Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in scop anti-tumoralVa oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural ANTITUMORAL, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Tumora sau neoplasmul, reprezinta o proliferare excesiva de celule anormale care seamana mai mult sau mai putin cu tesutul in care se dezvolta si sfarsesc prin a dobandi autonomie biologica. In functie de tipul tumorilor, recomand una din urmatoarele scheme de tratament cu produse naturiste Calivita:


1. Tumori beningne: Lipoame.
Acestea sunt formatiuni tumorale necanceroase ce iau nastere datorita prezentei unor valori crescute ale colesterolului sanguin care se acumuleaza intr-o anumita zona a corpului (tratamentul consta in reducerea colesterolului, iar apoi interventie chirurgicala simpla):

- Cholestone (1-1-0 dupa masa; 2-3 luni continuu; reduce nivelul crescut al colesterolului total sanguin si al celorlalte fractiuni de grasimi patologice).

- Nopalin (1-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu obezitate si/sau diabet zaharat al caror nivel de trigliceride este peste limita normalului, determinand eliminarea concomitenta a unei parti din surplusul ponderal si a fractiunilor de trigliceridice crescute).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei; 2-3 luni continuu; imbunatateste circulatia sanguina generala prin eliminarea reziduurilor de grasimi de pe vasele de sange ce se depun sub forma unor placi de colesterol numite ateroame).

- X-Shape (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; faciliteaza extractia grasimilor din tesuturi si eliminarea lor prin scaun - se recomanda persoanelor cu excedent de greutate) sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 2 luni continuu - topeste depunerile de grasimi din tesuturi si favorizeaza diureza - se recomanda persoanelor normo-ponderale).

-► Se a face o cura continua de 2-3 luni.


2. Orice alte tumori benigne.
Se urmareste preventia transformarii in tumoare maligna (cancer):

- Culevit (1-1-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; stimuleaza imunitatea pasiva a organismului, prevenind in mod indirect dezvoltarea formatiunilor tumorale)

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa; 2-3 luni continuu; este un anticangerigen prevenitiv pentru majoritatea formelor de cancer).

- Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei; 2-3 luni continuu; constituie impreuna cu antioxidantii din Culevit un complex benefic ce impiedica dezvoltarea radicalilor liberi - substante cu potential cancerigen)

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 1-2 luni continuu, este un antitumoral indirect, un antidegenerativ cancerigen eficient si un purificator excelent al organelor, sangelui si limfei)


3. Tumori maligne, canceroase.
In functie de tipul cancerului se vor stabili produsele si dozajele. Din gama de produse CaliVita utilizate in tratamentul cancerelor se merge pe urmatoarele produse:

- Noni
- Zen Thonic
- Ocean 21
- Liquid Clorophyll
- Melatonina
- Resveratrol
- Spirulina Chlorella Plus
- Shark Aid
- Culevit
- Oxy Max

Optional pot fi incluse in tratament si dispozitivele:

- BioHarmonex
- Aquarion


-► Vezi schemele de tratament individuale pentru urmatoarele tipuri de cancere tratate separat in cadrul acestui site: Cancer de col uterin, Cancer de colon, Cancer de ficat, Cancer de piele, Cancer de vezica, Cancer la plamani, Cancer de prostata, Cancer la san sau mamar, Cancer la stomac.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.