Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Produsele CaliVita - adjuvanti de incredere
in terapia neoplaziilor (tumorilor maligne)


Produsele CaliVita
sunt prepartate naturale care prin consumul de catre om vin in sprijinul dezvoltarii si cresterii armoniase a organismului. Compozitia lor este judicios echilibrata, astfel incat introducerea lor in organism este benefica indiferent de varsta acestuia, imbinand principiile farmacologiei cu cele ale nutritiei.

Din nefericire, frecventa bolilor neoplazice este din ce in ce mai mare constituind o adevarata problema de sanatate publicala nivel mondial. Romania se afla pe unul din primele locuri pe plan mondial ca morbiditate datorata proceselor tumorale maligne.

Terapia clasica antineoplazica este extrem de costisitoare, foarte complexa si greu suportata de pacienti. Astfel, metodele terapeutice adoptate sunt multiple (citostatice, iradiere - cura chirurgicala) si difera in functie de pacient, diagnostic si stadiu. Oricare din metodele terapeutice amintite, aplicata organismului bolnav, acesta o va suporta foarte greu. In timpul terapiei organismul sufera o dubla agresiune - una din partea bolii neoplazice, a doua din partea terapiei care in toate situatiile are efcte secundare nedorite.

CALIVITA INTERNATIONAL a conceput o serie de produse care pot fi folosite ca terapie adjuvanta in neoplazii - produse care prin compozitia lor vor actiona benefic asupra organismului afectat. Exista astfel:

- Imunostimulatoare
- Antitumorale
- Preparate cu rol de sustinere hepatica


Dintre produsele care pe langa alte efecte benefice au si efect antitumoral, amintim:


NONI

Este un produs complex, utilizat ca adjuvant in terapia a peste 100 de afectiuni. Prin asociere cu Zen Thonic, efectul sau anticancerigen este maxim.

Contine:

- Vitamine precum A, B, C.
- Acid folic.
- 18 aminoacizi dintre care 9 sunt esentiali: izoleucina, arginina, leucina, metionona, fenilalanina, histidina, treonina, triptofan si valina.
- Minerale: Mg, Fe, Mn, Na, K.
- Xeronina: alcaloid cu greutate moleculara mica ce stimuleaza mecanismele antiinflamatoare, fortifica sistemul imunitar si intervine in repararea proteinelor celulare alterate.
- Proxeronina: impreuna cu o enzima sfecifica (care se gaseste tot in NONI) se transforma in xeronina. Are rolul de a regla permeabilitatea celulara.
- Antrachinona: intareste sistemul imunitar, stimuleaza producerea de LI-T-Kilber, cu rol maxim in lupta cu bolile infectioase.
- Demnachantalul: substanta activa cu efecte anticancerigene, care actioneaza la nivelul gemelar, prin supravegherea procesului de multiplicare celulara. Aceasta caracteristica are ca efect impiedicarea inmultirii celulelor tumorale. Damnachantalul incetineste meioza celulara normalizand rata diviziunii celulare.

Toate cele spuse mai sus caracterizeaza produsul NONI ca fiind:

- Energizant si tonifiant
- Antipiretic
- Antiinflamator
- Antihemoragic
- Antibacterian
- Antimicotic
- Antiparazitar
- Analgezic
- ANTITUMORAL


PROSTATE POWER

In patologia barbatilor de peste 40 de ani apare frecvent diagnosticul de BPH (BENIGNUS PROSTATA HIPERPLAZIA) - boala cu evolutie lent progresiva care, incorect tratata sau netratata, se poate maligniza. In prezent 1 din 10 barbati cu adenom de prostata sufera de adenocarcinom de prostata - tip de cancer situat pe locul II ca frecventa a tumorilor maligne la barbati.

Manifestarile clinice ale BPH sunt:

-initiere dificila a mictiunii;
-jet urinar slab si intermitent;
-polakiurie;
-nicturie;
-disurie;
-pseudoincontinenta urinara;
-retentie urinara acuta.

