Calivita Logo


Suplimente Naturiste CALIVITA.
30% Reducere!  Promotii
+ Transport Gratuit/ Plata in rate

Cumpara ieftin produse Calivita

 Enciclopedie Naturista

Remedii naturiste

Ceaiuri, sucuri si siropuri naturale

Terapii alternative si complementare

Plante medicinale

Gratis! Carti Electronice

Ghid de Medicina Naturista


CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Retete Culinare
pentru toate gusturileCD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

Afaceri pe Internet-
Ghidul succesului online

CD Afaceri pe Internet
Carte Afaceri pe Internet

Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe
 

Blog de Medicina Naturista

Articole Gratuite

Carti electronice Gratuite


Subscrie la canalul YOUTUBE

Daca ti-a placut situl,
poti sa-mi iei o cafea!


Doneaza pentru Terapii-naturiste.com

Asistenta Clienti

Vederea - Hrana spirituala si hrana naturala


Ochii nostri sunt oglinda sufletului si asa cum se spune din batrani ?te iubesc ca pe lumina ochilor?.Ei primesc impresii si reflecta la randul lor ceea ce percepem.

Hrana spirituala

 
Provocarile cu ochii au la baza cauze subtile legate de atitudinea si comportamentul nostru fata de anumite aspecte ale vietii si aprecierii valorii personale deformate. Inainte de a intoarce privirea catre lume, sa privim mai intai in inlauntrul nostru.
Prima cale de vindecare a perturbarilor oculare (cataracta, conjunctivita, glaucom, miopie, strabism, ochi incercanati ), o constitue constientizarea cauzelor subtile si corectarea abaterilor de la legile divine.Vederea este mult mai corect exprimata.
Aceasta vom intelege prin relevarea cauzelor subtile, care tin de a vedea viata in interior si in lumea exterioara prin filtrul neintinat al iubirii.

Cataracta
Persoana vrea sa vada totul in felul sau propriu, ignorand realitatea altora si fata de care pastreaza o distanta. Este ca si cum s-ar lasa jos transperentele.De aceea trebuie sa fie ajutata sa vada si sa manifeste bucuria de a trai in lucrurile marunte din viata de fiecare zi, cu blandete si iubire.

Conjunctivita
Aceast disconfort ocular ne atrage atentia ca in noi existe un conflict pe care refuzam sa-l vadem, cu noi insine sau cu lumea exterioara. Persoana se manifesta cu furie si manie , atasament, posesivitate, neantelegand de ce are aceste stari. Trebuie sa se elibereze de idei invechite, de trecut, de atasamente, sa aiba curajul sa fie ea insasi cu incredere in viata si in iubirea lui Dumnezeu.

Glaucomul
Medical glaucomul apare datorita cresterii presiunii intraoculare a fluidului inern.Aceasta este rezultatul lacrimilor care nu au curs si de sentimentul de ranire care duce la sentimente de ranchiuna veche, pentru ca exista dificultatea de a ierta. Ajutorul pentru astfel de persoane consta in a le spori convingerea ca iubirea din adancul inimii sale are putera sa vindece tot ce vede, ca are puterea de a ierta si de a elibera povara care ii apasa.

Miopia
O prea mare subiectivitate canalizata doar pe punctul de vadere personal conduce la miopia vederii. Cunoasterea de sine ne deschide spre a intelege ca ceea ce vede in exterior este expresia lumii noastre interioare. Trebuie sa manifeste o deschidere fata de oameni si mai receptiv la nevoile lor. Astfel sub imperiul iubirii sunt sanse sa dispara frica de viitor, neincrederea fata de ceea ce urmeaza.

Strabismul
Este o vedere unilaterala datorita nesigurantei de ceea ce vede. Conflictele familiale au provocat stres si astfel copilul nu vrea sa vada lucrurile la care este martor. Parintii au o mare responsabilitate in acest sens deoarece ei trebuie sa transmita copilului ca este in siguranta si sa-l faca martor numai la relatii armonioase in cadrul familiei bazate pe iubire si respect reciproc. Trebuie sa invete sa accepte si ceea ce l-a ranit, pentru a deveni intreg.

Ochi incercanati
Ochii incercanati vorbesc de existenta unei dependente a persoanei fata de anumite produse (alcool, tutun, sucuri, dulciuri..), care au rolul de a suplini anumite neampliniri personale.Persoana trebuie ajutata sa-si gaseasca propriul drum si sa capete puterea de a-l urma si sa invete sa traiasca viata cu iubire prin sine insasi.
Tehnica pe care o recomand pentru rezolvarea cauzelor subtile este terapia lucrului cu ingeri si arhangheli.Acestia pot fi apelati pentru a lucra cu noi cand cerem ajutorul in ridicarea nivelului de constiinta pentru a intelege de ce (cauza) si cum putem corecta (calea).

Hrana naturala

Datorita cauzelor subtile de neabordare si implicare corecta a vietii organismul are o serie de carente in principii active care hranesc ochiul.
Un rol important in imbunatatirea acuitatii vizuale si de ce nu a prevenirii afectiunilor oculare prezentate mai sus si legate de inaintarea in varsta il au carotenoidele, substante naturale, coloranti de nuanta galbena, portocalie sau rosie, Acestea sunt prezente in legumele cu frunze verzi si in fructele colorate.
Oamenii de stiinta au ajuns la aceasta concluzie pe baza multor studii asupra efectelor carotenoidelor, luteina si zeaxantina asupra performantelor vizuale.

De aceea consumarea alimentelor bogate in aceste substante au efecte benefice asupra retinei. Substantele mai sus amintite au efect antioxidant, fiind chiar ele substante antioxidante.
De asemenea enzimele au un rol hotarator in acuitatea vizuala, deoarece sunt respnsabile de calitatea fluidele ce se formeaza intre straturile globilor oculari.
In concluzie mesele zilnice trebuie sa aiba in componenta cat mai multe fructe si legume cu rol preventiv si de corectare a acuitatii vizuale.

O alta cale de corectare a acestor disfunctii putem spune naturala, o constitue exercitiile asupra ochilor care sporesc puterea naturala de vindecare a partii fizice si minti, fara de care gandirea pozitiva nu ar fi posibila. Jocul mintii ne impiedica sa vedem corect la propriu si figurat pe noi insine, lumea si viata in general. Trebuie sa existe o educatie care consta in a fi detasat si relaxat, pentru a evita surmenajul ochilor, iar capacitatea vederii va devenii stabila.

Schimbarea de atitudine este necesara si asa cum se spune ?sa inveti sa vezi partea plina a paharului?.

Haideti sa traimin echilibru, sa ne purificam trupul si mintea si vom avea o vedere mai buna!
Puterea de a ne vindeca ochii sta numai in noi alaturi de sfaturile celor constientizati asupra acestor subiecte.

CINE ARE OCHI SA VADA!

 

 

Autor: Energoeterapeut (Reiki. masaj corporal si reflexoterapie) Mihaela Popescu

Cabinet Terrapsi
Adresa: str.Libertatii, nr.10, Craiova, Dolj, Romania

Telefon: 0724 08 38 81
Email: popescu_mihaela2007@yahoo.com

 

[ INDEX ][ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ] [ ARTICOLE ]

[ Magazin Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


 

Copyright © 2003-2016 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate .

Acest site (cu peste 3.000 de pagini) este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica,
colaborator CaliVita International, singurul responsabil de continutul acestuia.

Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google