Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Tratament cu produse naturiste CaliVita
pentru combaterea chisturilor hidatice

 


Va oferim o schema detaliata de tratament natural adjuvant impotriva Chisturilor Hidatice, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Chisturile hidatice sunt produse de un parazit, Taenia Equinoccus care se poate lua de la caini si care se dezvolta in ficatul omului sau in plamani, producind chisturi ce cresc incet dar continuu, putandu-se, uneori, rupe. Pentru a evita problemele multiple care pot aparea, se poate efectua un tratament pentru omorarea parazitului si, astfel, oprirea dezvoltarii chisturilor, odata cu eliminarea toxinelor si drenaj hepatic. Uneori, chisturile hidatice mari necesita interventie chirurgicala. Pentru tratarea chisturilor hidatice recomand personal urmatoarea schema de tratament adjuvant pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps sau Para Protex (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; oricare dintre cele doua actioneaza ca antiparazitar si au rolul de a omori parazitii).

Oregano Oil (3-5 picaturi intr-o lingurita de ulei de masline + 5-10 picaturi de lamaie, dimineata, pe stomacul gol, actioneaza prin extra-purificarea cailor biliare de orice eventuale depuneri de oua si chisturi parazitare).

- Spirulina Max sau Spirulina Chlorella Plus (1-1-0 inainte de masa; 2 luni continuu; purifica organismul de toxinele parazitului; aduc un aport excelent de principii nutritive in organismul vlaguit de parazit, contribuie la refacerea parenchimului hepatic).

- Arginine Plus (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; regenereaza tesutul hepatic lezat).

- Omega 3 (1-0-1 dupa masa, asigura protectie contra extinderii si degenerarii chistului, ca de altfel si a maririi ficatului in volum).EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (5)

Buna ziua! Mama mea s-a operat de chist hidatic la ficat si inainte de operatie a consumat Immunaid si Spirulina Max pentru curatarea organismului de parazit. Medicii i-au zis ca a facut f bine.
#1 - angela A. - 07/13/2012 - 12:34
chist hidatic
buna ziua, mama mea are un chist hidatic de 7 cm pe 4 cm. va rog sa imi spuneti ce sa facem. familia e speriata. Se poate trata asa ceva cu medicamente. multumes.
#2 - simona - 02/01/2013 - 10:26
Raspuns Simona
Este un chist hidatic mare. Sfatul meu este sa luati in considerare eventualitatea unei operatii laparoscopice (fara cutit, prin interventie laser).
#3 - Eduard - 03/14/2013 - 21:17
sunt operata din 2006 de chist hidatic hepatic am facut tratament antirecidiva pana in 2008 am scapat de el am nascut un copil iar dupa doi ani de pausa am descoperit ca am iar intrebarea mea este oare asa o sa ma chinui toata viata nu o sa scap de el niciodata fiindca nu mai suport nici tratamentul cu duador
#4 - ionita constanta - 05/23/2013 - 22:10
Raspuns ionita
- Arginina Plus, 1-0-1 dupa masa, va ajuta ficatul sa poata lupta cu inflamatia, leziunea, sa se regenereze pe cat posibil
- Omega 3 1-0-1 in timpul mesei, ajuta ficatul sa nu se mareasca si chistul sa nu se complice

Sa vor lua 2 flacone din fiecare produs.
#5 - Eduard - 06/25/2013 - 00:24
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.