Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

 


 

Recomanda pagina curenta
 

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Preparatul natural pentru sanatatea ochilor Luteina de la Calivita
(produs devenit indisponibil in oferta - vezi in locul sau produsul Luteina Plus)Tabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

Lutein
Pret: 134,38 ron, TVA inclus

Continut: 60 capsule

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

 

 

Cataracta

- Conjunctivita alergenica

Tulburari de vedere (ameliorare)

Pe scurt:  Luteina naturala de la Calivita este un antioxidant specific aparatului ocular, care poate manifesta efect antidegenerativ in unele afectiuni ale ochilor.

 

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Luteina de la Calivita

Fructele si zarzavaturile proaspete contin numeroase substante nutritive care pot juca un rol foarte important in prevenirea a numeroase boli precum: cancerul, diverse tumori, boli cardiovasculare si unele boli oculare.

Ochiul este permanent expus actiunii nocive a agentilor exogeni (radiatii ultraviolete, poluare, etc.). Radicalii liberi rezultati in urma actiunii acestor agenti, precum si cei formati datorita proceselor metabolismului celular afecteaza in mare masura ochiul. Impotriva acestora ne putem proteja prin utilizarea carotenoidelor aflate in zarzavaturi si fructe, care sunt antioxidanti foarte eficienti. Din clasa carotenoidelor fac parte: beta-carotenul, luteina, licopina, alfa-carotenul, zexantina. Vegetalele bogate in beta-caroten (loboda, dovleacul galben, rebarbarum-ul, etc.) contin luteina intr-o cantitate de 2-4 ori mai mare decat beta-caroten. Luteina este un antioxidant deosebit de important. Cercetatorii americani au dovedit ca oxidarea grasimilor este inhibata in cea mai mare masura de luteina, cu consecinte desosebit de benefice in ceea ce priveste serul sanguin si la nivelul ochiului. Distrugand radicalii liberi, luteina joaca un rol major in protectia antioxidanta.

S-a constatat ca luteina se fixeaza in mod special la nivelul ochilor. Odata introdusa in organism prin alimente, se absoarbe iar apoi se acurnuleaza in doua zone oculare: la nivelul retinei, in special a maculei (pata galbena) si la nivelul cristalinului. Fenomenul de degenerare oculara apare datorita actiunii radicalilor liberi, mai ales la nivelul maculei, producandu-se modificari vasculare (arteroscleroza capilara). Cercetarile privind degenerarea maculei la varste inaintate au dovedit rolul protector important al luteinei. Investigatii efectuate la Universitatea Harvard au aratat ca administrarea zilnica a 6 mg de luteina scade incidenta degenerarii maculei cu 43%. Cristalinul este partea aparatului vizual cu cea mai mare expunere la imbolnaviri. Acesta este format in proportie de 98% din proteine. Efectul nociv al radicalilor liberi se exercita la nivelul acestor proteine, determinand denaturarea lor. Printr-un astfel de mecanism se formeaza cataracta care, la varste inaintate, duce la orbire intr-o propotie de 50%. In dezvoltarea cataractei intervin numerosi factori, dintre care amintim: radiatiile solare puternice, radiatiile ultraviolete, fumatul, etc. Riscul dezvoltarii cataractei creste in cazul existentei unor boli cronice ca diabetul zaharat.

Exista posibilitatea prevenirii cataractei prin utilizarea de antioxidanti. Protectia prin antioxidanti poate scadea la o treime riscul aparitiei acesteia. Ultimele cercetari in acest domeniu subliniaza rolul deosebit de eficient al luteinei in prevenirea cataractei. In cadrul unui studiu au fost examinate 50.000 de femei, intr-o perioada de 8 ani. Rezultatele acestui studiu au dovedit ca aportul de loboda (bogata in luteina) este mult mai eficient decat consumul de vegetale cu continut de carotenoide (in acest experiment s-au administrat sfecla, cartofi, fructe uscate - toate continand cantitati infime de luteina).

Luteina este asadar un supliment natural care, consumat in mod sistematic, contribuie la mentinerea sanatatii aparatului vizual. Acest lucru este deosebit de important, deoarece vederea este o functie indispensabila in orice activitate si la orice varsta. Efectul antioxidant al luteinei se manifesta nu numai la nivelul aparatului vizual, dar si la nivelul altor organe, precum si in cadrul unor lanturi metabolice. In concluzie, luteina poate fi utilizata cu rezultate bune de catre toti cei carora li s-a recomandat consumul de antioxidanti (pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, a unor tumori, etc).


Un flacon de Luteina are 60 de capsule si costa 94,60 lei (cel mai mic pret de distributie). O capsula contine:

Luteina ... 6 mg


  Luteina   buc.  


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.