Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta
Consultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programari

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Preparatul natural anticancerigen Culevit de la Calivita, actual Cell XC
Tabelul de corespondenta produs-afectiuni

Produsele naturiste CaliVita

Afectiuni si simptome
in care sunt recomandate

 

Cell XC (Culevit)
Pret: 160,71 ron, TVA inclus

Continut: 180 tablete

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

 


MARTURIE
primita de la un utilizator al produsului:

"Buna. Minuni a facut Culevit cu sotul meu, avea noduli tumorali la ficat, unul de 4,7cm, restul in jur de 2cm si 2,5cm. Din septembre ia culevit (2 tabelete pe zi). Acum i-au disparut toate. Multumesc mult!"

- Liliana

 

- Cancer de ficat

- Tumori benigne

- Cancer - prevenire si antirecidiva

 

Pe scurt:  Produsul Cell XC (anterior denumit Culevit) a fost special gandit ca antitumoral si anticancerigen, compozitia sa fiind aleasa pe principiul substantelor active a caror menire este aceea de a suprahrani celulele canceroase pana la declansarea in interiorul acestora a unui mecanism intern de suprasaturatie si autodistrugere. Fenomenul nu afecteaza celulele sanatoase.

Atentie! Nu se recomanda in asociere cu Shark Aid  datorita mecanismelor complementare de actiune.

 

Prezentarea in detaliu a produsului naturist Cell XC (Culevit) de la Calivita

Frecventa bolilor canceroase este din ce in ce mai mare, acestea constituind astazi o adevarata problema de sanatate publica. Tara noastra se afla intr-o situatie nu tocmai buna, situandu-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, ca frecventa a proceselor tumorale maligne. Din pacate, in cancer sansele de insanatosire sunt destul de scazute, tratamentul clasic este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfacatoare. In toata lumea, oamenii de stiinta si cercetatorii cauta cu febrilitate solutia acestei probleme, medicamentul "minune".

Dupa o lunga activitate stiintifica, demonstratii teoretice si nenumaratele experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit ca in organismul nostru exista un sistem special de aparare impotriva aparitiei formatiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetator au avut un mare rasunet in lumea mondiala, munca sa fiind apreciata in special in domeniul cercetarilor legate de procesele tumorale.

Se stie ca in organismul uman se formeaza si celule alterate, care, in cazul in care ar prolifera haotic, ar duce la aparitia formatiunilor tumorale. Pana acum se considera ca sistemul imunitar joaca un rol primordial in lupta impotriva cancerului. Se credea ca atunci cand sistemul imunitar este slabit din cauza unor boli sau a unor conditii de stres, este favorizata inmultirea celulelor degenerate, crescand, in felul acesta, riscul aparitiei cancerului. S-a dovedit insa ulterior ca aceasta inmultire a celulelor alterate nu este receptata ca fiind straina organismului si deci nu declansaza o reactie imuna. Un fapt demn de remarcat este ca bolnavii infectati cu HIV, cu sistemul imunitar compromis, nu dezvolta mai frecvent procese tumorale, cum ar fi de asteptat daca sistemul imunitar ar juca rolul cel mai activ in apararea impotriva cancerului. Trebuie, deci, sa existe un alt sistem de aparare a organismului.

Concluzia la care s-a ajuns in urma cercetarilor este ca tendinta de malignizare se datoreaza unui metabolism celular aberant, diferit de cel al celulelor normale. In timp ce celulele normale utilizeaza strict numai moleculele de hrana de care au nevoie, celulele canceroase folosesc toata cantitatea de elemente nutritive care le sta la dispozitie. Acestea au un comportament similar maracinilor, care se inmultesc mult mai rapid decat iarba sau alte plante inconjuratoare, faptul in sine fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive ale plantelor (organismelor) din jur. Acelasi lucru se poate spune si despre celulele tumorale. Pana la un anumit punct, caracteristica de acaparare a tuturor elementelor nutritive avantajeaza celula tumorala in lupta ei haotica pentru resurse; in schimb, in anumite conditii, lacomia ei ii poate determina moartea, fapt ce salveaza celulele sanatoase de la degenerare. Prin preluarea unei cantitati prea mari de anumite molecule nutritive, se declanseaza un mecanism natural de autodistrugere a celulelor dereglate. Pentru ca fenomenul sa se produca, moleculele nutritive respective trebuie sa fie permanent in cantitate suficienta in sange.

