Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru calmarea durerilor de cap de tip cefalee

 

Durerea de cap  cefaleica (cefaleea sau cefalalgia) este una din cele mai frecvente plangeri prezentate medicului de catre pacienti. Spre deosebire de migrena, unde durerile se manifesta numai la o jumatate de cap, in cazul cefaleei/ cefalgiei durerile cuprind tot capul.

Durerea de cap de tip cefalee poate aparea drept consecinta a unor probleme fizice si psihice precum: anxietate, depresie, incordare fizica (in special in umeri si spate), consum exagerat de cafea sau ceai ori intreruperea brusca a aportului de cofeina, alergie alimentara, incordarea ochilor, hipoglicemie, sinuzita (cefalee frontala), hipertensiune arteriala (cefalee occipitala), spondiloza cervicala, crize de colecistita pe fond sau nu de litiaza biliara, tulburari circulatorii cerebrale, nevralgii craniene, mai rar tumori cerebrale, diferite intoxicatii. Cefaleea este de obicei insotita de tulburari digestive, circulatorii, distonii neuro-vegetative sau hormonale. Uneori cefaleea poate semnala o problema foarte serioasa cum ar fi o hemoragie cerebrala sau o meningita si in acest caz pacientul trebuie sa mearga de urgenta la medic si sa fie pus sub observatie.

Circa 85% din populatia Europei si 90% din cea a SUA sufera periodic de cefalee. In marea majoritate a cazurilor, cefaleele sunt primare, adica fara modificari organice (cefaleea de tensiune, cefaleea cluster, cefalee diverse fara leziuni structurale) si doar in 8-10% cauza durerilor de cap este o maladie severa a creerului (tumoare, trauma cranio-cerebrala, ictus cerebral, neuroinfectii, etc).


Iata mai jos remediul natural propus de CaliVita International pentru calmarea durerilor de cap in cazul in care cauza nu este o afectiune profunda (caz in care se recomanda tratarea afectiunii de baza)...
 

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru CEFALEE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este totodata medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Cefaleea este un simptom manifestat prin durere de cap ce apare cel mai frecvent in starile de Stres si Suprasolicitare (cefaleea generalizata), crizele de Colecistita, pe fond de Litiaza Biliara, Sinuzita (cefaleea frontala), puseele de Hipertensiune Arteriala (cefaleea occipitala), Tulburari Circulatorii Cerebrale, Nevralgii Craniene si mai rar Tumori Cerebrale, Intoxicatii - vezi afectiunile respective (se trateaza cauza pentru ca simptomul sa nu reapara).

Totusi, ca si remediu temporar pe simptom, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament:


- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, este un bun relaxant al intregului organism si al creierului in acelasi timp, blocand actiunea stresului in declansarea crizelor migrenoase).

- Super Soya Lecithin (1-1-1 inainte de masa, constituie hrana pentru celula neuronala; prin aportul de acizi grasi nesaturati, uleiul de lecitina intervine in drenajul biliar, ameliorand crizele biliare si migrenele secundare acestora; curata vasele de sange - inclusiv la nivel cerebral - de depunerile colesterolice si acide care ingreuneaza circulatia).

- Ocean 21 (1-2-1 linguri inainte de masa, este un bun vasodilatator, inlesnind astfel o buna circulatie la nivel cerebral; hraneste celula prin continutul deosebit de bogat de vitamine, minerale, enzime, aminoacizi, proteine)

- Q Protect - 1-1-0 dupa masa, actioneaza prin stimularea intregului sistem circulator, de la circulatia cerebrala pana la cea periferica; oxigeneaza celula neuronala, combatand spasmele si suferintele la acest nivel.

- White Willow (1-1-1 dupa masa, intervine prin actiunea antiinflamatorie, inlaturand dureri variate, printre care si cefaleea cauzata de infectii si inflamatii).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, DURERE, MERIDIAN.


Observatie:
Se efectueaza o cura completa iar in caz ca reapare, se intervine in mod special asupra imunitatii.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.