Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaTerapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
prevenirea accidentelor vasculareIn Romania se inregistreaza
un deces prin infarct cerebral sau infarct de miocard la fiecare 10 minute. Din punct de vedere epidemiologic, accidentele vasculare cerebrale reprezinta la noi in tara prima cauza de deces in cadrul bolilor vasculare, adica al bolilor cerebro-vasculare si cardio-vasculare considerate la un loc.

Manifestarile clinice ale proceselor de aterotromboza la nivelul sistemului arterial cervico-cerebral sunt foarte variate si de foarte multe ori ignorate de pacient sau de medic. Cele mai cunoscute manifestari clinice se incadreaza in notiunea de atac ischemic cerebral tranzitoriu (deficit neurologic reversibil in 24 ore) si atac ischemic cerebral constituit ce echivaleaza cu notiunea de infarct cerebral, care se manifesta deseori prin hemiplegie (paralizie totala a membrelor de pe partea stanga sau dreapta a corpului), tulburari de vorbire (imposibilitatea intelegerii limbajului sau a comunicarii prin intermediul cuvantului), tulburari de orientare spatiala, tulburari de camp vizual, etc. In cadrul manifestarilor clinice legate de aterotromboza exista si o multitudine de manifestari psihice, incadrate deseori in notiunea de dementa vasculara cerebrala si care, in foarte multe situatii, trec neobservate din punct de vedere etiologic.

Diagnosticul leziunilor arteriale este posibil printr-un examen clinic atent al vaselor cervico-cerebrale. De departe insa de a fi singura investigatie de facut, una dintre cele mai importante sarcini care ii revine persoanei care doreste sa preintampine un accident vascular cerebral este sa isi examineze cu atentie si sa combata urmatoarele dereglari/afectiuni/simptome constituind factori de risc major (vezi in acest sens paginile aferente fiecareia dintre aceste afectiuni):

- hipertensiunea arteriala,
- stresul necontrolat cu impact negativ asupra vaselor de sange cerebrale
- diabetul,
- obezitatea,
- colesterolul crescut,
- fumatul,
- alcoolismul,
- consumul excesiv de cofeina,
- contraceptivele orale cu concentratie estrogenica mare,
- dislipidemiile familiale
- alti factori.

Deoarece aterotromboza este o preocupare stiintifica mondiala, exista in prezent strategii de diagnostic si profilaxie primara si secundara avand drept scop reducerea mortalitatii prin bolile cerebro-vasculare de patru ori fata de cifrele de mai sus. Printre masurile de profilaxie cele mai relevante sunt cele de profilaxie primara, care au drept scop schimbarea modului de alimentatie, activitate fizica si corectarea factorilor de risc. Cele de profilaxie secundara au ca scop evitarea recurentelor dupa aparitia unui accident vascular.
 

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru PREVENIREA ACCIDENTELOR VASCULARE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora, medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Accidentul vascular cerebral reprezinta o afectiune ce are ca rezultat - odata cu instalarea sa - perturbarea irigatiei sanguine normale in anumite teritorii ale arterelor creierului, pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

 

Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Omega 3
(100 capsule)
- fluidizeaza circulatia sanguina si contribuie la buna functionare a intregului sistem cardio-vascular - 1-1-1 dupa masa, 15 zile continuu 95,14 lei
Cholestone
(90 tablete)
- stimuleaza topirea depunerilor de colesterol (ateroame sau plachete sanguine) de pe peretii vaselor de sange - 1-1-1 inainte de masa, 20 zile continu 88,69 lei
C 1000 Plus
(100 tablete)
- este un trofic de vase de sange si asigura fluiditatea lichidului sanguin (o vascuozitate normala) - 1-1-0 dupa masa, 25 zile continuu 96,21 lei
Liquid Clorophyll
(473 ml)
- este un excelent purificator si detoxifiant la nivel de tesuturi, curata vasele de sange si realizeaza drenaj limfatic. - 1-0-1 lingurite inainte de masa si gargara cu 1 lingurita dizolvata intr-un pahar cu apa plata 153,73 lei

OPTIONAL, se poate imbunatati tratamentul cu ajutorul:
Aquarion
(activatorul de apa)
- apa cu ph acid, purificata si imbogatita in oxigen este eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare - se va clati gura cu apa acida 7718 lei
BioHarmonex
- se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica - RELAX (Relaxare si Linistire), NERVES (Optimizarea sistemului nervos si imbunatatirea concentrarii), CIRCULATION (Circulatie si sistem cardio-vascular), MERIDIAN (Meridiane energetice), BIORHYTHM (Bioritm) 2526 lei


Observatie:
Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar fi sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (2)

Buna seara. Am consumat si eu de la Calivita produsele omega 3 si cholestone si sunt foarte multumita. Mi s-a echilibrat colesterolul. Multumesc.
#1 - Elena - 06/23/2012 - 22:09
Raspuns Elena
Va multumim si noi pentru feedback.
#2 - Eduard - 12/18/2012 - 16:00
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.