Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru stimularea
bunei functionari a aparatului cardio-vascular

 

Aparatul cardiovascular (circulator) este alcatuit din inima, capilare, vene, vase si ganglioni limfatici. Sangele se deplaseaza de la inima la tesuturi si inapoi, prin vase.

Organul propulsor este inima. Arterele conduc sangele de la inima in diferite parti ale corpului. Venele readuc sangele la inima iar capilarele (retea fina interpusa intre artere si vene) faciliteaza schimbul de substante dintre sange si tesuturi. Circulatia sangelui se face in doua sisteme: circulatia mare si circulatia mica.

Circulatia mare porneste de la ventriculul stang al inimii, apoi prin artera principala - aorta - se ramifica arterial la toate organele si tesuturile. La tesuturi, prin capilare, sangele cedeaza oxigen si substante nutritive, se incarca cu bioxid de carbon si cu deseurile rezultate din metabolism, apoi, prin vene, se varsa in auriculul drept al inimiii, unde se termina circulatia mare si incepe circulatia mica...

Din auriculul drept, sangele trece in ventriculul drept din care porneste circulatia mica. Aceasta trece prin artera pulmonara, in plamani. In capilarele pulmonare, sangele cedeaza bioxidul de carbon adus, se incarca cu oxigen, pe care il transporta prin vene pana in auriculul stang, unde se termina mica circulatie.

Sistematizand numeroase afectiuni ale aparatului cardio-vascular, vom constata ca la baza sunt doar cateva grupe de boli, care pot evolua in cele mai diferite feluri, asociindu-se sau nu intre ele: defecte innascute, reumatismul cardio-articular, endocarditele maligne, miocarditele, bolile pericardului, hipertensiunea arteriala, hipotensiunea arteriala, ateroscleroza coronariana, insuficienta cardiaca cronica, aritmiile, cordul pulmonar cronic, bolile arterelor periferice, bolile venelor, nevroza cardiaca.

In lupta de prevenire a numeroaselor boli cardio-vasculare cu evolutie cronica, se disting 3 obiective principale:

- Primul: de a feri pe individ sa faca o boala care la randul ei sa dea nastere unei boli de inima, cu alte cuvinte de a-l feri sa devina un cardiac potential;
- Al doilea: de a pazi pe cardiacul potential sa devina actual;
- Al treilea: de a mentine pe cardiacul actual, cat mai mult cu putiinta, in stadiul de compensare.

Eficacitatea profilaxiei bolilor cardiovasculare depinde in primul rand de precocitatea descoperirii lor. Daca s-a scapat perioada utila de tratament si bolnavul a devenit cardiac actual, el trebuie sa se trateze atent si periodic. In acest fel se poate prelungi cat mai mult stadiul de compensare a inimii, permitandu-i-se bolnavului un mod de viata apropiat de cel al omului sanatos.

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament stimulativ general pentru APARATUL CARDIO-VASCULAR, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora -medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

- Omega 3 Natural Fish Oil  (0-1-1 in timpul mesei, fluidizeaza circulatia sanguina si previne depunerile de colesterol in vase).

- Mega Q Protect (1-1-1 dupa masa, oxigeneaza profund tesuturile si previne durerile sau palpitatiile precordiale, tonifica vasele de sange, previne infarctul, arterioscleroza, fibrozele cardiace).

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programul corespuzator de reglare energetica: CIRCULATIE, POST TRATAMENT, MERIDIAN.

- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in diminuarea/eliminarea riscului cancerigen, dezacidificarea sangelui, reglarea metabolismului, hranirea optima a celulelor si refacerea prin dezacidificare a organelor.

Observatie: Se face 1 cura anual, cu pauze intre ele.


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.