Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0731.027.508 - Eduard


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita
pentru dezvoltarea atentiei

 

Exista doua tipuri de atentie, cu totul distincte:

  • una spontana, naturala;

  • cealalta voluntara, cultivata.

Cea dintai forma, neglijata de majoritatea psihologilor, este forma naturala, primitiva, veritabila a atentiei. Cea de-a doua este un rezultat al educatiei, al antrenamentului.

Atentia este un dar al naturii, repartizata inegal de la un individ la altul. Puternica sau slaba, are drept cauza starile afective. Omul, ca animal, nu da atentie in mod spontan decat lucrurilor care il intereseaza, il ating, ii produc o stare placuta, neplacuta ori mixta. Natura atentiei spontane la o persoana releva caracterul acesteia sau cel putin tendintele sale fundamentale. Ne arata daca avem de-a face cu un spirit frivol, banal, marginit, deschis sau profund. Este foarte intuitiv exemplul unei portarese care in mod spontan da atentie barfelor asa cum pictorul este atras de un frumos rasarit de soare sau cum geologului ii atrag atentia roci in care omul obisnuit nu vede decat niste pietre.

Daca atentia are drept cauza starile afective - fapt incontestabil dovedit - iar aceste stari au la randul lor drept cauze tendinte, trebuinte, apetituri, atunci atentia tine de ceea ce este mai profund in individ : instinctul de conservare.

Posibilitatea de a fi atent a fost si ramane un avantaj de prim ordin in lupta pentru viata.

***


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural in vederea DEZVOLTARII ATENTIEI, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora. Doamna doctor este totodata medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).

Atentia este un fenomen deosebit de complex si in acelasi timp greu de descifrat. Greutatea provine din faptul ca atentia insoteste permanent celelalte procese si activitati psihice constiente, manifestandu-se mai mult sau mai putin o data cu ele. Este greu de presupus ca un proces psihic s-ar putea desfasura fara participarea cat de cat a atentiei. Pentru imbunatatirea capacitatii de atentie recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament:

Pentru adulti:

- Energy & Memory (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; stimuleaza capacitatea de concentrare si creste rezistenta la solicitari psihice) SAU MagneZi B6 (0-1-1, dupa masa, confera putere si forta, destreseaza sistemul nervos, inlatura angoasa si imbunatateste concentrarea si atentia) SAU Panax Ginseng (1-1-0 inainte de masa, asigura un fond mental energizat, capabil sa faca fata solicitarilor).

- Spirulina Chlorella Plus  (1-1-0 dupa masa; 3 luni continuu; dezintoxica, alcalinizeaza si energizeaza organismul in suprasolicitarile de orice fel; asigura un aport adecvat de nutrienti din cele mai variate surse naturale pentru buna functionare a sistemului nervos, imunitar, osteo-articular, digestiv si circulator).

- Oxy Crystal (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, stimuleaza atentia si memoria, combate anxietatea si calmeaza, energizeaza si tonifica fizic si psihic).

Pentru copii:

- Super Soya Lecithin (1-0-1 in timpul mesei; 3 luni continuu; stimuleaza atentia si capacitatea de concentrare, crescand astfel tonusul si performantele intelectuale ale copilului).

- Xantho Plus SAU Zen Thonic (1-1-0 dupa masa, este vasorelaxant si stimuleaza celula neuronala, sprijinind astfel orice proces de imbunatatire a performantelor cognitiv-comportamentale)

- Oxy Max (10-10-10 picaturi in pahar cu apa plata, oxigeneaza in profunzime asigurand tonus psihic si vitalitate, o buna capacitate de atentie si memorizare).

Observatie: Se efectueaza 2 cure anual, preferabil primavara si toamna.

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.Catre pagina principala a sectiunii Performanta Intelectuala →
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2020 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.