Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru armonizarea bioritmului

 

In esenta, bioritmurile reprezinta o variatie periodica a energiilor individuale. Daca incercam sa le reprezentam grafic evolutia in timp, multi dintre noi vom recunoaste alura sinusoidala a acestor curbe.

Bioritmurile influenteaza viata tuturor. Desi pentru unele persoane efectul bioritmurilor nu se manifesta intotdeauna foarte pregnant, majoritatea simtim o anumita ritmicitate a starilor emotionale, fizice si intelectuale. Amonizand si imbunatatind bioritmul personal ne putem planifica mai eficient viata. Imbunatatirea bioritmului propriu este, cu alte cuvinte, o forma de medicina energetica extrem de eficienta si benefica pe termen lung.

Termenul de medicina energetica sau bio-energetica se refera la terapiile care folosesc camp energetic: electric, magnetic, sonic, acustic, microunde, infrarosii, pentru a scana sau trata un organism folosind detectia si corectia dezechilibrelor energetice. Cele mai multe dispozitive se bazeaza pe sistemul meridianelor energetice de acupunctura.

Sub influenta unui camp electromagnetic extern apar schimbari care se materializeaza la toate nivelele de organizare a materiei: subcelulara, celulara, tesut, organ, sistem si corp. Influenta campului electromagnetic asupra componentelor si structurilor organice este in legatura cu procesele complicate moleculare si biologice de la nivel celular si subcelular. Efectul terapeutic al campului elecromagnetic depinde de particularitatile organismului uman. Sistemul nervos este cel mai sensibil la impactul electromagnetic, urmat apoi de cel endocrin.

Putem spune ca orice boala sau sindrom poate fi redefinit ca o tulburare aparuta initial la nivelul energiei informationale. Sanatatea poate fi restaurata prin corectarea energetica a acestor dereglari, permitind organismului sa-si urmeze calea sa proprie catre autovindecare si restabilirea homeostaziei.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru armonizarea bioritmului, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).
Bioritmul este acel ritm fiziologic al organismului cunoscut ca alternanta somn-veghe. Pentru optimizarea acestuia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

1. Pt. persoane cu varsta intre 25-50 ani:

- Vital A/B/AB/0 (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului printr-un aport adecvat de minerale si vitamine).

- Rhodiolin (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, are efect antistres, de relaxare a sistemului nervos central si periferic prevenind astfel insomniile nocturne si somnolenta diurna-din timpul zilei).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, echilibreaza circulatia sanguina cerebrala si periferica mentinand un ritm biologic normal pentru o buna stare de sanatate).

- Melatonina (0-0-1, ajuta la inducerea si reglarea somnului de noapte si asigura o reintrare in normal cu odihna si refacerea in cazul somnului de noapte superficial, neodihnitor si la ore tarzii).

2. Pt. persoane cu varsta peste 50 ani:

- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, confera organismului un echilibru perfect de minerale, vitamine si alti nutrienti necesari varstei cu rol de potentare a imunitatii si asigurarea unei circulatii sanguine adecvate).

- Rhodiolin (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, efect de relaxare a sistemului nervos si crestere a tonusului cerebral prevenind insomniile si starile de indispozitie).

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, imbunatateste memoria printr-o buna oxigenare a creierului si previne fenomenele de ramolisment cerebral secundare senilitatii).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.