Cautare in Site..
PRIMA PAGINA

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Promotii si Oferte speciale


Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Enciclopedie terapeutica


Plante medicinale
Remedii naturiste
Retete naturale
Terapii alternative

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta

 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard
 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0736.737.271 - David


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxeSubscrie la canalul YOUTUBE
Blog Retete si Remedii Naturiste


Carti Electronice, CD-uri

Ghid de Medicina Naturista

GRATUIT!

CD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

Retete Culinare
pentru toate gusturileCD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita ca
tratament adjuvant in cancerul osos


Cancerul care isi are originea la nivelul osului este un cancer mai frecvent la copii si adolescenti decat la adult. Cancerul osos primar este cel care se dezvolta pornind de la plecand de la tesutul osos, cartilaginos sau fibros. Cele mai frecvente forme de cancer osos primar sunt:

- Osteosarcomul, care isi are originea in testutul osos de crestere;

- Condrosarcomul, care apare in cartilaj;

- Sarcomul Ewing, care isi are originea in tesutul imatur din maduva osoasa.

Cancerul osos primar este diferit de cel secundar care mai poarta numele si de cancer osos metastatic.

In cancerul metastatic, originea cancerului este intr-un loc diferit dar se intinde (metastazeza) la oase. Spre exemplu, un pacient cu cancer de prostata poate dezvolta leziuni osoase datorita cancerului de prostata. Dar, chiar daca neoplazia s-a intins si la oase, este tot un cancer de prostata.

***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru cancerul osos, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Cancerul osos reprezinta o tumora maligna care se dezvolta in interiorul unui os. Se clasifica in cancer primitiv si respectiv secundar. Cancerul primitiv al oaselor reprezinta un cancer situat in os sau la periferia acestuia si se dezvolta plecand de la tesutul osos, cartilaginos sau fibros. Sunt destul de rare. Cancerul secundar al oaselor este localizat la distanta, in os, si reprezinta un cancer al altui organ. Simptomele sunt dureri si aparitia unor fracturi spontane de cele mai multe ori ale oaselor lungi. Pentru tratarea cancerului osos recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste Calivita:


- Noni (1-1-1 linguri inainte de masa, 2-3 luni continuu, actioneaza ca antitumoral secundar pe tumori atat benigne cat si maligne, ridica imunitatea, poate declansa reactii in lant de regenerare la nivel celular in organism, creste pofta de viata si vitalitatea, ridica psihic pacientul).

- Liquid Clorophyll (1-1-1 lingurite inainte de masa, 2-3 luni continuu, realizeaza drenarea toxinelor de la toate nivele: renal, hepatic, biliar, tegumentar, limfatic si asigura o defensiva anticancerigena in intreg organsimul prin alcalinizarea si depurarea de tesuturilor; este un excelent anianemic).

- Omega 3 (1-1-1 in timpul mesei, 3 luni continuu, este un acid gras nesaturat care protejeaza celulele santoase de malformatii si mutatii, ajutand totodata la fixarea calciului in oase).

- Strong Bones Plus (1-1-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, aduce un aport semnificativ de Calciu in organism si ajuta totodata la fixcarea lui prin adaosul de vitamina D din compozitie; Magneziul continut este de asemenea benefic sistemului nervos, direct interconectat cu cel imunitar, ambele implicate in gestionarea acestei afectiuni).

- Shark Aid (1-1-1, dupa masa, este un antitumoral natural care poate inhiba vascularizatiile tumorale si totodata o sursa importanta de Calciu si proteine necesare refacerii osoase).


- Optional se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), al carei rol in privinta prevenirii / stoparii procesului de malignizare (proliferare tumorala) este deosebit de important prin faptul ca un consum regulat al acestei ape duce la eliminarea din corp a metabolitilor cu potential toxic-cancerigen, dezacidificarea organelor si tesuturilor, normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, hranirea si hidratarea optima a celulelor, curatirea colonului, ridicarea imunitatii, oxigenarea intregului corp si in special a creierului. Efectele se manifesta atat la nivelul celor 3 sisteme anatomice de baza - neuronal, hormonal si imunitar (aflate intr-o stransa interconectare) - precum si la nivelul organelor si al circulatiei sanguine.

- Optional, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele Immune (Sistem imunitar), Hormone (Sistem Hormonal), Nerves (Sistem nervos), Relax (Relaxare), Detox (Detoxifiere), Circulation (Circulatie), Urinary (Aparat urinar), Meridian (Meridiane energetice).

Observatie: Se poate lua in paralel cu alte preparate ale medicinii clasice.
 Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»

[ BLOG ]   [ YOUTUBE ]  [ FACEBOOK ]  [ CARTI GRATUITE ]

[ Cumpara Produse Naturiste ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii ]  [ Afacerea Calivita ]

  [ Cumpara CD-uri ]  [ Cumpara Carti electronice ]  [ Marturii clienti ]  [ Contact ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Intrebari frecvente }


Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este deținut, administrat și intreținut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimiea P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti menționati sunt singurii responsabili de conținutul site-ului. Rețeaua CaliVita® International și entitățile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2017 - Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.