Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
ameliorarea si tratamentul bolii Alzheimer

 

Boala generic denumita Alzheimer este carcterizata morfopatologic printr-o atrofie morfo-cerebrala moderata dar difuza, cu debut obisnuit si predominant in regiunea parietalo-occipitala si respectarea constanta a circumvolutiunilor centrale ale creierului. In aceasta boala leziunile nu se limiteaza strict la nivelul cortexului, observandu-se frecvent, dar mai discret, prezenta lor si la nivelul altor formatiuni nervoase (talamus, corpii mamilari, cerebel, etc.).

Boala poate atinge un nivel maxim la varsta de 50 - 60 de ani si o medie la 53 de ani (cunoscandu-se insa si forme precoce inainte de 40 de ani, sau, exceptional de rar, forme juvenile). Nu s-a putut incrimina un determinsim genetic, dar nu poate fi exclusa o oarecare predispozitie familiala, pe fondul careia pot actiona multipli factori favorizanti (traumatisme cranio-cerebrale, hipoxie-anoxie cerebrala, intoxicatii, tulburari metabolice generale cu rasunet cerebral).

Tabloul clinic al bolii Alzheimer este dominat in faza de debut (esalonata de-a lungul a 2-4 ani) de tulburari de memorie (deficit mnezic global si progresiv), tulburari de orientare spatiala intense si precoce, carora li se adauga unele tulburari de apatie. Urmatoarea faza - denumita "de stare" - este dominata de stari dementiale masive, care se intersecteaza cu toate functiile intelectuale, printre care atentia (lipsa de concentrare), memoria (atat cea de inregistrare recenta cat si cea evocatoare), orientare (dezorientare spatialo-temporala), judecata, inteligenta, etc. Se mai asociaza tulburari psihice (idei delirante, de persecutie, deliruri onirice, de gelozie) si tulburari de comportament (incetineala si apatie, unoeri intrerupte de accese de agitatie incoerenta, un umor cu nuante depresive, etc).

In cazul in care nu este ameliorata/tratata, boala evolueaza lent (5-8 ani), progresiv, in final instalandu-se dementa profunda.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru Alzheimer, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Alzheimer este o afectiune de natura psihiatrica ce evolueaza catre dementa ireversibila, ramolisment cerebral si degradarea personalitatii si a organismului. Pentru tratarea acesteia recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


- Senior Formula (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti cu actiune directa pe scoarta cerebrala,sprijinind totodata o buna functionare a sistemului imunitar si nervos).

- Zen Thonic (2-1-0 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, xantonele din compozitie actioneaza ca anti-degenerativ in bolile neuropsihice, iar continutul de resveratrol din strugurii rosii reduce daunele la nivelul creierului in maladia Alzheimer).

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei, imbunatateste memoria, sustine sanatea celulei nervoase la nivelul creierului si previne degradarea functiilor cerebrale) alternand la cate 1 flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in Alzheimer). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Lecitina > Omega 3 > Lecitina > Omega 3).

- Rhodiolin (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina supranumita hormonul bunei dispozitii sau al fericirii).

- Oxy Crystal (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, ultima doza nu mai tarziu de 7 seara, dupa masa, asigura oxigenarea in profunzime a creierului, stopeaza degradarea cerebrala, stimuleaza memoria, imbunatateste toate procesele fiziologice si metabolice).


Observatie: Se poate lua in  paralel cu medicina clasica.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (6)

Buna dimineata! Tatal meu sufera de aceasta boala si i-am administarar de dvs. produsele senior formula si super soya lecithin si acum se simte mult mai bine! Multumesc
#1 - Alina - 06/25/2012 - 08:10
am pe cineva in familie cu boala asta
De unde. Pot gas I medicamente astea
#2 - florin - 11/25/2012 - 11:59
Raspuns Alina
Multumesc Alina pentru feedback. Avem nevoie sa cunoastem urmarile tratamentelor propuse pe site pentru a le pute imbunatati in permanenta.
#3 - Eduard - 12/18/2012 - 15:09
Raspuns Alina
Aceste produse nu se distribuie in farmacii, Calivita fiind o retea de distributie cu circuit inchis. Le puteti comanda online din Catalogul de produse:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/index-produse-naturiste.htm

sau din Formularul de comanda:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/comanda-online-produse-naturiste-anexa.htm

Pachetul va fi trimis de catre Departamentul de Expeditii Postale Calivita Romania, situat in Timisoara.
#4 - Eduard - 12/18/2012 - 15:12
Va rog precizati daca si la o persoanacu varsata de 73 (sexu F) cu diagnosticu de Dementa mixta ( cauzata si de varsta dar si de un AVC cerebral ) se poate da tratamentul naturist recomandat de dv.


Senior Formula (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti cu actiune directa pe scoarta cerebrala,sprijinind totodata o buna functionare a sistemului imunitar si nervos).

- Zen Thonic (2-1-0 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, xantonele din compozitie actioneaza ca anti-degenerativ in bolile neuropsihice, iar continutul de resveratrol din strugurii rosii reduce daunele la nivelul creierului in maladia Alzheimer).

- Super Soya Lecithin (1-1-0 in timpul mesei, imbunatateste memoria, sustine sanatea celulei nervoase la nivelul creierului si previne degradarea functiilor cerebrale) alternand la cate 1 flacon consumat cu Omega 3 (0-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in Alzheimer). Se administreaza aceasta suita alternanta timp de 4 luni (Lecitina > Omega 3 > Lecitina > Omega 3).

- Rhodiolin (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, relaxeaza sistemul nervos central si periferic prin cresterea sintezei de serotonina supranumita hormonul bunei dispozitii sau al fericirii).

- Oxy Crystal
#5 - viorel - 06/11/2013 - 11:24
Raspuns Viorel
In acest caz va recomand sa mergeti pe urmatoarea combinatie de 4 produse:

- Rhodiolin (1-1-1 dupa masa, ultima capsula nu mai tarziu de 7 seara, 3 luni continuu, exercita efect benefic complex asupra sistemului nervos central, ridica tonusul psihic si destreseaza creierul).

- Noni sirop (clasic sau organic) (1-1-1 linguri inainte de masa, 3 luni continuu, actioneaza direct pe scoarta cerebrala, troficizand la nivel neuronal si circulator, oxigenand si regland adaptogen activitatea corticala).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, stimuleaza procesul de recuperare in cazul maladiei Alzheimer)

- Senior Formula (1-1-1 dupa masa, 3 luni continuu, asigura un aport optim de vitamine, minerale si nutrienti care sprijina buna functionare a sistemului imunitar si nervos)
#6 - Eduard - 06/15/2013 - 22:00
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.