Cautare in Site..

x
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor lor. Vizitarea in continuare a site-ului nostru implica acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. More info. Am inteles
Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate

Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
scaderea apetitului alimentar

 

Cateva mituri false despre slabit si alimentatia la cura de slabire:

  1. - Doar grasimea ingrasa! FALS! Intr-adevar, grasimile contin de doua ori mai multe calorii decat proteinele sau glucidele insa trebuie sa stim ca tot ce e in cantitati prea mari ingrasa!

  2. - Grasii mananca mai mult decat slabii! FALS! Studiile de specialitate au aratat ca grasii mananca uneori chiar mai putin decat slabii! Motivele pentru arderile defectuoase sunt hormonii, mostenirea genetica, sedentarismul, tendinta catre obezitate aparuta in copilarie si lasata netratata, si nu in ultimul rand curele de slabire dure care deregleaza organismul!

  3. - Vitaminele stimuleaza metabolismul grasimilor! FALS! Rolul vitaminelor este sa contribuie la arderea grasimilor, alaturi de alte substante! In acest sens va sfatuim sa va schimbati regimul alimentar treptat, nu brusc!

  4. - Daca transpiri sau daca folosesti ceaiuri diuretice slabesti. FALS! Prin transpiratie se elimina apa din corp, odata cu ceva minerale si vitamine. Int-adevar pierzi din greutae, dar este apa, nu grasime, grasimea se consuma doar prin transformarea ei in lucru mecanic (miscare) si caldura sau prin participarea ei la alte procese metabolice.

  5. - Facand exercitii pentru o anumita grupa musculara se reduce grasimea din acea zona. FALS! Grasimea se reduce in mod proportional de pe toata suprafata corpului, nu din anumite zone cu precadere. Aviz doamneleor care lucreaza ore in sir la aparatele pentru adductori si abductori sau celor care fac sute de abdomene. Cand ati vazut ultima data un om cu un abdomen reliefat si cu grasime pe restul corpului?


Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru Scaderea Apetitului Alimentar, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente natusite - Dr. Doina Teodora -
medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Varianta 1:

- Citrimax and Chromium (0-1-1 inainte de masa)

- X-Shape (1-0-1 inainte de masa)


Varianta 2:

- Nopalin (1-1-1 inainte de masa)

- Figure Shaper (1-0-1 inainte de masa)

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.