Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala

Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice


Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru tratarea sterilitatii

 

Sterilitatea reprezinta suma tuturor problemelor legate de incapacitatea spermatozoizilor de a fecunda ovulul, care ingreuneaza sau chiar fac imposibila procreerea de catre barbat.

Cercetarile efectuate pana acum arata ca fenomenul sterilitatii are la baza 4 posibile scenarii:

1. Absenta spermatozoizilor (azoospermie), adica sperma nu contine spermatozoizi. Cauzele includ obstacole canalare sau insuficienta testiculara.

2. Numar scazut de spermatozoizi (oligospermie) - lichidul ejaculat contine un numar insuficient de spermatozoizi pentru a fertiliza ovulul.

3. Forme anormale - spermatozoizii cu forme anormale pot avea dificultati in penetrarea ovulului.

4. Motilitate scazuta - spermatozoizii inoata slab sau deloc si mor inainte de a intalni ovulul.


Spermatozoizii sunt produsi in testicole. In timpul ejacularii sunt impinsi prin contractii musculare printr-o serie de tubuli ce formeaza epidimulul si sunt amestecati cu lichidul seminal secretat de veziculele seminale si cu un lichid secretat de prostata, toata aceasta compozitie constituind sperma.

Un barbat nu este considerat a avea o problema de fertilitate pana cand nu a incercat si a esuat sa conceapa timp de un an de zile.


*****

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru STERILITATE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Sterilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la barbati care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand fie cauze primare - situatie dificil de combatut: raniri sau malformatii ale organelor reproductive, oreionul incorect tratat in copilarie, boli de origine endocrina sau alte boli autoimune (psoriazis, diabet zaharat, poli-artrita reumatoida - vezi afectiunile respective); cauze secundare - dezechilibre hormonale in legatura cu producerea spermei cauzate de stress si anxietate, utilizarea drogurilor, disfunctii sexuale care impiedica ejacularea in conditii normale, etc. Pentru tratarea sterilitatii secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Vital Man (1-1-0 dupa masa, 2-3 luni continuu, creste vitalitatea fizica, psihica si sexuala specifica organismului masculin).

- Zen Thonic (2-1-0 dupa masa, 3 luni continuu, confera energie masculina, solara, tonica si regeneratoare) sau Arginine Plus (1-1-1 dupa masa, stimuleaza productia de sperma si creste apetitul sexual) sau Evening Primrose Oil (1-1-1 dupa masa la 30 de minute, intervine in reglarea proceselor metabolice si hormonale din organism).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 2-3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand efectele nocive ale stresului cronic asupra functiei reproductive).

- Mega Zinc (0-1-0 dupa masa, actioneaza ca stimulator al secretiei masculine de testosteron si ajuta in productia unei sperme de calitate; este ideal sa fie asociata cu miscare si exercitii fizice).

- Pro Selenium (1-0-1 dupa masa, intervine favorabil in regalarea procesului de spermatogeneza).


Observatie:
Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.