Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala
 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita


 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita in
tratarea acufenee-lor (zgomotelor in urechi)

 

Zgomotele in urechi, cunoscute si sub numele de acufene (gr. phainen = care anunta sperante), pot fi intalnite atat la unii bolnavi de urechi si bolnavi psihici, precum si in hipertensiune arteriala, intoxicatii cu chinina, cu ocazia schimbarilor bruste de altitudine sau la persoanele cu corpi straini in ureche. Aceste zgomote sunt percepute sub forma de fluieraturi, vajaituri, batai de ciocan sau de clopot, mai ales seara, cand se sta cu capul pe perna.

Unele zgomote din urechi pot beneficia, intr-o buna masura, de remedii naturale.

Masuri igienice:

- evitarea meselor copioase, a expunerilor la soare sau la temperaturi foarte ridicate;
- controlul periodic al tensiunii arteriale.

Alimente de evitat: grasimile animale, conservele, pestele sarat. Reducerea consumului de sare este o masura binevenita.
 

***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ACUFENE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Acufenele reprezinta un simptom ce apare ca urmare a perturbarii circulatiei cerebrale de diverse cauze: hipertensiunea arteriala, spondiloza cervicala ce comprima arterele de la baza creierului, traumatisme ale urechii, accident vascular cerebral etc., pentru care personal recomand urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:

Produs Explicatii Administrare Pret Cumpara
Garlic Caps
(100 capsule)
- actioneaza ca antihipertensiv, prevenind aparitia "tiuiturilor in urechi" in puseele de tensiune la pacientii hipertensivi - 1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu 83,85 lei
Omega 3
(100 capsule)
- este un bun antiinflamator al discurilor cartilaginoase ale coloanei cervicale, prevenind astfel compresia vaselor bazei creierului cauzata de inflamatie; imbunatateste irigarea cerebrala prin eliminarea reziduurilor de colesterol de pe vasele sanguine - 1-1-1 in timpul mesei; 2 luni continuu 95,14 lei
Senior Formula
(90 tablete)
- contine ginkgo biloba si alti antioxidanti pentru cresterea oxigenarii cerebrale si imbunatatirea fluxului sanguin; previne imbatranirea si degradarea vaselor de sange la varstnici - 1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu 96,21 lei

 


OPTIONAL, se poate imbunatati tratamentul cu ajutorul:

 
Aquarion
(activatorul de apa)
- apa cu ph acid, purificata si imbogatita in oxigen este eficienta in sterilizarea locala externa a focarelor infectioase de la nivelul arcadelor dentare - se va clati gura cu apa acida 7718 lei
BioHarmonex
- se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica   2526 lei

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua.

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.

 

Catre pagina principala a sectiunii Afectiuni si Tratamente →

 
 


Comentarii (1)

Buna! Am consumat si eu pt zgomote in urechi garlic caps si omega 3 si m-am simtit mult mai bine, s-au mai ameliorat starile.
#1 - Doina - 06/23/2012 - 23:19
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.