Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita


Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Dispozitive de protectie contra radiatiilor electromagnetice:
gama E-Protect
de la CaliVita

 

DISPOZITIVELE PROTECTIVE contra radiatiilor electromagnetice ajuta sistemul natural de aparare a organismului impotriva influentei negative exercitate de aparatele care produc campuri electromagnetice.


Telefonul celular
si routerul wireless se numara, probabil, printre aparatele cele mai des folosite, care genereaza camp electromagnetic. Acesta este utilizat mult mai frecvent si pe perioade mai lungi de timp decat orice alte aparate electrice si, in plus, este plasat mult mai aproape de corp. Cele mai frecvente surse de emanatie a campurilor electromagnetice sunt aparatele electrocasnice, monitoarele computerelor, dispozitivele de telecomunicatie, televizoarele, telefoanele celulare, vehiculele cu motor, sirmele si cablurile electrice. Aceste campuri influenteaza corpul uman, cauzand simptome precum agitatie si dureri de cap, dar influenta lor permanenta poate deregla, de exemplu, ciclurile organismului, ritmul veghe-somn, poate cauza oboseala cronica, etc.


Au fost deja efectuate numeroase cercetari
cu privire la riscurile radiatiilor telefoanelor, antenelor, modemurilor si routerelor asupra sanatatii, iar rezultatele au fost clare: sistemul de auto-reglare a organismului este suprastimulat. Pe termen lung, acest fapt poate avea o serie de efecte neplacute, de exemplu poate duce la dereglarea sistemului imunitar. Slabirea sistemului de aparare poate cauza un cerc vicios, deoarece poate provoca alte probleme, cum ar fi deteriorarea sistemului de furnizare a energiei catre celule, dereglari metabolice, etc. Prin urmare, expunerea permanenta la "electrosmog” poate slabi imunitatea generala, iar un sistem imunitar slabit poate spori sensibilitatea organica si functionala la "electrosmog”. Cele mai frecvente simptome in cazul folosirii telefoanelor celulare sunt: dureri de cap, incalzirea urechilor si a fetei, stare de nervozitate, dereglari de somn, depresie generala, oboseala. Pe durata convorbirilor la telefonul celular frecventele radio penetreaza organismul acesta fiind si motivul care cauzeaza incalzirea. In cazul retelelor care opereaza la o frecventa de 1800 MHz, adancimea penetrarii este de 1 cm.

In ce consta gama E-Protect de la Calivita?

Autocolant

Pachet 4 Autocolante

Stickerul E-Protect
Pret: 72,03 ron, TVA inclus

Continut: autocolant

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)
Pachetul Sticker
Pret: 213,93 ron, TVA inclus

Continut: 4 produse

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)

   Pachet 2 Autocolante + Cartela       

    Pachet 2 Autocolante + Cartela + Disc      

Pachetul Personal
Pret: 396,68 ron, TVA inclus

Continut: 3 produse

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)
Pachetul Familial
Pret: 697,68 ron, TVA inclus

Continut: 4 produse

!! OFERTA - Comanda cu 10% reducere & transport gratuit
buc.  
 ► Comanda telefonica: 0727.359.797 (Dan)


Stickerul E-Protect se lipeste de partea din spate a telefonului celular sau pe suprafata oricarui dispizitiv casnic. Autocolantul este conceput pentru a va ajuta sa va protejati impotriva emisiilor de radiatii electromagnetice de joasa si inalta frecventa ale unor aparate precum: telefoane celulare, laptopuri, interfoane, televizoare, telefoane cordless, cuptoare cu microunde, gps-uri, frigidere, masini de spalat si in general motoare electrice de mica anvergura. Nu este necesar sa inlocuiti folia dupa o anumita perioada (in afara cazului in care este deteriorata), nu trebuie reincarcata, e simplu si usor de folosit. Aceasta folie actioneaza conform principiilor biofizicii.

Cardul E-Protect functionaza optim atunci cand este amplasat in apropierea corpului. Pastreaza-l in buzunar, in geanta sau in portofel. Fa cadou cate unul fiecarui membru al familiei, in special copiilor.

Discul E-Protect se pastreaza in ambalajul original si se amplaseaza cu fata la persoana de protejat, in pozitie verticala, pe birou, in living, in dormitor sau in orice alta camera in care persoana este inconjurata de dispozitive electronice. E necesara folosirea unui pentru fiecare incăpere in care sunt plasate surse de radiatii electromagnetice.

Dispozitivele E-Protect sunt nu doar scuturi protectoare, ci ele cresc si rezistenta organismului, armonizand frecventele daunatoare care ne afecteaza din interior sau din exterior. Utilizarea lor este simpla si sigura. Ele nu duc nici la cresterea volumului de radiatii, nici la consumul de energie in nici o situatie. Eficienta lor a fost analizata de Institutul EUTROPA din Germania, iar examinarea prin biorezonanta a produs, de asemenea, rezultate excelente. E-Protect este o gama de produse apartinand domeniului energeticii umane si medicinei informationale de ultima generatie.

E-Protect lucreaza potrivit principiilor biofizice ale stimularii moleculare. Acest lucru inseamna: factorii care cauzeaza electrosmog sunt stocati ca si coduri binare pe foliile speciale din interiorul dispozitivelor si transformati printr-un transmitator special de impulsuri (incorporat pe aceeasi folie) in informatie energetica pura, menita sa intre in rezonanta cu energetica celulelor corpului si sa stimuleze ciclurile de control energetic ale unei corecte functionari la nivel fizic. In acest fel corpul primeste un impuls energetic corect modulat (efect de bio-rezonanta), care activeaza capacitatea de auto reglare a curentilor din celulele expuse la electrosmog. Informatiile perturbatoare din exterior (de ex. radiatiile telefoanelor mobile) pot fi astfel "acoperite” sau "sterse”. Potentialul membranei celulare este din nou refacut. Este dezvoltata sinteza ATP (recuperarea energiei).


Principalele informatii energetice codate pe foliile dispozitivelor E-Protect si semnificatia lor:


* O capacitate mai mare a pielii de a absorbi oxigenul (informatie O2).

* Intarirea si stabilizarea invelisului acid al pielii (informatie ioni de hidronium – ioni de hidrogen).

* Hranirea accelerata a celulelor, descompunerea mai rapida a deseurilor (actualizarea ciclurilor de control).

* Regenerarea celulelor (potentialul membranei celulare).

* Neutralizarea toxinelor si deseurilor organice.

* Intarirea tesuturilor conjunctive.

* Nivel crescut de energie in celule (informatie ATP).

* Compensarea efectelor daunatoare ale radiatiilor de mare frecventa.

 

Gama E-Protect reprezinta o inovatie tehnica, este testata stiintific, are un efect continuu si nu prezinta efecte secundare sau contraindicatii. In plus, nu se uzeaza, si prin urmare nu necesita inlocuirea periodica. Este usor de folosit, cu dimensiuni reduse (aproximativ 2,4 pe 3,4 cm), simplu si sigur.

 

► Un dispozitiv E-Protect Sticker costa 72,03 lei (cel mai mic pret de distributie).


E-Protect Sticker  buc.  


► Un pachet E-Protect Sticker Package costa 213,93 lei (cel mai mic pret de distributie).


E-Protect Sticker Package  buc.  


► Un pachet E-Protect Personal Package costa 396,68 lei (cel mai mic pret de distributie).


E-Protect Personal Package  buc.  


► Un pachet E-Protect Home Package costa 697,68 lei (cel mai mic pret de distributie).


E-Protect Family Package  buc.  Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.