In terapia acestei afectiuni poate fi folosit cu succes ca adjuvant preparatul natural PROSTATE POWER, produs complex ce contine:

1. Extract de Pallmetto, cu rolul de a:

-ameliora nicturia;
-favoriza eliminarea urinii;
-intrerupe mecanismul hormonal ce produce cresterea in dimensiuni a prostatei.

2. Extract de Pygeum Africanum

-contine fitosteroli cu efect antiinflamator;
-participa la restabilirea nivelului hormonal TESTOSTERON vs. ESTROGEN;
-are efect diuretic si analgezic.

3. Extract de frunze de urzica (Urtica Dioica)

- contine fitosteroli cu efect puternic antioxidant;
- substantele biologice active din Urtica Dioica si Pyogeum Africanum au actiune sinergica.

4. Semintele de in (Lini Semen)

- contin 27 de substante anticancerigene, dintre ele remarcandu-se LICOPINA, ca anticancerigen si antioxidant. Numeroase cercetari au relevat corelatia dintre nivelul sanguin scazut de LICOPINA si riscul crescut al dezvoltarii tumorilor maligne.

5. Biopirina (extract din piper negru)

- creste efectul substantelor vegetale active si activitatea oligoelementelor.


SHARK AID

In anul 1983, doi cercetatori de la Massachussets Institute of Technology au demonstrat ca in cartilagiul de rechin se afla substante care inhiba dezvoltarea retelei sanguine ce asigura nutritia tumorilor, astfel impiedicand proliferarea lor.

Studiul retelei sangiune ce alimenteaza nutritia tumorilor a mai fost aprofundat si de Carl Luer (Florida), Dr. Patricia Amore, Dr. Noel Weidmer. Dr. Prudden a descoperit in cartilajul de rechin prezenta unor mucopolizaharide cu rol imunomodulant si antiinflamator.

SHARK AID se poate dovedi un adjuvant eficient in afectiunile tumorale atata timp cat proteinele anti-angiogenetice din el vin in contact direct cu vascularizatia tumorala, un exemplu in acest sens fiind cancerul de stomac, acolo unde proteinele nu ajung sa fie digerate inainte de a ajunge la tumora.


CULEVIT

S-a constatat ca tendinta de malignizare se datoreaza unui metabolism celular aberant, diferit de cel al celulelor normale. In timp ce in celulele normale sunt folosite strict numai moleculele de hrana de care acestea au nevoie, celulele tumorale utilizeaza toata cantitatea de elemente nutritive pe care o au la dispozitie. Pana intr-un anumit moment aceasta caracteristica constituie un avantaj pentru celulele tumorale, dar lacomia lor le poate determina moartea.

Preluarea unei cantitati in exces de molecule nutritive trebuie sa fie permanent in cantitate suficienta in sange. Savantul Gyula a descoperit 16 molecule care au un astfel de efect in metabolismul celular. Printre ele se numara aminoacizi , vitamine, glucide.

Trebuie remarcat faptul ca substantele mentionate, pentru a avea efect antitumoral, trebuie sa fie intr-o anumita proportie, actiunea lor fiind eficienta doar in cadrul acestei mixturi care da un anumit semnal celulelor maligne, declansand autodistrugerea.

Compozitia produsului CULEVIT are la baza tocmai acest principiu, in baza caruia actioneaza antitumoral.


VIRAGO

Acest preparat natural contine:

1. Extract de frunze de maslin (avand in compozitie o substanta deosebita - lizina);
2. Echinaceea;
3. Pau D’arco.

Efectele compusilor din produsul VIRAGO sunt complexe:

-antimicrobian;
-antimicotic;
-antiviral;
-antitermic;
-antialergic;
-relaxant;
-puternic imunomodulator si imunostimulator.

VIRAGO impreuna cu Zinc si Vitamina C impiedica aparitia metastazelor.


IMMUNAID

Ca si Virago, prin compozitia sa este imunostimulator, favorizand cresterea imunitatii pasive (nespecifice) si, de asemenea un bun antitumoral.

