Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru ameliorarea si tratamentul schizofreniei

 

Manifestarea bolii este exprimata in insasi denumirea ei: schizos = disociere, frenos = suflet. Aceasta s-ar traduce printr-o asociere intre aspectul exteriorizat al unei stari sufletesti si continutul psihic real al acestei stari. In fond insa, atat forma cat si continutul tulburarilor sunt alterate si treptat duc la degradarea psihica grava a bolnavului.

Boala poate incepe cu manifestari destul de necarcacteristice: agitatie si oboseala fizica si psihica, stari de teama accentuata. Daca discutam cu bolnavul constatam ca el nu este coerent in gandire, emite judecati ireale si uneori absurde. In paralel cu alterarea din ce in ce mai mare a psihicului apare tendinta de izolare, uneori gandirea se invarteste in jurul unor idei sarace in continut si substanta, vorbirea devine dezordonata, bolnavul ramanand uneori in pozitii incomode ceasuri de-a randul (sta intr-un picior, tine o mana ridicata, pastreaza o atitudine fixa). Bolnavul nu este constient de boala sa, pierde orice afectivitate pentru cei din jur (chiar si pentru cei foarte apropiatai - parintii, copii sau frati).


***


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru SCHIZOFRENIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Scizofrenia este o afectiune neuro-psihica grava cu repercusiuni neplacute asupra pacientului si a celor din jur. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse CaliVita:

- Rhodiolin  (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, creste nivelul de serotonina din creier si relaxeaza sistemul nervos central impiedicand astfel aparitia crizelor) alternand la cate 1 flacon consumat cu Q Protect (1-1-0 dupa masa, stimuleaza circulatia cerebrala si oxigeneaza celula nevoasa).

- MagneZi B6 (1-0-1 dupa masa 2-3 luni continuu, combate stresul si straile depresive, intervine in relaxarea sistemului nervos, normalizeaza functiile cerebrale in schizofrenie) SAU Stress Management B-Complex (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, echilibreaza sistemul nervos periferic prevenind aparitia manifestarilor neplacute de diverse feluri, specifice acestei afectiuni) SAU Mega B Compelx (0-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, este o versiune mai concentrata a lui Stress Management) SAU Melatonina (0-0-2, cu 30 de minute inainte de culcare, stimuleaza somnul de noapte odihnitor, in cazul in care pacientul este deobicei agitat si sufera de insomnie, recuperarea prin odihna fiind foarte importanta in acest caz).

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei, imbunatateste memoria si previne distructiile neuronale si sinaptice) SAU Triple Potency Lecithin (0-1-0 in timpul mesei, 3 luni continuu) alternand la cate 1 flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in schizofrenie). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Lecitina > Omega 3 > Lecitina > Omega 3).

- Noni sirop (1-2-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, creste tonusul sistemului nervos si combate starile de apatie).

- Xantho Plus (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, xantonele din compozitie protejeaza celule creierului de afectarile neuro-vegetative specifice schizofreniei).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Circulatie, Sistem Nervos, Relaxare, Meridian.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in dezacidificarea sangelui, reglarea metoabolismului, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului.

Observatie:  Tratamentul natural recomandat se poate lua in paralel cu medicati clasica recomandata de medicul specialist.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.