Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea degeraturilor

 

Expunerea la frig, pentru mai multa vreme, provoaca la nivelul mainilor, nasului, urechilor, obrajilor si piciorelor (in lipsa imbracamintei adecvate) inrosirea pielii, insotita de mancarimi. In acest caz se vorbeste de o degeratura de gradul I.

Cand frigul este mare si expunerea este prelungita, in situatia in care nu au fost luate masurile necesare de protectie, pielea se invineteste, apoi devine palida, pe alocuri aparand si cateva basici. In acelasi timp victima acuza amorteli, intepaturi si dureri locale. In acest stadiu (gradul II) leziunile amintite sunt reversibile, daca se iau masuri imediate.

Daca insa frigul este foarte mare si expunerea la frig este prelungita, pielea va ingheta, temperatura sa ajungand pana la - 10 grade C si chiar mai jos. Circulatia sanguina local se opreste complet in acest caz iar principalele vase sanguine se astupa cu cheaguri. Apare gangrena extremitatii degerate, care necesita amputatia chirurgicala. Leziunile acestui stadiu (gradul III) sunt ireversibile.


***


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru DEGERATURI, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Pentru combaterea leziunilor reversibile ale degeraturilor de gradul 1 si 2, recomand urmatoarea schema dedicata de tratament cu produse naturiste Calivita:

    - White Willow (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, actioneaza impotriva durerilor si inflamatiilor locale, scade febra, purifica sangele).

    - Q Protect (1-1-1, dupa masa, 3 luni continuu, regleaza eficient circulatia periferica, asigura o buna irigare sanguina membrelor).

    - Liquid C Plus (1-1-1, dupa masa, 2 luni continuu, portejeaza peretii vaselor sanguine de distructie).

    - Joint Protex (1-1-1, dupa masa, reface distructiile de cartilaj articular si combate inflamatiile ligamentelor)

    - Omega 3 (1-1-1, dupa masa, asigura fluiditatea sangelui si este un antiinflamator secundar)

 

    - Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: IMUNITATE, CIRCULATIE, DETOXIFIERE, NERVI, DURERE, MERIDIAN.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.