Dupa cum bine se stie, intr-un organism in care se dezvolta un proces tumoral, echilibrul imunitar poate fi deficitar, predominind scaderea imunitatii pasive. In aceste situatii mai mult ca oricand este imperios necesara stimularea sistemului imunitar. Calivita are in catalogul ei mai multe produse cu efect imunostimulator; Immunaid si Virago sunt in mod special recomandate.


OCEAN 21

Are o compozitie complexa; printre o multitudine de efecte benefice pentru organism, este un bun antimutagenic si antui tumoral, contine antioxidanti de baza pentru stoparea proliferarii tumorale, intareste sistemul imunitar, repara tesuturile lezate in iradierile din terapia clasica. Optimizeaza fizic si psihic.


CHELATED ZINC, MEGA ZINC

- stimuleaza aparatul imunitar;
- participa la biosinteza proteinelor, deci a acizilor nucleici (AND, ARN);
- prin forma chelatata, poate fi utilizat mai eficient de catre organism.

Actiunea benefica a Zn este mai eficienta in asociere cu Vitamina A, Calciu si Potasiu.


SELENIU

Produsul Pro Selenium de la CaliVita are urmatorele efecte benefice pentru organism:

- stimuleaza activitatea aparatului imunitar;
- are efect sinergic cu vitamina E, potentandu-le reciproc.


COENZIMA Q10 (Ubichinona)

- imunostimulator;
- reduce efectul negativ al citostaticelor (in neoplazii, leucemii);
- puternic antioxidant cu actiune la nivelul membranei celulare.


OMEGA 3 (Ulei de peste)

Contine:

- acid EICOSOPENTAENOIC;
- acid DOCOSOHEXAENOIC.

Prin compozitia sa favorizeaza sinteza de PROSTAGLANDINE, reglatoare ale raspunsului imun.

In plus, cercetatorul David Rose a aratat ca acizii continuti de OMEGA 3 pot preveni cancerul de san si de colon. Concomitent cu administrarea produsului OMEGA 3 se recomanda si un antioxidant datorita faptului ca acizii grasi nesaturati din compozitia lui sunt foarte sensibili fata de radicalii liberi. In acest sens se recomanda Vitamina C sau Q Protect.


PARAPROTEX

- Puternic efect antioxidant;
- Imunostimulator.


RHODIOLIN

- amelioreaza si restabileste apararea organismului impotriva bolilor;
- asigura imunotoleranta;
- face diferenta dintre self si nonself;
- supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne.


SPIRULINA MAX

- fortifica sistemul imunitar;
- favorizeaza neutralizarea radicalilor liberi;
- recent, in India, un un studiou de specialitate a demostrat efectele profilactice si terapeutice ale spirulinei asupra degenerarii maligne a mucoasei bucale.


LIVERAID

- Puternic hepatoprotector.


BIOHARMONEX

- Prin cele 20 de programe ale sale, aparatul energetic BioHarmonex ajuta la vindecarea ireversibila a afectiunilor dintre cele mai diverse, fiind un adjuvant excelent in tratamentul cancerelor.ALTE PRODUSE din gama Calivita
cu efect pronuntat anticancerigen, aparute ulterior acestei prezentari, sunt:

- Dispozitivul Aquarion pentru apa alcalina,
- siropul Zen Thonic antidegenerativ celular,
- siropul Liquid Clorophyll  pentru dezintoxicarea organelor si purificarea sangelui si limfei de metabolitii cancerigeni,
- Melatonina pentru regenerare celulara in timpul somnului de noapte,
- Oxy Max pentru oxigenare celulara (stiut fiind faptul ca majoritatea tumorilor sunt anaerobe),
- Oxy Crystal (hidratare celulara cu apa saracita in deuteriu si imbogatita cu oxigen stabilizat - de asemenea cu actiune anticancerigena),
- Spirulina Chlorella Plus (o versiune mai bogata si mai complexa a produsului anticancerigen Spirulina Max),
- Resveratrol (extract din coaja de strugure cu actiune pe cancere),
- SambuRex (extract de soc negru cu proprietati anticancerigene, imuno-modulatoare si de dezintoxicare organica).
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.