Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratarea bolii Vitiligo


In continuareva oferim o schema detaliata de tratament natural pentru VITILIGO, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Vitiligo este o afectiune afectiune in care apar depigmentari ale pielii (scade productia de melanina - hormon raspunzator de coloratia normala a pielii) in special la nivelul tegumentului fetei si membrelor superioare (zone cu piele alba - decolorata), avand cauze precum ereditatea, socurile emotionale, unele dereglari hepatice si neuro-endocrine. Pentru tratarea acestei afectiuni recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale factorilor stresori in ceea ce priveste productia de melanina).

- Noni (capsule) (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; intareste imunitatea si rezistenta organismului, diminuand efectele dereglarilor deja instalate si prevenind acumularea altora noi).

- Beauty Formula (1-0-1, dupa masa, prin continutul in vitamine din complexul B, colegen, vitamina C, aminoacizi, contribuie la regenerarea epidermului afectat).

- Evening Primrose Oil  (1-0-1, inainte de masa), alternand dupa primul flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1, in timpul mesei) stimuleaza echilibrul intregului ax endocrin, prevenind / combatatand dereglarile de natura hormonala din aceasta afectiune.

- Beta Carotene (1-1-1 in timpul mesei), este supranumita si vitamina pielii, ajutand in autoreglarea la nivel tegumentar.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Sistem nervos, Sistem hormonal, Sistem imunitar, Piele, Ficat / Pancreas.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor metabolice odata cu declansarea procesului de curatire a colonului si optimizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, dezacidificarea tesuturilor si organelor prin ridicarea ph-ului sanguin (fiind astfel posibila reversarea multor probleme functionale si organice deja instalate), fluidizarea sangelui si dizolvarea depunerilor de pe vase, reglarea proceselor digestive, ridicarea imunitatii generale, protejarea ADN-ului celular, oxigenarea in profunzime cardio-vasculara si cerebrala.EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (4)

vitiligo
am o nepotica de 14 ani care se confrunta cu o problema grava de vitiligo. se poate face ceva? suntem din bucuresti,
#1 - kili bianca - 10/19/2012 - 11:40
Raspuns Bianca
Buna ziua
Schema terapeutica minima care este eficienta in vitiligo este urmatoarea:

1. Rhodiolin 3cp/zi (dim, pranz,seara) dupa masa, este un remediu antistres. Se stie ca vitiligo este o afectiune autoimuna care se extinde in conditiile in care organismul este supus stresului.

2. Noni capsule 3cp/zi dupa masa. Noni caps are un efect foarte bun ca imunomodulator (stimuleaza si mai ales echilibreaza sistemul imunitar).

3. Beta-carotene 1cp/zi pentru intretinere si regenerarea epidermului (pielii).
#2 - Dr. Delia Alexandrina - 01/07/2013 - 01:02
Am intrat in "organizatie"! important este sa ies asa cum trebuie...
...am 43 de ani...si pe un fond emotional puternic (pierderea unui examen important), mi-au aparut 2 pete pe maini. in istoric...zica-se ca am avut in 2005 o hepatita B pe "care am dus-o pe picioare". am consumat ceva telina si pot sa spun ca lucrurile au ramas asa cum le stiam, ulterior am renuntat pentru a vedea cum evolueaza. mi-au aparut si pe mana stanga. micuta pata alba de pe gat aproape ca nu se mai observa. sunteti de acord cu o combinatie de protejare a ficatului la care se poate asocia ceva pentru detoxifiere si rezolvarea petelor albe? vreau sa va spun ca lucrez intr-un mediu destul de agitat, stresant... si in aceste conditii astept sfatul dvs. binevenit pentru mine! PASTE FERICIT
#3 - petrisor - 05/03/2013 - 10:37
Raspuns Petrisor
Va recomand urmatorul tratament pe care sa il urmati pe termen lung (minim 6 luni):

- Culevit (1-0-1 inainte de masa cu 30 de minute)
- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa la 30 de minute)

Acest tratament a dat rezultate bune in situatii similare cu a dvs. pe acei pacienti diagnosticati si indrumati catre solutii naturiste de tratament in cadrul clinicii Sanatatea din Craiova.

Detalii despre produse gasiti accesand produsul din Catalog:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/index-produse-naturiste.htm
#4 - Eduard - 05/10/2013 - 12:52
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.