Cautare in Site..

x
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor lor. Vizitarea in continuare a site-ului nostru implica acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. More info. Am inteles
Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate

Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
combaterea problemelor legate de adaptarea la un nou fus orar

 

O noapte nedormita se recupereaza in 8-9 zile, la o medie de 7-8 ore de somn pe noapte. Napoleon spunea ca "un barbat normal are nevoie de 7 ore de somn, o femeie de 8, iar copiii de 9."

Probabil ca unii dintre noi am calatorit cu avionul suficient de mult incat sa suferim din cauza decalajului de fus orar. Spre exemplu, daca am merge in Extremul Orient la diferente de fus orar de 5-6 ore, fiecare "am suferi" diferit schimbarea de fus. Adaptarea la un nou fus orar poate dura si 10-12 zile in sensul ca la ore de varf sau de maxima activitate ne poate fura somnul si oboseala intr-o asemenea masura ca am dormi si pe strada.

Spunea cineva ca zburand spre Apus, spre Americi (de 3 ori), problemele cu adaptarea la fusul orar local au persistat cateva zile, astfel incat in prima noapte nu a facut altceva decat sa numere liniutele de pe tapetul camerei de hotel, in timp ce in cea de-a doua s-a facut manga cu o sticla de jose-cuervo, techila silver. De-abia in cea de-a treia zi lucrurile au inceput sa reintre cat de cat pe fagasul normal.


***

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament, specifica strict problemelor decalajului de fus orar, oferita de Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Decalajul de fus orar reprezinta o suma de simptome - precum oboseala, somnolenta - care se instaleaza la unele persoane care calatoresc mult catre destinatii cu diferenta timpului semnificativa fata de locul plecarii. Pentru remedierea acestor simptome recomand personal urmatoarea schema de tratament:

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa, are efect energizant prin cresterea tonusului organismului si imbunatatirea oxigenarii cerebrale la persoanele ce calatoresc mult cu avionul).

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, creste imunitatea si rezistenta organismului la boli prin aportul echilibrat de minerale si vitamine).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, are efect antistres si de relaxare a sistemului nervos combatand insomniile si starile neplacute).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei - sustine creierul la predispozitia catre depresie si capriciozitate) 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.