Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita


Stil de Viata Sanatos
Cure, Diete, Sfaturi


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
in combaterea durerilor (in general)

 

Durerile reprezinta o suferinta de care nimeni n-a fost scutit in viata. Arsenalul medicinii clasice este foarte bogat in medicamente antidurere. Cand sunteti in imposibilitatea de a va procura un astfel de medicament sau pentru remediere treptata si stabila la nivel de cauze, puteti apela la cateva remedii naturale, unele dintre ele fiind foarte eficiente.


Exista variate tipuri de durere si o corecta sistematizare a lor este urmatoarea:


- Durerea migrenoasa, reprezentand acea durere de cap insotita de senzatie de greata, voma, declansata de cele mai multe ori de o functionare necorespunzatoare a bilei. Se vor administra solutii naturale pt. rezolvarea cauzei (nu efectul conteaza ci importanta este cauza). Una dintre cele mai simple dar si eficiente este consumul mare de apa alcalina. De urmarit tratamentul in cazul problemelor biliare, vezi: Dischinezia biliara, Litiaza biliara. In paralel cu rezolvarea cauzei, pentru calmarea simtomelor se pot utiliza suplimente din gama cele mentionate in pagina despre Migrena.

- Durerea frontala cauzata de inflamatia sinusurilor frontale si/sau maxilare - vezi Sinuzita.

- Durerea nevropata perceputa ca o senzatie de tensiune intracraniana se intalneste in starile de stres crescut - vezi afectiunea Stres.

- Durerea occipitala perceputa ca o senzatie de pulsatie dupa ceafa. Se intalneste in oscilatiile de tensiune arteriala sistemica - vezi Hipertensiunea arteriala. In paralel cu rezolvarea cauzei, pentru ameliorarea simtomelor se pot utiliza suplimente din gama cele mentionate in pagina despre Cefalee.

- Durerea la nivelul coloanei cervicale, toracale, lombo-sacrate. Se intalneste in afectarile reumatice - vezi Spondiloza, Discopatie lombara, Lumbago.

- Durerea la nivelul articulatiilor periferice se intalneste in Reumatism.

- Durerea in gat (oro-faringiana). Este cea cauzata de inflamatia si/sau infectia amigdalo-faringiana - vezi Faringita, Amigdalita.

- Durerea in piept (in zona inimii - catre partea stanga, ca o senzatie de gheara, intepatura) se intalneste in Angina pectorala sau Cardiopatia ischemica.

- Durerea in zona plamanilor (a cailor respiratorii inferioare). Se intalneste in Bronsita acuta, Pneumonie, Tuberculoza sau alte afectiuni bronho-pulmonare.

- Durerea abdominala. Se manifesta ca: o durere, arsura in epigastru (vezi Gastrita, Ulcerul gastroduodenal); durerea in hipocondrul drept (sub rebordul costal) - este intalnita in afectiuni ale ficatului si cailor biliare cum ar fi Hepatita, Hepatosteatoza, Ciroza hepatica, afectiuni ale fierii - Dischinezia biliara; durerea in hipocondrul stang (sub rebordul costal in stanga unde se afla pancreasul) este data de afectiuni precum Pancreatita; durerea pe cadrul colic (de-a lungul colonului), ca o senzatie de discomfort asociat cu balonare, constipatie sau diaree, intalnindu-se in afectiunile intestinului gros - vezi Colon iritabil si colita, Cancerul de colon; durerea in jurul ombilicului, frecventa la copii in Parazitozele intestinale.

- Durerea joasa, pelvina se intalneste la femeie in afectiunile genito-urinare: durerea bilaterala joasa este data de inflamatiile anexiale - vezi Anexita; durerea difuza in tot pelvisul este data de inflamatia asociata sau nu cu infectie la nivelul ovarelor, trompelor, uterului - caz de Metroanexita sau Congestia pelvina; durerea asociata cu discomfort la urinare (senzatie de usturime) se intalneste in infectia urinara a tractului inferior - vezi Cistita.

- Durerea la nivelul membrelor inferioare ce insoteste mersul si apare la jumatatea gambei se intalneste in Arteriopatia obliteranta.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.