Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru imbunatatirea memoriei

 

Memoria este o banca de date la care facem apel cind este vorba de trecutul nostru, de cunostintele noastre si de propria noastra identitate.

O memorie foarte buna ne poate ajuta sa declansam schimbarea in viata noastra. Procesul de invatare rapida si eficienta este doar un atuu dintre multele pe care o supermemorie le poate oferi celui care stie cum sa si-o dezvolte. In general avantajele unui psihic ce dispune de calitati precum atentie, inteligenta, memorie sunt mai mult decat ne putem imagina la o prima impresie... Aceste calitati pun practic in lumina adevarata performanta.

O memorie bine dezvoltata presupune:

  • Sa poti sa te transpui intr-o stare perfecta a corpului si mintii, fara urma de stres, pentru sarcina pe care ti-ai asumat-o.

  • Sa absorbi informatia intr-un mod ritmic, pas cu pas.

  • Sa te ajuti de informatiile acumulate pentru a-ti dezvolta aria de cunoastere si perceptie, pentru a-ti energiza mintea, pentru a creea legaturi cu subconstientul.

  • Sa-ti angajezi integral simturile, emotiile si imaginatia pentru a ajunge pe culmile performantei.

  • Sa devii constient de blocajele din calea procesului de invatare pentru a le elimina.

Ultimele studii in domeniul psiho-somatic au aratat ca stresul este direct raspunzator de diminuarea capacitatii de memorare. Cercetatorii americani au formulat de curand aceasta noua concluzie pe baza unor studii complexe. Ei au adus dovezi ca starea fiziologica de stres provoaca eliberarea unui hormon special al creierului, cu un impact negativ asupra memoriei. Astfel, o stare constanta de tensiune proprie, de exemplu a candidatilor la un concurs, poate induce acestora un blocaj al memoriei. Cercetatorii americani au mai stabilit ca hormonul cu pricina este foarte prezent in cazurile de schizofrenie si tulburari maniaco-depresive.

Pe drumul care a dus la gloria Greciei antice, marii ganditori arhetipali ai antichitatii precum Socrate sau Platon intelesesera un mare secret: este dificil sa-i opresti pe oameni de la a invata intreaga lor viata daca invatatura devine sinonima cu aventura si placerea de a face descoperiri. Pentru a ne modela viitorul cat mai aproape de dorintele noastre trebuie sa readucem invatarea pe culmi si sa o simtim din nou ca pe un proces natural, continuu, fascinant si nelimitat, ca insasi viata.


***

In cele ce urmeaza va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru IMBUNATATIREA MEMORIEI, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru adulti:

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; creste capacitatea de concentrare, imbunatateste memoria si rezistenta la solicitari psihice) SAU Panax Ginseng (1-1-0, inainte de masa, confera energie solara, putere de concentrare, tonus psihic).

- Zen Thonic (1-1-1 dupa masa, reface functionalitatea structurilor neuronale si stimuleaza transmiterea corecta a impulsului nervos la toate nivelele) SAU Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea in lupta contra suprasolicitarilor de orice natura asigurand un aport adecvat de vitamine, minerale si fitonutrienti necesare bunei functionari a sistemului nervos).

- Ginkgo XC  (1-1-0 dupa masa, imbunatateste circulatia cerebrala si oxigenarea neuronala pentru dobandirea unei capacitati sanatoase de memorare).

- Super Soya Lecithin SAU Omega 3 (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; acizii grasi nesaturati din compozitie hranesc celula neuronala, deblocheaza vasele de sange stimuland circualtia sanguina inclusiv la nivel cerebral si manifesta efecte de calmare si echilibrare nervoasa).


Pentru copii
:

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; stimuleaza atentia, memoria si capacitatea de concentrare crescand astfel tonusul si performantele intelectuale ale copilului).

- Xantho Plus SAU Zen Thonic (1-1-0 dupa masa, este vasorelaxant si stimuleaza celula neuronala, sprijinind astfel orice proces de imbunatatire a performantelor cognitiv-comportamentale)

- Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie, concentrare si memorizare).


Observatie:
Se pot face 2-3 cure anual cu pauza intre ele de minim o luna.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.