Care sunt moleculele care joaca un rol important in aceste procese metabolice anti-degenerative? Biochimistul Kulcsar Gyula a cautat si a gasit raspunsul la aceasta intrebare. El a studiat in jur de 100 de molecule existente in sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se gasesc aminoacizi, vitamine si glucide. Este interesant de remarcat ca substantele componente trebuie sa fie intr-o anumita proportie pentru ca amestecul sa fie eficient. De asemenea, actiunea lor este optima doar in cadrul acestei mixturi, in timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evolutiei tumorilor. Amestecul declanseaza autodistrugerea culturilor de celule tumorale, neavand insa nici un efect asupra celulelor normale.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentatii necorespunzatoare, scade cantitatea substantelor utile din sange, acestea nemaiputand declansa autodistrugerea celulelor canceroase. Daca insa asiguram zilnic un aport corespunzator in complex de substante nutritive anti-tumorale, concentratia lor sangvina va fi intotdeauna suficienta pentru condamnarea celulelor degenerate.

Dupa ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de preparate naturale continand aceste substante. CULEVIT este un produs care, prin efectul sau atat preventiv cat si combativ, intervine in apararea integritatii organismului si contracareaza atacurile celulelor tumorale.► Un flacon de Culevit are 180 de tablete si costa 160,710 lei (cel mai mic pret de distributie). O tableta contine:

- Vitamina C
- Vitamina B2
- Vitamina B6
- D-Biotina
- L-Arginina
- L-Fenilalanina
- L-Histidina
- L-Metionina
- L-Triptofan
- L-Tirozina
- Acid malic
- Adenina
30 mg
1 mg
0,8 mg
30 mcg
78,39 mg
33,04 mg
31,03 mg
29,84 mg
15,32 mg
1,27 mg
23,47 mg
2,26 mg

  Cell XC (Culevit)   buc.  

 

>> Vezi si articolul: Produsele CaliVita - adjuvanti de incredere in terapia neoplaziilor (tumorilor maligne)

 


Comentarii (10)

culevit
buna. minuni a facut culevit cu sotul meu, avea noduli tumorale la ficat, din septembre ia culevit 2 pe zi , si 3 operatii ce ia ars noduli ce le avea unul de 4,7cm si restul in jur de 2cm si 2,5cm . acu iau disparut toate. multumesc mult
#1 - liliana - 03/03/2013 - 00:13
Raspuns Liliana
Ne bucuram sa auzim despre deznodaminte fericite precum acesta. Culevitul, din observatiile noastre clinice, are deobicei doua tipuri de manifestari predominante: ori face minuni (asa cum ati spus ca s-a intamplat la dvs.) ori nu este solutia anticanceroasa potrivita pentru un anume tip de organism sau cancer, si atunci e doar un supliment nutritiv care vitalizeaza. Se pare ca dvs. v-ati aflat in prima categorie de pacienti. Mult succes in continuare!
#2 - Eduard - 03/10/2013 - 16:22
as vrea sa stiu daca se poate folosi si la cancerul de sin
#3 - vio - 03/29/2013 - 18:28
Raspuns Vio
Nu. Mergeti pe:

- Noni sirop clasic (1-2-1 linguri inainte de masa, 2 luni continuu, previne degenerarea celulara, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta organismului fizica si psihica, imbunatateste starea generala si combate anemia ca efect secundar al terapiilor anticancerigene clasice).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa, 3 luni continuu, regleaza metabolismul hormonal al femeii combatand hiperestrogenismul din cancerul mamar).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 3 luni continuu, are efecte complexe de echilibrare a sistemului nervos, hormonal, imunitar).

- Resveratrol (1-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, imbunatateste oxigenarea celulelor normale protejandu-le de actiunea substantelor cu potential cancerigen; actioneaza ca inhibitor in cancerul mamar).

- Vitamina E (1-1-0 la 30 de minute dupa masa - este considerata vitamina tineretii si a vitalitatii, fiind raspunzatoare pentru un metabolism corect si un echilibru hidro-electrolitic corespunzator in organism)
#4 - Eduard - 05/16/2013 - 13:45
Combinatia culevit, omega 3 si clorofila ajuta in fibroadenom mamar?
#5 - luana - 05/29/2013 - 13:20
Va rog sa-mi spune-ti daca pentru cancer la plaman se poate lua. cu multumiri
#6 - rita - 06/06/2013 - 12:55
Raspuns Rita
Nu luati pentru Cancer la Plamani produsul Culevit. Luati in schimb Low Deuterium Oxy Crystal:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/oxy-crystal.htm

Mod de administrare: 45 picaturi intr-un litru de apa consumat in fiecare zi.
#7 - Eduard - 06/21/2013 - 00:43
Raspuns Luana
Aceasta combinatie de produse ajuta pe mai multe directii in fibroadenomul mamar.
#8 - Eduard - 06/22/2013 - 19:22
Produs Culevit
Se poate folosi Culevit in tumoarea de vezica urinara? Multumesc!
#9 - Roxi - 06/24/2013 - 16:33
Raspuns Roxi
Va rog sa alegeti din produsele recomandate, printre ele ne fiind Culevit:

http://www.terapii-naturiste.com/calivita/afectiuni-tratamente/cancer-vezica.htm
#10 - Eduard - 06/24/2013 - 23:58
Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.