Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari
Forta si GratieAbordarea starilor interioare si a evenimentelor exterioare dintr-o perspectiva spirituala.Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Formular de Comanda Online a produselor Calivita
(pret in RON, cu TVA inclus)

 

 

Daca doriti sa comandati online produse Calivita altfel decat folosind cosul de cumparaturi, va oferim ca alternativa formularul clasic de comanda online de mai jos.

Dupa solicitarea online a produselor veti fi notificat in urmatoarele 1-2 zile (cu prioritate pe mail, in caz contrar printr-un mesaj pe mobil sau direct pe telefonul fix) cu privire la procesarea si expedierea comenzii. Comanda va fi expediata prin Deparatamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania, localizat in Timisoara. Cele 1-2 zile sunt necesare depozitului Timisoara sa preia datele din comanda dvs., sa le inregistreze, sa ambaleze produsele si sa expedieze pachetul. Livrarea va fi efectuata prin Curierat Rapid.

NOTA: Mai multe informatii cu privire la taxele, timpii si procedurile de livrare gasiti mai jos in aceasta pagina.


 


NOTA:
In cazul in care cosul de cumparaturi nu functioneaza corespunzator, ne puteti expedia comanda dvs.  la adresa de email: produse-calivita@terapii-naturiste.com . Pentru orice alte informatii/detalii despre oferta de produse, ne puteti contacta atat pe mail (la adresa mentionata anterior), cat si telefonic, la numarul: 0731-027-508 - Eduard Irimia - manager CaliVita International, intre orele 11-18.


 

Este disponibila in acest moment o singura modalitate de livrare a coletelor pe teritoriul Romaniei:

> Prin Curierat Rapid, serviciu asigurat de firmele GLS, Cargus, Transilvania Curier, (in functie de zona geografica), disponibil pentru livrari in toata tara (inclusiv la sate si comune). Plata va fi efectuata la curier, in momentul receptionarii coletului.


Mentiuni importante cu privire la livrarea prin Curierat Rapid:

1. Pe colet vor fi trecute datele dvs. de contact - in special nr. de telefon - necesare curierului pentru a va putea contacta in momentul ajungerii la destinatie. Este asadar necesar sa ne comunicati in formularul de comanda de mai jos cel putin un numar de mobil la care curierul sa va poata gasi in caz de necesitate.

2. Firma prin care livreaza se stabileste automat de catre programul de facturare dupa criterii de zona, valoare colet, volum colet.

 

Calificarea pentru promotia lunii, afisata in dreptul produselor care participa la Promotiile Lunii, este aplicata automat - prin programul de calculator - in momentul facturarii produselor comandate, daca sunt indeplinite conditiile.
 

Taxele de livrare se vor adauga la valoarea cumulata a produselor solicitate, astfel incat pretul achitat de dvs. la curier pentru a intra in posesia pachetului va reprezenta costul cumulat al produselor, plus taxele de transport.


Daca sunteti din strainatate
(cu domiciliu temporar sau permanent in exteriorul Romaniei), puteti comanda produsele in aceeasi maniera (din formularul de mai sus). Avand filiale si depozite in mai multe multe locatii din Europa, firma poate onora comenzi externe cu minimum posibil de resurse financiare din partea dvs, efort si timp. La receptionarea comenzii, va vom oferi - printr-un scurt e-mail de raspuns - mai multe informatii despre expedierea produselor catre locatia dvs. si despre modalitatile de plata.

 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.