Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuanticeMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
 

Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru stimularea fertilitatii la femei

 

Sarcina este o perioada foarte importanta din viata unui cuplu, de aceea multe cupluri acorda o mare atentie in planificarea unui copil. Partenerii devin nerabdatori si trec prin perioade de stres cu fiecare luna care trece fara ca evenimentul mult asteptat sa se intample, iar atunci cand in sfarsite sarcina apare, nu-i mai dau aceeasi importanta. Desi in aproape jumatate din cazuri infertilitatea este datorata barbatilor, femeia va fi cea care va face primul control la un obstetrician.

In general, infertilitatea este o problema ce se rezolva de la sine. Fertilizarea in Vitro este de cele mai multe ori inferioara fertilizarii "in pat" iar cuplurile au nevoie de multa rabdare si relaxare astfel incat sa fie permis ciclul biologic natural. Dupa 6 luni de incercari fara succes este timpul, in cele mai multe cazuri, ca femeia sa se prezinte la un medic pentru o investigatie amanuntita.

Un medic obstetrico-ginecolog poate trata infertilitatea pana la un punct, dupa care va trebui sa apelati la un specialist in infertilitate. Acesta este un moment tensionat pentru ambii parteneri si faptul ca va trebui sa mergeti la un al doilea specialist poate fi descurajant. Nu trebuie sa uitati insa ca un tratament alopat va poate conduce la fertilitate pe cai naturale si fara repercursiuni ulterioare neplacute.

Femeile tinere au mai multe sanse ca rezultatul sa fie pozitiv intr-o perioada mai scurta de timp decat in cazul celor mai in varsta. Intre 4 si 6 luni de insucces in fertilizare poate fi o problema la cuplurile intre 20-30 de ani, dar un cuplu de peste 30 de ani va trebui sa astepte inca ceva luni inainte de a suspecta o problema de fertilizare.


***

In continuare va oferim o schema detaliata de tratament natural pentru INFERTILITATE, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Infertilitatea reprezinta acea afectiune prezenta la femei care impiedica exercitarea functiei normale de reproducere, avand cauze primare (situatie dificil de combatut): uter infantil, malformatii si malpozitii uterine, boli cronice neglijate sau incorect tratate: diabet, cancer, obezitate (vezi afectiunile respective); respectiv cauze secundare: dezechilibre hormonale cauzate de stress si anxietate, anexite repetate si incorect tratate, probleme de ovulatie, vaginism, infertilitatea de dupa avorturi, utilizarea drogurilor. Pentru tratarea infertilitatii secundare recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CaliVita:


- Vital Woman (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; echilibreaza sistemul hormonal si imunitar, crescand vitalitatea si tonusul intregului organism).

- Evening Primrose Oil (1-0-1 inainte de masa; 3 luni continuu; regleaza secretia hormonilor sexuali feminini si stimuleaza fertilitatea prin continutul de vitamina E si acizi grasi nesaturati linoleici).

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa; 3 luni continuu; are efect de relaxare a sistemului nervos central si periferic, diminuand astfel impactul negativ al stresului cotidian asupra functiilor hormonale si de reproducere).

- White Willow (1-1-1 dupa masa; 2 luni continuu; este un bun antiinflamator la nivel pelvin - ovare, trompe si uter, combatand astfel sterilitatea secundara afectiunilor de la acest nivel).

- Zen Thonic (2-1-0 inainte de masa, creste tonusul fizic si psihic, imbunatateste starea generala a organismului, inhiba aberatiile si malformatiile, combate starile de melancolie si moliciune, ridica imunitatea si vitalitatea, mobilizeaza si antreneaza energia).


Observatie:
Produsele se pot administra in paralel cu alte tratamente prescrise.
 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.