Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul bolii pirozis

 

Pirozisul - simptomul cel mai important si cel mai frecvent simptom al bolii de reflux gastroesofagian (BRGE) - reprezinta o durere cu caracter de arsura resimtita in spatele sternului - capul pieptului (arsura restrosternala). Uneori durerea este atat de intensa incat ea evoca un infarct miocardic. Desi poate fi neplacuta (prin intensitatea sau durata sa) nu va speriati: nu este provocata de o afectiune a inimii!

Alimente interzise: suprimarea alcoolului, regim mai putin bogat in grasimi animale.

 

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru PIROZIS, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pirozisul repezinta senzatia de arsura de la nivel esofagian cauzata de prezenta gastritei, ulcerului, diskineziei biliare sau sindromului de reflux gastro-esofagian. Pentru tratarea optima a acestei probleme recomand in primul rand sa se tina seama de afectiunea de baza (daca ea exista - una din cele 3 mentionate), respectiv recurgerea la urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste:

- Green Care (1-1-1 dupa masa; 3 luni continuu; constituie un excelent antiacidic natural, conferind efect protector pentru mucoasa gastro-esofagiana in preventia aparitiei tulburarilor de aciditate si eroziunilor).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; are efect antistress stopand dezechilibrele secretorii ale pepsinei si acidului clorhidric, aparute de cele mai multe ori in conditii de suprasolicitare).

- Digest Ease (0-1-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; este un bun adjuvant in cazul persoanelor cu digestie dificila secundara diskineziei biliare ce produce refluxul bilei in tubul digestiv superior - duodeno-gastro-esofagian).

- ProBioBalance (0-1-1 in timpul mesei) - regleaza flora digestiva utila si impiedica dezvoltarea bacteriilor patogene in hipo/hiper aciditate.

 

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Digestie, Ficat / Pancreas, Meridiane Energetice.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea stomacului si a tesuturilor si organelor in general prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), reglarea proceselor digestive la nivel de stomac, ficat, pancreas, bila, ridicarea imunitatii generale.


 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.