Prima pagina
Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative
Comanda CARTI
Comanda CD-uri Calivita-Produse naturiste de calitate
Beneficiile terapiei cu
produse naturiste Calivita


Catalog de Produse
(cos de cumparaturi)


Catalog de Produse
(formular de comanda)
 300 de Afectiuni si
Tratamente Recomandate
Articole despre produse

Afacerea CaliVita

Apreciaza-ne pe Facebook:Opinii & Suport Clienti

Ajutor clienti  0727 35 97 97

Marturii de la clienti   Cele mai frecvente intrebari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 Carti electronice
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile
Plata online pentru cartile electronice
Alte CD-uri
CD-ul Medicina naturista

Aboneaza-te la
ziarul electroni
c


Fortificare generala

 

Pe tot parcursul vieţii, celulele corpului mor şi sunt înlocuite în mod constant cu altele noi.
 

Cu timpul însă, acest proces de reînnoire se reduce. Când omul atinge o vârstă înaintată, funcţiile corpului încetinesc şi apar astfel fel de fel de manifestări, ca de exemplu dureri artritice, care umbresc starea de bine. Bine­înţeles că vârsta nu înseamnă automat, timpul durerilor sau al lipsei de putere, totuşi...

Este precum toamna în natură - un timp ale rememorării celor acumulate în timp. Folosirea leacurilor de casă la această vârstă este menită, în principal, să aline sau să înlăture slăbiciunile şi manifestările neplăcute ale vârstei, dar şi să fortifice cât mai bine organismul.

Pentru fortificare generală

 

Pentru fortificare generală a organismului nostru se cunosc mijloace, leacuri şi terapii de tot felul care provin din sipetul de comori a bunicilor noastre şi care au fost experimentate de sute de generaţii şi care până astăzi nu şi-au pierdut nimic din actualitate.

 

Leurda

 

Leurda, ca şi usturoiul, este socotită a fi un bun şi valoros medicament. Leurda acţionează însă mai puternic, deoarece cantitatea de alicină conţinută în leurdă este de 12 ori mai mare decât cea conţinută în usturoi. Cine are posibilitatea să culeagă frunze proaspete de leurdă - primăvara, până în iunie - este bine s-o facă.

Frunzele de leurdă se pot şi congela.

Folosire:
Frunzele de leurdă se consumă întregi sau tocate pe pâine cu unt, sau amestecate crude în salată. Frunzele au un gust bun, asemănător cu aroma picantă de ceapă. Fin tăiate, se pot amesteca în piureul de legume, sau pot fi mâncate alături de cartofi fierţi în coajă.

Vin din sămânţă de urzici

 

Este un mijloc depurativ nu foarte cunoscut. Efectul principal al vinului de sămânţă de urzici este cel fortifiant.

Se găseşte de obicei în farmacii, însoţit de recomandări precise, dar poate fi uşor preparat şi în casă.

Pregătire: 50g de sămânţă de urzică se macină în piuliţă. Se toarnă apoi peste sămânţa măcinată Va 1 vin alb natural. Amestecul se lasă la macerat 10 zile, agitându-1 mereu, apoi se filtrează. Dacă amestecul este încă tulbure, se fierbe imediat şi se filtrează din nou.

Inainte de a îmbutelia vinul, sticla se clăteşte bine cu apă fierbinte, în care s-a adăugat o linguriţă de sare de lămâie la un litru de apă. în vin se adaugă miere de albine sau fructoză, apoi se închide bine sticla şi se păstrează în frigider o lună de zile.

Folosire: Se beau zilnic 1-3 păhărele de lichior, din acest vin.

Atenţie! Diabeticii trebuie să îndulcească acest vin numai cu fructoză!

Usturoiul

 

Este un medicament cunoscut încă de vechii egipteni. Datorită mirosului său puternic şi persistent, mult timp nu a fost folosit la noi, însă astăzi - cine nu vrea să consume usturoi proaspăt - poate să ia tablete de usturoi.

Usturoiul ajută. înainte de toate, în comba­terea arteriosclerozei. a tulburărilor de circulaţie şi pentru scăderea tensiunii arteriale. Usturoiul are o acţiune depurativă curăţând vasele sanguine şi restabileşte tensiunea arterială la normal.

 

Folosire: Se consumă zilnic 2 căţei de usturoi proaspăt (de exemplu pe pâine cu unt). Important este să se consume crud! Se poate cumpăra însă usturoi şi sub formă de preparat, din farmacii. Ţineţi seama de indicaţiile de pe cutie.

 

Elixir de rozmarin - salvie şi vin roşu

 

Elixirul de rozmarin - salvie şi vin roşu, este una din multele reţete cu vin roşu, folosit pentru fortificarea generală a organismului.

Pregătire: Câte o mână de rozmarin şi frunze proaspete de salvie, se amestecă într-o oală, apoi se toarnă peste plante un litru de vin roşu natural. Se acoperă bine, se lasă la macerat 12 ore. se strecoară. Vinul se încălzeşte apoi bine într-un vas, pe baie de abur (bain-marie).

Amestecul se ţine 1 oră sub punctul de fierbere, apoi se lasă la răcit Se poate pune 1 linguriţă de fructoză şi se mai lasă să stea încă o oră. înainte de a fi strecurat. Se păstrează în sticle închise la culoare.

Folosire: Se bea de 2 ori pe zi, înainte de masa de prânz şi de seară, câte un păhărel de lichior cu elixir de rozmarin - salvie şi vin roşu.[Comanda Produse Naturiste]  [Comanda CD-uri]  [Comanda Carti electronice]  [Contact]

{Cum comand?}  {Cum platesc?}  {Despre livrare}  {Marturii clienti }  {Intrebari frecvente}


 

COPYRIGHT © 2003 - 2011 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.

Acest site este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica I.F., colaborator CaliVita International,
singurul responsabil de continutul acestuia.
Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google