Calivita Logo


Suplimente Naturiste CALIVITA.
30% Reducere!  Promotii!


Daca ti-a placut situl meu,

ajuta-ma sa-l intretin
si sa-l imbunatatesc !


Doneaza pentru Terapii-naturiste.com

 GRATIS! Cartea
"Ghid de Medicina Naturista"

DVD Medicina naturista
Carte Medicina naturista

GRATIS! Cartea
"Secrete si Retete Culinare"


CD 10.000 de retete culinare
Cartea electronica Retete culinare pentru toate gusturile

GRATIS! Cartea
"Cure, Diete, Sfaturi

si Programe pentru Slabire"


CD Cure de slabire
Carte Cure de slabire

 

Enciclopedie Naturista

 

Remedii naturiste

 

Terapii alternative si complementare

 

 

 


Subscrie la canalul YOUTUBE

 

Nimfomania

in dictionar, nimfomania este definita ca o exagerare patologica a dorintelor sexuale, in special la femeie. Majoritatea femeilor care au avut de-a lungul anilor mai multe relatii sexuale, nu au fost intotdeauna indemnate de dorinta sau de placerea actului sexual.

Nu se poate spune despre o femeie ca este nimfomana doar pentru ca are un libido crescut si fantezii sexuale.
in secolul al XIX-lea, sexologul Krafft Ebing a descris nimfomania ca pe un simptom al unei grave degenerescente psihice, urmata rapid de un colaps mortal. Conform lui, nimfomania se complica adesea cu obsesii si femeile devin sclavele propriei imaginatii. Corolarul acestui libido insatiabil este ca femeile sunt, printre altele, afectate de o frigiditate, care impiedica juisarea, finalizarea prin orgasm, pentru a-si gasi linistea corpului, a simturilor si sufletului.
Krafft Ebing credea ca "nimfomanele sunt capabile de toate formele de decadere pentru a-si satisface dorintele, inclusiv de prostitutie".

Astazi acest tip de comportament repetitiv si excesiv este considerat de catre psihiatri ca o forma de dependenta sexuala. De obicei acest lucru duce la izolare sociala si la o stima scazuta de sine. Se poate vorbi de dependenta atunci cand subiectul sufera si comportamentul ei ii afecteaza viata sociala. Multiplicarea partenerilor sexuali este privita diferit, in functie de sex. De indata ce o femeie schimba partenerul prea des sau se angajeaza in relatii de scurta durata, poate fi considerata de unele persoane ca fiind nimfomana.

La barbati multiplele relatii sexuale, cu mai multe femei, cuceririle lor in materie de femei, sunt considerate ca o dovada de virilitate si uneori sunt chiar incurajati in acest sens.
S-ar putea spune deci ca nimfomania este o stare de ruptura cu normele sociale, care insa nu priveste numai femeile. Primul grad al acestui simptom este visarea sau fantasmele despre experientele sexuale.

Exista o intreaga mitologie in jurul acestei idei, iar unele eroine ale istoriei omenirii au fost catalogate ca nimfomane. Unele femei sunt deosebit de exigente in sex, dar aceasta nu constituie o problema de morala. Pentru multe femei este normal ca barbatii sa aiba nevoi sexuale in timp ce ele ar trebui sa fie rezonabile, astfel ca acestea ajung sa le catalogheze pe celelalte femei ca fiind nimfomane, numai datorita faptului ca le place sa faca dragoste.

Uneori o femeie se poate simti bine cu partenerul (sotul) ei, dar sa nu-i fie de ajuns aceasta relatie. Este aceasta o crima? Acest refuz de a se multumi cu putin este un semn al bucuriei de a trai, chiar daca nu se potriveste cu morala societatii noastre. Alte femei, care sunt adevarate sclave ale sexualitatii, alearga din aventura in aventura, barbatii devenind obiecte ale placerii. A

ceasta poate deveni o problema de comportament, deoarece poate fi legata de o experienta din copilarie sau adolescenta care ascunde spaima de a nu fi abandonata. Nimfomana este un fel de "drogata" a sexului, cu o grava dezordine psihica. Deoarece nimfomania nu este de origine genetica, ea poate fi tratata cu ajutorul medicinei naturiste.

Tratament naturist


Dieta:
- 10 zile cura de sucuri de fructe si legume, timp de 1-2 luni.
- Se face zilnic o clisma dimineata cu 1-2 l. infuzie de musetel caldut.
- Se tine un regim crudivor de refacere, timp de 3-5 zile pe luna, cu fructe, vitamine, germeni de grau.
- Se beau 3x50 ml de suc de orz verde zilnic.
- Se tine o cura cu polen.

- Se beau ceaiuri din urmatoarele plante: 10 gr. salvie, 20 gr. menta, 20 gr. rosmarin, 20 gr. crucea pamantului, 20 gr. coada soricelului, 10 gr. traista ciobanului. Se ia o lingurita cu varf la 250 ml de apa clocotita, care se infuzeaza 2 minute si se beau 3 cani pe zi, indulcit cu miere. Se poate adauga tinctura suedeza.
- Se face o baie vitala de 2 ori pe zi, timp de 25 de minute, dus scotian alternant de 2 ori pe zi, baie rece a jumatatii inferioare a corpului, de 3 ori pe saptamana, baie calda de sezut cu coada calului, de 2 ori pe saptamana, baie de trunchi cu apa rece timp de 25 de minute zilnic.
- Se mai poate face baie de soare si spalarea talpilor cu tinctura suedeza, timp de 15 minute.
Se vor masa punctele: 51 (vagin), 25 (uter), 36 (ovare), 11 (tiroida), 4 (hipofiza), 1 (cap), 55 (zona lombara), 39, 40, 49 (zona limfatica), 23 (suprarenalele) intre 2-5 minute.


Dr. Doina Teodora, medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie) va ofera o schema detaliata de tratament natural pentru nimfomanie.


[ Magazin Produse Calivita ]  [ Cumpara mai ieftin ]   [ Promotii

 

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { FAQ } { Contact }
[ Afacerea Calivita ] [ Cum devin membru ] [ Avantaje ] [ Pasi catre succes ]

Urmareste-ne pe Youtube si Facebook

Copyright © 2003-2018 Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate .

Acest site (cu peste 3.000 de pagini) este detinut si administrat de Paunescu Dan Georgica,
colaborator CaliVita International, singurul responsabil de continutul acestuia.

Reteaua CaliVita International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.
Politica de Securitate Google