Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea hemoptiziei

 

Este pierderea de sange (care provine din plamani) prin gura, ea fiind insotita de tuse (gr. haima = sange; ptysis = scuipat).

Cauzele unei astfel de hemoragii sunt numeroase: tuberculoza si cancerul bronhopulmonar, traumatismele toracice si pulmonare; unele boli ale laringelui si traheei (ulceratii, varice); bronsiectazia, hipertensiunea arteriala si arterioscleroza, ruptura unui anevrism aortic in bronhii, intoxicatii, infectii grave, etc.

Remedii:

- repaus absolut la pat, in pozitie semisezand, intr-o camera bine aerisita si moderat incalzita;
- repaus vocal absolut;
- punga cu gheata pe hemitoracele presupus bolnav;


***


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru HEMOPTIZIE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Hemoptizia reprezinta evacuarea de sange provenind din caile respiratorii. Pentru tratarea optima a acesteia recomand urmatoarele doua variante de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:

Hemoptizia secundara declansarii unor complicatii din Cancerul Pulmonar:

- SambuRex (1-1-1 lingurite dupa masa, actioneaza benefic in afectiunile cailor respiratorii si manifesta efecte antiseptice si cicatrizante datorita socului negru din compozitie).

- Noni (1-1-1, inainte de masa, potenteaza sistemul imunitar, creste rezistenta generala a organismului, in acest mod avand rol de antitumoral secundar - in imunitatea pasiva).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa - mineralele, vitaminele, proteinele si enzimele continute de clorofila din lucerna ajuta la regenerarea celulelor, tesuturilor si organelor lezate, stimuleaza vindecarea ranilor).

- Smokerade (1-1-1 dupa masa, se adminisreaza atat la persoanele fumatoare cat si la nefumatoare, protejeaza imunitatea generala si respiratorie, facilitand oxigenarea cailor respiratorii si tuturor celulelor).

 

Hemoptizia secundara altor afectiuni pulmonare cu exceptia formatiunilor tumorale (nu exista cancer pulmonar):

- C 1000 (1-1-0, dupa masa, previne ruptura vaselor de sange sau capilarelor sanguine prin cresterea tonusului peretilor vasculari).

- Spirulina Chlorella Plus (1-2-0, inainte de masa, actioneaza ca antianemic si imunostimulator, compensand pierderile de substante nutritive din oganism precum si sensiblizarea generala instalata odata cu pierderea de sange; actioneaza totodata ca alcalinizant si cicatrizant).

- Omega 3 (1-0-1, in timpul mesei, merge pe dizolvarea placilor de aterom si protectia de anevrism, faciliteaza o buna circulatie sanguina atat in caile repiratorii cat si in restul organismului, previne emboliile sau trombii vasculari - acele cheaguri de sange care pot bloca importante cai de acces ale oxigenului catre organe si tesuturi).

- Smokerade (0-1-1, dupa masa, se adminisreaza la persoanele fumatoare precum si la cele nefumatoare care stau intr-un mediu de fumatori, are un continut bogat de antioxidanti care protejeaza imunitatea generala si respiratorie, facilitand oxigenarea cailor respiratorii si a tuturor celulelor).

- Garlic Caps (1-0-1 dupa masa) este un bun sterilizator al focarelor infectioase din cavitatea pleurala, previne formarea cheagurilor, este antispastic.


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare: CIRCULATION (circulatie si sistem vascular), RESPIRATORY (sistem respirator), DETOX (detoxifiere).


Observatie importanta:
Se face o cura de 2-3 luni continuu.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
 

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.