Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personala


Terapia energetica de ultima generatieBIOHARMONEX
marea promisiune
a medicinei cuantice
Vindecarea cu apa...AQUARION
activatorul de apa
de inalta performanta


 

Magazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe


Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita
Sanatate cu ajutorul produselor naturiste
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru ridicarea coeficientului de inteligenta

 

Inteligenta este o aptitudine mentala care implica, printre altele, capacitatea de a rationa, de a prevedea, de a rezolva probleme, de a gandi abstract, de a intelege idei complexe, de a invata repede si de a folosi experienta acumulata. Nu este doar o capacitate scolara, o facultate strict stiintifica sau un talent pentru teste. Ea reflecta o capacitate mai mare si mai profunda de a intelege mediul, de a "prinde din zbor", de a da un sens lucrurilor si de a imagina solutii practice.

Exista mijloace pentru a "etalona" inteligenta unui individ, dar acestea nu reflecta decat in parte capacitatile sale. Unul dintre cele mai populare mijloace il reprezinta evaluarea de tip IQ. Acesta este insa un indice foarte relativ de etalonare a inteligentei, controversat pe plan mondial si adesea pus in discutie de catre psihologi, deoarece cuantifica numai inteligenta cognitiva, tehnica. El ramane unul din "instrumentele necesare dar nu si suficiente" de investigare.

Dincolo insa de ce ni s-a predat la scoala, de diploma unei facultati, de know-how-ul tehnic al unor ani de experienta profesionala, se profileaza un alt factor de importanta majora pentru succesul in cariera si in viata: inteligenta emotionala. Inteligenta emotionala este capacitatea personala de identificare si gestionare eficienta a propriilor emotii in raport cu scopurile personale (cariera, familie, educatie, etc). Finalitatea ei consta in atingerea scopurilor noastre, cu un minim de conflicte inter si intra-personale.

Ne-am intrebat adeseori ce ii face pe unii oameni, avand o pregatire profesionala minimala, sa reuseasca in cariera. Ce ii face pe altii, cu un background tehnic ridicat, sa aiba esecuri si sa stagneze pe drumul catre o viata mai buna? Raspunsul la acest aparent paradox este modul in care fiecare dintre ei isi foloseste inteligenta emotionala (EQ).

Chiar daca o persoana are suficiente cunostinte si idei inteligente, daca nu isi cunoaste si nu reuseste sa-si gestioneze emotiile si sentimentele, poate intampina dificultati in incercarea de a-si construi relatiile cu ceilalti, impacarea cu sine sau o cariera profesionala de succes. Persoanele cu un inalt grad de autocunoastere isi dau seama cum sentimentele lor ii afecteaza, atat pe ei, cat si pe cei din jur.

In viata pot aparea situatii in care o crestere a performantelor intelectuale si emotionale ar fi de mare ajutor. Fumatul, alcoolul, noptile nedormite, alimentatia necorespunzatoare si viata dezordonata nu vor conduce la cresterea performantelor cerebrale. O conditie de baza este evitarea stres-ului, a oboselii, precum si impletirea armonioasa si echilibrata a activitatii intelectuale cu cea fizica pe fondul unei alimentatii echilibrate si bogate in elementele necesare bunei functionari a functiilor cerebrale.

Gandirea clara este asigurata de o oxigenare buna a creierului. Acest lucru este stimulat de vitamina E, de potasiu si de sulf. Vioiciunea psihica pe fondul eliminarii dezordinii mentale generate de stres, mentinerea creierului la paramentri de functionare inalti, precum si largirea orizontului cognitivo-emotional de perceptie, sint asigurate, in primul rand, de vitaminele complexului B (B1, B6, B12). Prin modul in care se recomanda, acestea ajuta la imbunatatirea intr-o mare masura a coeficientului de inteligenta (chiar si in cazul copiilor retardati mintal). Ele micsoreaza iritabilitatea si tensiunea nervoasa, maresc puterea de concentrare si mentin sanatatea sistemului nervos. Vitamina C contribuie la cresterea coeficientului de inteligenta favorizind producerea de neuro-transmitatori.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru RIDICAREA COEFICIENTULUI DE INTELIGENTA, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora - medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


- Triple Potency Lecithin (1-0-0, in timpul mesei) SAU Super Soya Lecithin (1-1-1 in timpul mesei) - stimuleaza oxigenarea celulei nervoase si totodata favorizeaza conexiunile sinaptice rapide.

- Ginkgo XC (1-1-0 dupa masa, inlatura strea de oboseala mentala printr-o irigare corecta a sistemului cerebro-vascular).

- Noni (1-0-1 inainte de masa, actioneaza direct pe scoarta cerebrala regland mecanismele neuronale de transmitere a impulsurilor nervoase, destinde sistemul nervos si imbunatateste somnul) SAU Oxy Max (7-7-7 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime creierul si toate structurile neuronale, prevenind disfunctionalitatile la acest nivel si asigurand cresterea rezervelor energetice ale creierului; ajuta totodata la absorbtia si utilizarea nutrientilor din celelelate produse si asigura un tonus fizic si psihic ridicat)

- Strong Bones (1-0-1 inainte de masa, este esential in functionarea normala a celulei nervoase deoarece Calciul ia parte la schimburile celulare active - neuronul consumand foarte mult Calciu intr-o functionare corespunzatoare conform solicitarilor).

- Xantho Plus (1-1-1 dupa masa, este vasorelaxant si stimuleaza sanatatea celulei neuronale, prevenind disfunctionalitatile neuropsihice si sprijinind indirect orice proces de imbunatatire a performantelor cognitiv-comportamentale) SAU Zen Thonic (1-1-0 inainte de masa, creste tonusul cerebral si vitalitatea atat la nivel fizic-celular cat si psihic-nervos).

Observatie: Se face o cura completa (cate un flacon din fiecare produs), de 2 ori pe an.

 


EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Titlu
Comentariu
To prevent automated Bots form spamming, please enter the text you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
»


[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.