Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Preparatul natural cu vitamine si minerale
Full Spectrum de la CalivitaTabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

Full Spectrum
Pret: 57,70 ron, TVA inclus

Continut: 90 tablete

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.   (Promotie)
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

 

 

 

- Activitate fizica - stimulare

- Imunitate scazuta (stimulare)

- Par sanatos (stimulare, intretinere)

- Rezistenta musculara (la suprasolicitari de efort)

- Tonus fizic (stimulare)
 

Pe scurt:  Full Spectrum este un produs naturist modern care insumeaza in compozitia atent aleasa toate vitaminele si mineralele din spectrul de nevoi zilnice aferente fiecarui individ. Produsul se remarca prin 3 insusiri deosebite: 1. Raportul vitamine-minerale per tableta a fost atent calculat pentru un efect unitar si impact optim in organism; 2. Mineralele din compozitie sunt legate intre ele prin lanturi lungi de aminoacizi (adica sunt chelatate) ceea ce face ca si cele mai greu asimilabile elemente (cum e fierul) sa poata fi absorbite eficient; 3. Vitaminele din compozitie (fiind solubile si deci eliminabile foarte usor din corp) sunt fixate intr-o substanta de transport care le permite sa ramana in organism mai mult timp si sa fie absorbite progresiv pe o perioada de 8-12 ore. Produsul se recomanda la cresterea armonioasa a scolarilor, adolescentilor si tinerilor in general. Completeaza o alimentatie saraca in fructe si legume crude. Tonifica organismul, da rezisteta si vitalitate.

 

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Full Spectrum de la Calivita

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le poate sintetiza in cantitati suficiente sau nu le sintetizeaza deloc. Alimentele consumate in mod obisnuit contin vitamine intr-o masura prea mica. Deoarece alimentatia nu poate sa contina toate vitaminele necesare intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplimentelor naturale cu polivitamine devine astfel de bun augur pentru buna functionare a organismului. Adaosul de vitamine este absolut necesar pentru sanatatea fiecaruia, nu doar pentru sportivi sau pentru cei care desfasoara activitati fizice sau intelectuale cu mare consum de energie. Poluarea, devenita astazi o problema reala, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, conservantii, anticonceptionalele, si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales al celor care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Vitaminele sunt substante absolut necesare cresterii si refacerii organismului. Unele vitamine regleaza procesele biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice si, in sfarsite , exista vitamine care influenteaza in mod direct diverse functii ale organismului. Necesarul zilnic de vitamine creste o data cu activitatea fizica/psihica intensa si astfel consumul de suplimente naturale devine o necesitate. Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice. O importanta deosebita o are raportul dintre dozele diverselor vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1:1.

Substante minerale, alaturi de vitamine, contribuie activ si sustin un metabolism perfect. Acestea sunt aduse in organism exclusiv pe cale alimentara. Aportul suplimentar de vitamine sporeste necesarul de minerale. Se impune utilizarea preparatelor care contin minerale dozate optim si, in masura posibilitatilor, sub forma chelatata. Prin forma chelatata cu aminoacizi, organismul poate utiliza minerale in cel mai eficient mod. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, in plus din aceasta cantitate se elimina jumatate. Minerale chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.


Producerea si comercializarea preparatelor cu absorbtie intestinala prelungita (delayed release) a insemnat un pas foarte important in domeniul industriei suplimentelor naturale. Din aceste preparate, substantele active sunt eliberate treptat, pentru a fi absorbie in intestin in cantitati mici si fractionate, intr-un interval de 10-18 ore. Astfel, se mentin constante concentratiile sangvine optime ale vitaminelor pe tot parcursul zilei. Preparatele obisnuite se absorb rapid, dar cantitatea de substanta activa ramasa neutilizata se elimina foarte repede prin urina (2-3 ore). Un alt avantaj al preparatelor moderne il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat. Acestea stimuleaza sinteza de lecitina, mentinand colesterolul in stare solubila. Substantele lipotrofe scad concentratia de colesterol in sange si indeparteaza riscul producerii bolilor cardiovasculare. Unele preparate polivitaminice contin enzime care faciliteaza digestia si acid glutaminic cu efect stimulator al activitatii psihice.


Atentie! Deoarece majoritatea acestor produse contin si vitaminele complexului B, nu este necesara asocierea cu vitamine B, cu exceptia unor situatii de stres puternic sau a unor recomandari exprese. Datorita continutului in B complex, consumul acestor preparate se asociaza cu urini colorate si cu miros specific. Acidul glutaminic este un potential alergen. De aceea, la cele mai mici semne de alergie trebuie sa se sisteze administrarea preparatului.


 ►
Un flacon de Full Spectrum are 90 de tablete si costa 57,70 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Vitamina A
- Vitamina E
- Vitamina B1
- Vitamina B2
- Niacinamida
- Acid Pantotenic
- Vitamina B6
- Bitartrat de colina
- Inositol
- Paba (acid para-amino-benzoic)
- Biotina
- Acid folic
- Vitamina B12
- Vitamina C
- Rutina
- Complex hesperidinic
- Betaina HCl
- Iod
- Calciu
- Fier
- Magneziu
- Cupru
- Zinc
- Crom
- Seleniu
- Mangan
- Potasiu
- Molibden
1500.00 UI
7.00 UI.
1.00 mg
1.10 mg
10.00 mg
5.00 mg
1.20 mg
20.00 mg
20.00 mg
5.00 mg
40.00 mcg
200.00 mcg
2.00 mcg
60.00 mg
4.00 mg
2.00 mg
10.00 mg
60.00 mcg
50.00 mg
4.00 mg
25.00 mg
1.50 mg
10.00 mg
25.00 mcg
20.00 mcg
3.00 mg
10.00 mg
10.00 mcg

  Full Spectrum   buc.  


Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.