Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Tratament cu produse naturiste CaliVita
pentru combaterea chisturilor hepatice

 


In ficat, chisturile intilnite sunt de obicei chisturi esentiale (fara o cauza evidenta) aparute prin secretie lichidiana la nivelul unor celule care nu sunt in legatura un canal ce comunica cu exteriorul. Se acumuleaza lichid in jurul acestor celule si chistul creste foarte incet pina la o anumita dimensiune, de la care, de obicei, secretia se opreste. De cele mai multe ori chisturile esentiale nu pun nici un fel de probleme, nu ajung suficient de mari pentru a comprima structuri din jur si nu exista riscul rupturii lor.

Alte tumori hepatice cu caracter solid, se intalnesc uneori la examenul ecografic. Tumorile solide pot fi benigne (necanceroase) sau maligne (canceroase). Acestea, la randul lor, pot fi primitive hepatice (adica se dezvolta din celulele hepatice) sau secundare (provin din celulele altor tumori de la distanta, care au ajuns in ficat prin sange sau vasele limfatice). Tumorile maligne secundare se mai numesc si metastaze (tumori la distanta de organul afectat).

Boala polichistica hepatica este o afectiune ereditara in care se formeaza in ficat numerosi chisti de marimi variate asociati cu fibroza hepatica congenitala.

Boala polichistica hepatorenala este o afectiune rara, care se mosteneste, in care apar numeroase chisturi in rinichi si ficat. De obicei, problemele sunt legate de chisturile renale multiple care comprima rinichii si scad capacitatea lor functionala. Prima manifestare este afectarea renala, polichistoza hepatica reprezinta cea mai frecventa manifestare extrarenala, se dezvolta mai tardiv decit cea renala, in special la femei. Uneori, chisturi foarte mari si foarte numeroase inunda practic in intregime ficatul.


***


Mai jos va oferim o schema detaliata de tratament natural impotriva chisturilor hepatice , realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Chisturilele sunt definite ca formatiuni tumorale cu continut lichid. Cele hepatice apar fie de sine statator prin anumite mutatii la nivelul celulei hepatice, fie secundar, ca urmare a unor afectari renale. Majoritate chisturilor sunt tumori benigne, dar, unerori, chisturile mari pot fi si maligne (canceroase). Pentru tratarea chisturilor hepatice recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

- Garlic Caps (1-1-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, este supranumit antibioticul natural; are functie antiseptica potentand impreuna efectele distructive microbiene).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 3 luni continuu, realizeaza o buna detoxifiere cu preponderenta la nivel hepato-biliar, astfel ajutand la regenerarea hepatica).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, face parte din grasimile protectoare hepatice - acizi grasi nesaturati).

- Arginine Plus (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; favorizeaza regenerarea tesutului hepatic lezat).

- Digestive Enzymes (0-2-1 in timpul mesei, 2-3 luni continuu, faciliteaza procesele de digestie favorizand eliminarea metabolitilor toxici din caile hepato-biliare).


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.