Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la CalivitaSanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Produsul naturist Iron Plus de la Calivita
(supliment natural de Fier)Tabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

Iron Plus
Pret: 44,08 ron, TVA inclus

Continut: 100 tablete

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

 

 

- Anemie feripriva

- Boala Von Willebrand

- Consum mare de cafea si ceai
 

Pe scurt:  Iron Plus este un supliment natural cu fier, a carui menire este sa completeze carentele care apar fie in urma pierderii de sange (hemoragiilor din diferite afectiuni sau factorului Von Willebrand), proceselor de demineralizarizare (anemiei feriprive instalate pe fond nervos, hormonal, imunitar). Multe din produsele Calivita contin fier in structura lor naturala (mai ales extractele din plante), de aceea recomandam acest produs singular pe baza de fier doar in cazurile in care trebuie completata strict carenta.

 

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Iron Plus de la Calivita

Fierul este unul din elementele indispensabile vietii, fiind absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele rosii), a mioglobinei din celulele musculare si a unor enzime esentiale.

Fierul nu este sintetizat in organism si de aceea este necesar un aport exogen corespunzator, realizat atat prin consumul unor alimente cu continut bogat in fier (din care doar 2-10% se absoarbe), cat si prin utilizarea suplimentelor alimentare.


Fierul este necesar in procesele de oxido-reducere
, de acest element depinzand in cea mai mare masura cantitatea de oxigen care ajunge la creier, inima, ficat, musculatura si la alte tesuturi. Fierul contribuie la dezvoltarea fizica generala, la stimularea imunitatii si ameliorarea semnelor de oboseala. Este utilizat in profilaxia si tratamentul anemiei provocate de carenta de fier si ajuta la regenerarea epidermei.

Femeile pierd in fiecare luna de doua ori mai mult fier decal barbatii. Organismul gravidei necesita, de asemenea, o cantitate dubla de fier. In general, necesarul zilnic de fier al femeilor este de 15 mg, dar, in cazul gravidelor si al mamelor care alapteaza, aceasta cantitate ajunge pana la 50 mg. O alimentatie rationala contine circa 6 mg de fier la 100 de calorii, fiind astfel imposibil ca o gravida sa consume zilnic o cantitate de alimente capabila sa-i asigure necesarul zilnic de fier. 10-50% dintre sugari, copii, adolescenti, gravide, femei in varsta si sportive prezinta carente de fier. La copii, semnele carentei de fier se manifesta initial prin scaderea capacitatii de concentrare si a memoriei, ducand la reducerea treptata a nivelului intelectual.

Carenta de fier poate determina, de asemenea, fragilitatea parului si a unghiilor, descuamarea tegumentelor, stari de oboseala si ameteli. Un aport suplimentar de fier este necesar si la persoanele care consuma cantitati mari de cafea si ceai. Capacitatea de absorbtie a fierului de catre organism este diminuata de fosfolipidele din oua si de fitatii din graul macinat.

Administrarea fierului este recomandata cel mai frecvent sub forma de chelati (compus rezultat prin combinarea unui metal cu un aminoacid). Mineralele ajunse in organism prin intermediul suplimentelor alimentare (forma chelatata cu aminoacizi), se absorb cu o eficienta de 3-10 ori mai mare decat mineralele sub forma anorganica si cele care nu intra in compozitia unor chelati.


ATENTIE!

- Desi absorbtia fierului la omul sanatos este strict controlata, aportul prelungit si in cantitati mari al acestuia poate duce la acumulari masive in organism, cauzand boala denumita Hemosideroza.

- Este recomandabil ca, inainte de inceperea unui tratament de suplimentare cu fier, gravidele si femeile care alapteaza sa consulte medicul curant. In cazul barbatilor care consuma deja polivitamine complexe, suplimentarea cu fier se recomanda numai in situatii de carenta cronica.

- Preparatele organice cu fier se pot consuma concomitent cu vitamina E, in aceasta situatie ambele produse pastrandu-si eficacitatea si potentandu-se reciproc.

- In cazul bolilor reumatismale, al micozelor si herpesului cronic, utilizarea fierului scade, fiind necesar de accea un aport mai crescut de suplimente cu fier.

- Conform unor informatii publicate in anul 1988 in "Journal of Orthomolecular Medicine", nu se recomanda consumul de fier pe parcursul infectiilor sau a episoadelor febrile, deoarece favorizeaza multiplicarea microbilor. In aceasta situatie, organismul nu este capabil sa utilizeze fierul si il depoziteaza doar. Suplimentarea cu fier a carentei se va face doar dupa scaderea febrei si incetarea infectiei. Multivitaminele insa se pot folosi.Un flacon de Iron Plus are 100 de tablete si costa 44,08 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Fier (fumarat) - 10 mg
- Vitamina C - 30 mg
- Bioflavonoid complex din citrice - 10 mg


  Iron Plus   buc.  Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.