Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru combaterea nevralgiilor

 

Nevralgia este o durere care iradiaza de-a lungul traseului unui nerv (gr. neuron = nerv, algos = durere). Ea poarta numele nervului respectiv: nevralgie sciatica, crurala, intercostala, de trigemen etc. Nevralgiile sunt asadar dureri care  apar in portiunile de inervare a anumitor zone ale organismului, cele mai des intalnite fiind cele ale fetei, intercostale sau sciatice. Dintre cauze putem mentiona: inflamatiile nervilor, tumorile care determina o compresiune pe nervi, intoxicatiile cu alcool si metale.

Nevralgiile se manifesta prin dureri violente si pulsatorii.

Sunt unele persoane cu nevralgie esentiala de nerv trigemen, carora le paralizeaza fata de durere cind "stau in curent". Exista virusi, printre care si cei ai gripei sau herpesul rabic de exemplu, care disemineaza pe cale nervoasa. Daca organismul nu ii poate controla, deci daca raspunsul imun este slab, exista riscul ca virusul sa ramina cantonat pe un traseu nervos si sa se inmulteasca de fiecare data cind conditiile o permit. In acest context curentul este mai degraba un factor adjuvant, eventual picatura care umple paharul, si nu neaparat o cauza propriu-zisa. Curentul raceste selectiv parti ale corpului, si organismul, desi are un control global al temperaturii foarte eficient, nu se descurca prea bine cand doar o portiune mica e afectata. In concluzie se pot inmulti crizele, durerile si durata lor.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru NEVRALGIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Nevralgiile sunt definite ca dureri caracteristice unui traiect nervos (apar cauzate de inflamatia nervului sau compresia lui), de exemplu: nevralgia de trigemen, nevralgia intercostala. Pentru tratarea nevralgiei recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- White Willow (2-2-2 dupa masa; prin continutul de aspirina naturala extrasa din scoarta de salcie alba, are efect antiinflamator si antialgic, ameliorand durerile destul de greu suportabile din aceasta afectiune).

- Triple Potency Lecithin (1-0-1 in timpul mesei; unul din rolurile importante ale acizilor grasi nesaturati din soia este acela de a reduce inflamatia si implicit durerea pe traiectul nervos afectat).

- Mega B Complex (0-1-1, dupa masa; datorita prezentei in compozitie a vitaminelor din grupul B, indeplineste functie trofica asupra nervilor centrali si periferici, prevenind astfel distructile invelisurilor nervoase).

- Rhodiolin (1-1-1, dupa masa, relaxeaza sistemul nervos central si periferic, inlaturand astfel durerile exacerbate de stress, starile intens emotionale sau suprasolicitante).

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, calmeaza durerile nevralgice de trigemen si intercostale si previne recurentele).


Observatie:
Se efectueaza o cura de 15 zile si se reia in caz de reaparitie a nevralgiei.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (4)

neuropatie diabetica
m-ar interesa un medicament natural eficient pentru tratarea
neuropatiei diabetice

valerian lica
#1 - lica valerian - 12/03/2012 - 12:56
Raspuns Valerian
Va invit sa urmati schema de tratament urmatoare:

1. C Plus 2 tablete /zi, dimineata si la pranz dupa masa;

2. Omega 3 - 2 capsule/zi, dimineata si seara, in timpul mesei;

3. Stres Management 2 tablete /zi, dimineata si seara, inainte de masa cu 30 de minute.
#2 - Dr. Delia Alexandrina - 12/22/2012 - 18:07
nevralgie de trigemen
Fiul meu sufera de acest lucru,va rog frumos,ce puteti recomanda,are 24 de ani.
#3 - sabie elena gentiana - 03/06/2013 - 11:44
Raspuns Elena
Produsele din reteta de mai sus pot fi adminstrate cu incredere fiului dvs. Daca doriti sa reduceti costul retetei puteti merge chiar si numai pe primele 3 produse din schema: White Willow (aspirina naturala din scoarta de salcie alba), Triple Potency Lecithin (ulei de lecitina din soia cu concentratie tripla), Mega B Complex (vitamine din grupul B in concentratie ridicata).
#4 - Eduard - 03/10/2013 - 16:15
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.