Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la CalivitaArticole Gratuite

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Produsul natural ProBioBalance de la CaliVita
(flora intestinala pentru sanatatea sistemului digestiv)Tabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

ProBioBalance
Pret: 106,43 ron, TVA inclus

Continut: 60 tablete

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

 

 

- Acnee

- Afte

- Anorexie

- Antiseptic intestinal

- Cancer de piele

- Cancerul cavitatii bucale

- Candidoza genitala

- Colon iritabil

- Helicobacter Pylori

- Hemoragie digestiva

- Hipercolesterolemie


 

- Intoxicatie cu substante chimice

- Matreata

- Micoze ale pielii

- Miros neplacut al corpului

- Pirozis

- Profilaxia afectiunilor gingivale

- Reflux gastro-esofagian

- Suprasolicitare digestiva

- Tricomoniaza

- Vaginita infectioasa


Pe scurt:  Acest produs este o combinatie intre bacterii intestinale benefice (responsabile cu digestia completa si asimilarea nutrientilor din hrana la nivelul tubului digestiv) si substante speciale (fructo-oligo-zaharide) ce constituie hrana acestor bacterii. Produsul este deosebit de util in repopularea si stabilizarea florei intestinale dupa afectarea sa in urma consumului de antibiotice, alcool, mancaruri prea grele, prea acide sau prea condimentate, precum si pentru asigurarea unui tranzit intestinal sanatos, a unei asimilari corespunzatoare de nutrienti din hrana, respectiv pentru o imunitate ridicata incepand chiar de la nivelul tubului digestiv si al colonului.

 

Prezentarea in detaliu a preparatului natural ProBioBalance de la Calivita

Flora intestinala este alcatuita din mai multe tipuri de bacterii care colonizeaza mucoasa intestinelor si traiesc in simbioza cu organismul-gazda. Masa insumata a acestor bacterii poate depasi chiar 1,5 kg. Acestea indeplinesc multiple roluri: ajuta la absorbtia si utilizarea nutrientilor din bolul alimentar, mentin echilibrul functiilor intestinale, sprijina peristaltismul, ajuta la sintetizarea unor vitamine. Se considera ca aproximativ 80% din sistemul imunitar se afla la nivelul colonului, astfel ca buna functionare a acestuia este foarte importanta. In general, numarul bacteriilor intestinale benefice este mai mare decat al celor daunatoare, dar aceasta situatie se poate modifica foarte usor, caz in care bacteriile patogene se pot multiplica rapid, in detrimentul celor benefice.


Printre factorii care pot perturba echilibrul florei intestinale
se numara:

- tratamentul cu antibiotice, in urma caruia sunt distruse nu numai bacteriile patogene, ci si bacteriile benefice;
- fumatul;
- consumul excesiv de alcool;
- consumul excesiv de alimente mult prea condimentate sau mult prea grase;
- stresul;
- contactul cu diferite bacterii straine (in timpul concediilor in strainatate);
- starile diareice.


In aceste situatii, pentru a restabili echilibrul intestinal, este indicat aportul de bacterii probiotice si prebiotice. In acest sens a fost conceput produsul ProBioBalance oferit de Calivita.


- PROBIOTICELE
sunt microorganisme benefice care supravietuiesc efectelor de distructie ale acidului gastric, bilei si enzimelor digestive, reusind sa ajunga si sa se multiplice in colon. Ele blocheaza inmultirea bacteriilor patogene, ajutand la mentinerea florei intestinale normale.

- PREBIOTICELE nu sunt bacterii, ci carbohidrati complecsi care constituie hrana exclusiva a probioticelor. Produsele care contin atat probiotice, cat si prebiotice, se numesc simbiotice.

 

ProbioBalance de CaliVita este un produs simbiotic care contine trei specii de probiotice, astfel ca numai intr-o singura tableta se regasesc un numar de 4 miliarde de germeni (prezenti in mod natural si in organismul uman), precum si o doza substantiala de prebiotice.


>> Probioticele din compozitia produsului
sunt Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Longum si Lactobacillus Rhamnosus. Aceste bacterii prietenoase, numite probiotice sau bifidobacterii, faciliteaza digestia si absorbtia nutrientilor prin faptul ca descompun bolul alimentar in particule elementare asimilabile in organism la nivelul intestinelor. Probabil ca cel mai cunoscut este Lactobacillus Acidophilus, care contribuie la reducerea nivelului de bacterii patogene in intestinul subtire si, de asemenea, produce lactaza, o enzima deosebit de importanta pentru digestia laptelui. Lactobacillus Acidophilus este, de asemenea, implicat in producerea vitaminelor B in timpul procesului de digestie. La fel, Bifidobacterium Longum blocheaza cresterea bacteriilor nocive si fortifica sistemul imunitar. Aceleasi actiuni le exercita si Lactobacillus Rhamnosus, care este deseori utilizat ca si conservant natural in iaurturi. 

>> Prebioticele din compozitia produsului sunt asigurate de existenta fructo-oligozaharidelor. Fructo-oligozaharidele sunt carbohidrati nedigerabili sau zaharuri care odata ingerate trec neatinse prin tubul digestiv. In momentul in care ajung in colon sunt utilizate drept hrana de care bacteriile benefice de la acest nivel (proboioticele din compozitia produsului).


Suplimentul alimentar
ProbioBalance de CaliVita contribuie la mentinerea unei flore intestinale echilibrate si a tuturor efectelor benefice care decurg de aici. Datorita gustului placut, poate fi administrat si copiilor. Tabletele sunt masticabile.Un flacon de ProBioBalance are 60 de tablete (masticabile) si costa 106,43 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Culturi probiotice: 4 miliarde UFC, din care:

> Lactobacillus Acidophilus: 335 mg
> Bifidobacterium Longum: 17,87 mg
> Lactobacillus Rhamnosus: 6,70 mg;

- Fructo-oligozaharide: 25 mg
- Alte ingrediente: agent de afanare (maltodextrina); ulei vegetal hidrogenat; aroma naturala de cirese; agenti de intarire (stearat de magneziu); anti-aglomerant (dioxid de siliciu); colorant natural extras din sfecla rosie; indulcitor (sucraloza).


  ProBioBalance   buc.  


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.