Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratamentul bronsitelor


Bronsita acuta
este inflamatia bronhiilor (lat. bronchia = bifurcatia traheei si a ramurilor sale) cauzata de: virusuri, bacterii, substante chimice, polenuri etc. Frigul si umezeala joaca un rol important in producerea bronsitei acute. Un astfel de bolnav, cu bronsita acuta, la inceput tuseste sec, ca apoi sa elimine o sputa mucoasa, care, in final, va deveni purulenta.

Masuri igienice
- repaus la pat, intr-o camera incalzita;
- aerul din camera va fi umidificat cu doua prosoape inmuiate in apa calda si intinse pe calorifer sau pe un scaun (aceasta metoda se va folosii mai ales pentru copiii care tusesc mult in timpul noptii);
- suprimarea fumatului si evitarea contactului cu fumul de tigara;

Alimentatie: este de dorit abordarea unei alimentatii echilibrate, cu lichide calde, din care nu trebuie sa lipseasca fructele si legumele.
 

Bronsita cronica este mai frecventa la barbatii dupa varsta de 40 de ani. o astfel de boala se caracterizeaza prin tuse cu expectoratie mucoasa sau mucopurulenta, cel putin trei luni pe an. Se poate spune despre cineva ca sufera de bronsita cronica numai atunci cand tusea cu expectoratia amintita are o vechime de peste doi ani. Inflamatia repetata a bronhiilor este favorizata de diversi factori: frig, umezeala, schimbari bruste de temperatura, ceata, inhalatii de substante iritante, fumat, etc.

Atentie! Pe fondul unei bronsite cronice poate evolua latent un cancer, o bronsiectazie sau o tuberculoza pulmonara.

Masuri igienice

- tratament corect al bronsitei acute;
- suprimarea factorilor amintiti;
- calirea organismului;

***

In continuare la remediul general oferit mai sus, va punem la dispozitie o schema detaliata de tratament pentru Bronsita, oferita de Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Bronsita este o afectiune ce consta in inflamatia cailor aeriene ce duc aer la plamani (bronhiile terminale) si poate fi: acuta si cronica. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

1. Bronsita acuta (apare la copii, adulti si are cauza predominent virala, dar si bacteriana).

- Para Protex sau Garlic Caps (1-0-1 la copiii mai mari de 5 ani si 1-1-1 la adulti, dupa masa, are efecte complexe antivirale si antibacteriene realizand paraprotectia sistemului imunitar).

- Ocean 21 (1-1-1 lingurite inainte de masa la copii, respectiv 1-1-1 linguri inainte de masa la adulti, intareste sistemul imunitar, actioneaza ca bronho-dilatator, ca antiseptic pulmonar precum si ca oxigenator celular, iar prin aportul enzimatic complex ridica sistemul imunitar si manifesta rol antidegenerativ pentru aparatul respirator).

- C 1000 (1-1-0 dupa masa) ridica imuitatea si creste rezistenta la infectii.

- White Willow (1-1-1 dupa masa) este considerat aspirina naturala, fiind si un bun anti-inflamator in sfera afectiunilor pulmonare.

2. Bronsita cronica (apare predominent la fumatori).

- Smokerade (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, diminua efectele nocive ale fumatului asupra organelor datorita continutului in antioxidanti, prin detoxifierea arborelui bronhopulmonar si a celorlalte tesuturi de nicotina).

- Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, are efecte benefice asupra circulatiei sistemice si pulmonare).

- SambuRex (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are rol antiseptic si depurativ, curatind bronhiile de secretiile acumulate).

- Vital A/ B/ AB/ 0 (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine si minerale in organismul fumatorilor intarind rezistenta la boli si preventia impotriva cancerului bronhopulmonar).
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.