Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatie



BIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice




Vindecarea cu apa...



AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe






Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita








 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea laringitei

 

Laringita  este inflamatia laringelui, a corzilor vocale, insotita de raguseala (uneori dureri in gat, arsuri, uscaciune, tuse, febra etc).

Laringele este situat intre faringe si trahee si este format din cartilaje, oscioare si muschi. Se astupa cu un capacel cand inghitim si se deschide cand respiram. Datorita unor coarde fine, dispuse in calea aerului, laringele este si organul vocii. Bolile laringelui se manifesta cu tulburari de respiratie si fonatie.

Inflamatia acuta a laringelui este produsa de infectii virotice si bacteriene, iritatie locala prelungita (efort vocal), fumat, abuz de alcool, praf, gaze, deviatii de sept, vapori toxici, etc. Semnul caracteristic este raguseala, care poate fi insotita de dureri in gat, senzatie de arsura si uscaciune, tuse, febra etc. Uneori laringita acuta apare ca o manifestare a bolilor infectioase: grupul difteric cu sufocari, febra tifoida, scarlatina, rujeola, gripa, tuse convulsiva, etc. Formele cronice sunt: TBC laringean, sifilis, sclerom, etc. Paraliziile neuropatice sunt produse de leziuni ale nervului specific.

***

In continuare va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru LARINGITA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Laringita
- afectiune manifestata prin inflamatia mucoasei laringiene - poate fi acuta si cronica. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

1. Laringita acuta (apare in urma unei raceli sau stari gripale sezoniere):

- C 300 Plus (1-1-1 dupa masa, are efect de intarire a imunitatii si de imbunatatire a starii generale) sau Liquid C Plus (1-0-1 lingurite dupa masa, favorizeaza vindecarea cailor respiratorii in afectiunile virale specifice).

- Para Protex (1-1-1 dupa masa, poseda rol antibacterian si de "antibiotic natural", anihiland microbii existenti in organism).

- White Willow (1-1-1 dupa masa, are efect antiinflamator, reducand congestia laringelui si ameliorand raguseala).

Observatie: Se efectueaza o singura cura la un moment dat.
 

2. Laringita cronica (apare in special la fumatori, lucratorii in medii de praf, fum, umezeala etc., manifestata printr-o raguseala aproape permanenta):

- Smokerade (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, are rol de detoxifiere a cailor respiratorii, diminuand efectele nocive ale nicotinei).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 dupa masa masa, 3 luni continuu, intareste sistemul imunitar si rezistenta organismului contra declansarii unui posibil cancer laringian la persoanele afectate de laringita cronica).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, sterilizeaza focarele microbiene de la nivelul laringelui ce se suprapun mucoasei cu leziuni).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, poseda efecte protectoare asupra mucoasei cailor respiratorii). 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.




 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.