Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru intarzierea
procesului de imbatranire si a neputintelor si neplacerilor asociate

 

Imbatranirea se manifesta in patru moduri: prin incetinirea functiilor intelectuale cu deteriorarea memoriei; prin scaderea capacitatii de munca; prin scaderea activitatii sexuale; prin oboseala generala, insotita de schimbarea fizionomiei (albirea parului, aparitia ridurilor). Imbatranirea poate fi grabita de boli, de necazuri si de socuri emotionale. Aceasta este imbatranirea fiziologica (senescenta), spre deosebire de cea patologica (senilitate), granita dintre ele fiind greu de stabilit.

Patru principii stau la baza intarzierii batranetii: alimentatia corecta, miscarea, aportul suficient de apa si dragostea.

Printr-o alimentatie corecta trebuie sa se ajunga la greutatea corporala avuta la 20 de ani, prin regimuri alimentare care sa evite intoxicarea celulei. Nerespectarea acestui principiu deschide calea arteriosclerozei, factorul principal al imbatranirii precoce, cu consecintele sale: proasta irigare a organelor, in primul rand a creierului si a inimii.

Miscarea, cel de-al doilea principiu, este la indemana oricui: mers pe jos, gimnastica, jogging, sport (adapteaza inima la efort, amelioreaza microcirculatia vasculara etc.).

Pentru ca deshidratarea celulelor incepe devreme, fiind constanta dupa 40 de ani, aportul de apa trebuie sa creasca, organismul avand nevoie de 1 litru si jumatate pe zi.

Ultimul principiu - dragostea este la fel de important ca celelalte, si inseamna continuarea vietii sexuale si sentimentale, fara complexe, intr-un ritm adecvat varstei, dragostea (sub toate formele ei) fiind cel mai eficient remediu antistres..
 

***


In acest sens va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament specific problematicii imbatranirii, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru impiedicarea degenerarii tesuturilor si organelor corpului odata cu inaintarea in varsta recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Senior Formula (1-1-0 dupa masa, intareste sistemul imunitar al varstnicilor printr-un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti specifici pentru asigurarea unei stari generale mai bune, preventia fracturilor datorita demineralizarilor osoase,imbunatatirea circulatiei cerebrale si periferice) alternand la cate un flacon consumat cu Melatonina (0-0-1 relaxeaza functiile sistemului nervos, regleaza bioritmul la varstnici, combate insomniile nocturne si previne procesele degenerative) .

- Super Soya Lecithin SAU Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, are functii multiple: imbunatateste memoria si statusul sistemului nervos, oxigenarea cerebrala si tonusul celulei nervoase; faciliteaza procesele de digestie printr-un drenaj corect al cailor biliare; amelioreaza durerile articulare produse la schimbarile meteo).

- Coenzyme Q10 SAU Resveratrol (1-1-0 dupa masa, creste oxigenarea musculara, in special a muschiului miocard, prevenind imbatranirea prematura a tesuturilor si organelor, precum si a bolilor derivate ce decurg de aici; sunt indicate in preventia si tratarea bolilor canceroase).

- Garlic Caps SAU Para Protex (1-1-0 dupa masa, sterilizeaza tubul digestiv de bacterii, fungi, paraziti si favorizeaza atfel o buna imunitate generala precum si absorbtia eficienta a nutrientilor din celelalte produse).

- Liquid Clorophyll (1-0-1 - lingurite - este un excelent detoxifiant si reglator al proceselor de drenaj realizate in organism la nivelul ficatului, rinichilor, colonului si sistemului limfatic; e, de asemenea, anibacterian, anti-inflamator, imuno-stimulator si anti-cancerigen).


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul Immune (sistem imunitar), Relax (relaxare), Nerves (optimizarea proceselor de la nivelul sistemului nervos), Circulation (circulatie), Detox (detoxifiere), Digestion (digestie), Liver / Pancreas (ficat, pacreas), Urinary (organele tractului urinar), Bone / Spine (oase si coloana vertebrala); se vor rula maxim 6 programe pe zi, nu toate odata ci la diferite momente ale zilei..

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica prin contributia sa la reducerea acidozei corpului - direct legata de bolile degenerative - si totodata de mare ajutor prin activarea sistemului imunitar al organismului si asigurarea unei nutritii optime la nivel celular; apa alcalina, mult mai bogata in oxigen decat apa normala si in acelasi timp mult mai usor asimilabila de organism, asigura totodata imbunatatirea circulatiei vasculare, periferice si cerebrale, precum si buna oxigenare a muschiului cardiac si a creierului.

 

Observatie: SE EFECTUEAZA 3-4 CURE PE AN CU ACEASTA FORMULA.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.