apoi se strecoară.

 

Folosire: Se bea acest ceai pe tot parcursul zilei.

 

Ceai de coajă de stejar şi sclipeţi

în cazul vaginului inflamat se foloseşte un ceai de coajă de stejar şi sclipeţi. Pentru acest ceai se foloseşte câte: 50 g coajă de stejar, sclipeţi, brădişor şi frunze de pătlagină mare.

 

Preparare: Se iau 3 linguri de amestec uscat, se opăresc cu un litra de apă fierbinte, se lasă să se infuzeze timp de 10 minute, apoi

se strecoară. Folosire: Se beau 5 ceşti de ceai zilnic. în plus, acest amestec de ceai călduţ se mai foloseşte şi extern, pentru băi.

 

Brânză de vaci

Acest leac poate fi folosit numai pentru combaterea inflamaţiilor externe ale labiilor. Folosire: Pe un bandaj igienic se întinde

brânză de vaci, de grosimea unei lame de cuţit. Se îndepărtează, când brânza s-a uscat.

 

Dr. Doina Teodora, medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie) va ofera o schema detaliata de tratament natural pentru leucoree.


[Comanda Produse Naturiste]  [Comanda CD-uri]  [Comanda Carti electronice]  [Contact]

{Cum comand?}  {Cum platesc?}  {Despre livrare}  {Marturii clienti }  {Intrebari frecvente}


 

COPYRIGHT © 2003 - 2011 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.

Acest site este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica I.F., colaborator CaliVita International,
singurul responsabil de continutul acestuia.
Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google