Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul adjuvant al leucemiei


Leucemia este o boala a sangelui, manifestata prin cresterea haotica a numarului de leucocite. Practic are loc sintetizarea unui numar mare, incontrolabil, de globule albe de catre maduva sau organele limfatice. Din aceasta cauza leucemia este considerata ca fiind un cancer al sangelui.

Cauzele externe ale leucemiei pot fi: radiatiile, de natura virotica sau toxica (benzen).

Leucemiile sunt mai frecvente la tineri. Apar transpiratie, slabire, astenie, dureri osoase, marirea ganglionilor limfatici, a splinei, a ficatului, complicatii infectioase si hemoragice. Aceasta este forma cronica, de lunga durata. In forma acuta, care duce la moarte in cateva saptamani, apare febra mare, astenie, hemoragii, ulceratii in gura, faringe, alte mucoase. In sange sunt numai leucocite tinere. Globulele albe se inmultesc mult (de la 4.000-8.00G -adulti, la 10.000 - copii la 500.000/1 mm3 sange) iar cele rosii se suprima (anemie).


Ca si cauza subtila a declansarii bolii
, avand in vedere ca sangele reprezinta manifestarea in plan material a emotiior si sentimentelor (circulatia lor prin fiinta), cauza clara a leucemiei este suferinta sufleteasca profunda rezultata din practica "uciderii brutale a inspiratiei fiintei". Sangele reprezinta seva fiintei, pofta de viata, bucuria de a trai, aspectele sufletesti profunde care anima totul, Eul profund. Acesta este primul lucru caruia trebuie sa-i acorde atentie cel care doreste sa se vindece de leucemie!

Ce trebuie facut pentru vindecarea leucemiei:

- investigarea si rezolvarea curentelor subterane de durere sufleteasca prin orice metoda;
- din casa sa fie eliminate naftalina si orice substante impotriva insectelor, iar din alimentatie sa se elimine mancarurile reincalzite;
- folosirea unui tratament natural (preparatele CaliVita sunt adjuvanti de incredere in terapia leucemiei in plan fizic si energetic) si a dispozitivului cuantic BioHarmonex (in special programul pentru echilibrare psiho-emotionala).

Avand in vedere ca leucemia este boala suprapopularii sangelui cu globule albe in detrimentul globulelor rosii, globulele albe avand un rol de aparare in organism, aceasta boala este cea a autoapararii excesive sau minimale in plan subtil: o hipo sau hiperactivitate in acest sens.

In cazurile de hipoactivitate (boala se numeste leucopenie), cauza spirituala a acestora este ideea ca "nu am de ce sa ma protejez/feresc", inteleasa intr-un mod nesanatos. Aceste persoane cred ca nimeni nu poate sa faca fata individualitatii lor, ca nimeni nu poate ajunge cu adevarat la ele sau sa le inteleaga gandurile si sentimentele. Persoanele nu se protezeaza deloc de influentele exterioare si ingurgiteaza tot felul de "toxine" mental-emotionale preluandu-le atat de adanc incat le fac sa fie ale lor.

In cazul hiperactivitatii (leucemia propriuzisa), omul se protejeaza prea tare si informatia energetica vitala nu mai ajunge la el. Persoana se umple cu un orgoliu nemasurat datorat "stabilitatii" sale emotionale, care se ridica deasupra oricaror influente venite din interior (semnale de alarma) sau din exterior (tendinte de schimbare), acest "zid ale Berlinului" nemarginit fiind parghia care declanseaza producerea surplusului nesanatos de globule albe.

Cea mai mare problema a omului bolnav de leucemie este faptul ca acest om nu are de cele mai multe ori un sistem de valori bine determinat, lasandu-se prada influentelor spirituale de toate felurile: cele valoroase se amesteca cu cele fara valoare, chiar si cu cele daunatoare - fara ca aceasta persoana sa faca deosebirea dintre ele si sa actioneze.


***

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament natural pentru LEUCEMIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru leucemie recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

- Ocean 21 (1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu). Amestecul de extracte din alge poate induce diminuarea sau stoparea proceselor de mutatie - multiplicarea haotica a globulelor albe in detrimentul celor rosii; siropul contine vitamine, minerale, aminoacizi, glucide, enzime si acizi grasi. Aceste ingrediente - amestecate intr-un lichid de baza din concentrat de merisor - sunt usor asimilabile in sange si au rol in declansarea unor raspunsuri imune importante in organism, combatand totodata sindromul anemic.

- Spirulina Chlorella Plus (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu) introduce in corp doua substante active din alge cu rol in declansarea procesului de crestere a hemoglobinei, aduce alcalinitate in lichidele corpului si in organe, inactiveaza in organism substantele chimice cu potential cancerigen, stimuleaza functionarea corecta a mecanismelor imunologice.

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu - uleiul de peste concentrat bogat in acizi grasi nesaturati de tip Omega 3 completeaza actiunea antioxidantilor din Ocean 21 si Spirulina Chlorella in lupta lor contra blastilor).

- Para Protex sau Garlic Caps (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, oricare din cele doua manifesta efecte complexe antibacteriene, antifungice si antivirale, prevenind complicatiile din leucemie - infectiile).

- Rhodiolin (1-1-1, dupa masa) - se va administra in cazul in care leucemia a aparut pe un fond nervos dezechilibrat (anxitetate, fobie, frici, depresii), contribuind prin stimularea secretiei de serotonina la relaxarea nervoasa si eliminarea efectelor cumulate ale stresului deja instalat.


- Optional se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Immune (sistem imunitar), Relax (relaxare), Nerves (optimizarea proceselor de la nivelul sistemului nervos), Circulation (circulatie); se vor rula maxim 6 programe pe zi, nu toate odata ci la diferite momente ale zilei.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative si mutagenice instalate la nivel celular - si totodata de mare ajutor prin stimularea activitatii corecte a sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei hidratari si nutritii optime la nivel de aparte si sisteme.

 

Observatie: Produsele se pot administra in paralel cu tratamentul clasic.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.