Cautare in Site..

Calivita, un stil de viata

Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita


Formular comanda produse Calivita

Informatii si servicii suplimentare

Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate


Surse de vitalitate
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Utilizarea preparatelor naturale CaliVita pentru
absorbirea si arderea grasimilor (la o cura normala de slabire)

 

Strategia scaderii in greutate (in sens de "ajustare") se bazeaza pe succesiunea ciclurilor "slabire - mentinere", care cuprind:

1. Perioade de slabire propriu-zisa (de 1 - 3 luni) in care greutatea scade cu 3 - 8 kg prin dieta hipocalorica, exercitiu fizic, terapie comportamentala si medicatie corespunzatoare.

2. Mentinerea efectului 2 - 6 luni prin exercitiu fizic, terapie comportamentala, dieta si medicatie corespunzatoare.

Un rol important trebuie sa-l aiba profilaxia obezitatii, avand in vedere faptul ca mai mult de 40% dintre obezii adulti au fost obezi si in copilarie. Spre deosebire de obezitatea survenita la maturitate, care se datoreaza cresterii volumului celulelor adipoase (hipertrofie), obezitatea survenita in copilarie se datoreaza numarului crescut de celule adipoase (hiperplazie), fiind astfel mult mai greu de tratat la maturitate decat de prevenit/combatut din timp (numarul de celule tinde sa ramana permanent acelasi, fixat din perioada copilariei).

Grasimea este o problema reala pentru multi oameni. Rezolvarea acestei probleme inseamna rezolvarea unei probleme de sanatate, cu implicatii totodata la nivel de imagine de sine si sociala, avand un efect pozitiv asupra increderii in sine, permitand un stil de viata mult mai antrenant si dinamic. Scopul nu este doar de a slabi, ci si de a mentine mai apoi greutatea in limitele dorite, uneori aceasta fiind partea mai dificila.


***

Va oferim mai jos o schema detaliata de tratament natural pentru ARDEREA si ELIMINAREA SURPLUSURILOR de GRASIME de pe corp, realizata si explicata punct cu punct de medicul nostru consultant pe probleme de terapii si tratamente naturiste - Dr. Doina Teodora, medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).


Pentru FEMEI:

- Evening Primrose Oil (1-1-1 inainte de masa; 3 luni continuu; echilibreaza metabolismul axului endocrin, normalizand astfel secretiile hormonale ale glandelor afectate)

- Figure Shaper (1-0-1 inainte de masa, 2-3 luni continuu, suprima eficient pofta de mancare si determina organismul sa produca energie din rezervele de grasime; accelereaza metabolic si reglementeaza distributia energiei in organism)

- Nopalin (2-2-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; este hranitor si creeaza senzatia de satietate, leaga compusii reziduali din intestine si contribuie la eliminarea lor eficienta prin scaun; are actiune detoxifianta si regleaza glicemia).


Pentru BARBATI:

- Slim Formula (1-1-1 inainte de masa; 2-3 luni continuu; adjuvant in cura de slabire deoarece reduce apetitul alimentar si faciliteaza eliminarea eficienta a metabolitilor prin scaun; componenta lecitina luata separat este un bun arzator de grasimi si un accelerator de tranzit intestinal eficient)

- Rhodiolin (1-0-1 dupa masa, 2 luni continuu, are efect antistress regland astfel sistemul nervos si hormonal - ce sufera modificari in conditii de suprasolicitare si determina adesea acumulare de tesut gras)

- X-Shape (0-1-1 inainte de masa, 2 luni continuu; prin compozitia bogata in aminoacizi stimuleaza arderea depozitelor de grasime fara a pierde tesut muscular si apa din organism)

 

- OPTIONAL, se poate utiliza dispozitivul energetic de uz personal BioHarmonex, pe programele corespunzatoare de reglare energetica: Weightloss (in timpul antrenamentului), After Training (dupa antrenament), Relax (inainte de culcare), Hormone (oricand, numai pentru femei), Nerves (in timpul activitatilor cotidiene), Circulation (dimineata devreme), Detox (seara), Digestion (in timpul mesei).

- OPTIONAL se va consuma apa alcalina (vezi dispozitivul Aquarion), deosebit de benefica in normalizarea absorbtiei intestinale a nutrientilor, fluidizarea circulatiei sanguine, eliminarea metabolitilor toxici si a surplusului de grasimi din organsim.


Observatii:

Produsele recomandate se pot lua in paralel cu medicatia clasica si optim ar trebui sa se faca 3 cure pe an cu o pauza de 1 luna intre ele.

Recomand optim 1-2 reprize a cate 30 de minute de exercitii fizice pe zi.

Recomand ca, in paralel cu utilizarea produselor, sa se consume zilnic multa apa plata, ceaiuri, sucuri naturale, fiind contraindicate apele si sucurile carbogazoase.

Este foarte importanta evitarea stresului prin cultivarea unei atitudini interioare senine si flexibile fata de evenimente si fata de procesul de slabire.

Vezi articolul: Combaterea obezitatii si secretele unei siluete

 

EXPLICATII GENERALE..

► 1-1-1 = o tableta / capsula / lingura / lingurita de sirop dimineata, una la pranz, una seara.

► (...) = un produs a carui denumire e scrisa intre paranteze reprezinta o alternativa la produsul care il precede, drept pentru care se va alege doar unul din cele doua; la fel si in cazul in care indicatia este oferita in mod explicit (Produs 1 SAU Produs 2).

► Fiecare produs functioneaza independent de celalalte daca nu se specifica altfel; produsele actioneaza conform informatiilor din recomandare si celor din prospect, prin urmare pot fi administrate toate produsele unicat din reteta sau doar unul, in functie de efectul dorit.

► Pagina prospect este accesibila prin linkul de pe denumirea produsului.

► O cura = cate un flacon din fiecare produs ales

► Durata optima de administrare a unui tratament este de 3 luni consecutive, daca nu se specifica altfel in recomandari.

Puteti comanda produsele Calivita dorite si din FORMULARUL ONLINE DE COMANDA.Catre pagina principala a sectiunii Performanta Fizica →

Spre pagina principala a sectiunii Afectiuni si Tratamente →
 [ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut de Paunescu Dan Georgica A.F., colaborator CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2021 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.