Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in tratamentul epistaxisului

 

Hemoragia nazala, cunoscuta sub numele de epistaxis (gr. staxis = a curge picatura cu picatura) are numeroase cauze: caldura foarte mare, traumatisme ale piramidei nazale, schimbari bruste ale presiunii atmosferice, corpi straini in nas, boli de inima, boli de sange, unele tumori, hipertensiune arteriala, etc. Cand hemoragia nazala survine la un bolnav de hipertensiune arteriala cu valori crescute ea este bine venita. Totusi beneficiul se mentine atat timp cat nu este in cantitate prea mare.


***


In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru EPISTAXIS, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru tratarea optima a acestei hemoragiei nazale recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


Epistaxis de cauza hipertensiva:

- Garlic Caps  (1-1-0, dupa masa, 3 luni continuu, regleaza nivelul tensiunii arteriale sistemice prevenind puseele in care se rup vasele de sange nazale).

- Vitamina C1000 (1-1-0, dupa masa, mentine tonusul vascular normal prevenind ruptura vasului sanguin, 2 luni continuu).

- Rhodiolin (0-1-1, inainte de masa, 3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos si vasele sanguine prevenind hipertensiunea).

- Omega 3 (1-1-0 in timpul mesei, sustine bine vasul de sange din punct de vedere al flexibilitatii si rezistentei peretilor vasculari)

 

Epistaxis de alta natura:

- Vitamina C1000 (1-1-0, dupa masa, 3 luni continuu, combate fragilitatea vaselor de sange, impiedicand sangerarea).

- Noni (lichid) (1-2-1, lingurite pt.copii, 1-2-1 linguri pt.adulti, inainte de masa, 2-3 luni continuu, intareste rezistenta organismului si tonusul vasului de sange).

- Omega 3 (1-1-0 in timpul mesei, stimuleaza fluiditatea circulatiei sanguine si ajuta la mentinerea sanatatii peretelui vascular)


- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: circulatie, bioritm, sistem nervos, piele.


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in eliminarea din corp a reziduurilor cu potential toxic-alergen, dezacidificarea organelor si astfel corectrea functionarii lor, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor, ridicarea imunitatii, oxigenarea tesuturilor si in special a creierului. Se va face si spalare locala cu apa acida, stiut fiind faptul ca aceasta purifica si contracta epiteliul, prevenind astfel sangerarile.


Observatie:
Se efectueaza 2 cure pe an cu produsele naturiste recomandate, putandu-se administra in paralel si alte preparate.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.