Cautare in Site..

x
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si intereselor lor. Vizitarea in continuare a site-ului nostru implica acordul dumneavoastra pentru folosirea cookie-urilor. More info. Am inteles
Calivita, un stil de viata


Beneficiile terapeutice ale produselor Calivita si raportul pret-calitate

Coenzima Q10
(cardio-vascular)

Produse pe baza de Coenzima Q10 de la Calivita

Informatii si servicii medicale

Afectiuni si Tratamente
Consultatii Medicale
Ingrediente, avize, marturii
Articole despre produse

Evolutia conceptului de sanatate

Surse de vitalitate
Medicina energetica
Terapia mental-emotionala
Dezvoltare personalaConsultatii cliniceSCIO, Oberon,
microscop Darkfield -
informatii, programariMagazin Naturist


Cosul de cumparaturi

Produse Calivita selectate
pentru comanda:

 Momentan, cosul dvs. este gol.


 Comanda telefonica:

 ► 0727.359.797 - Dan
 ► 0731.027.508 - Eduard


 NOTA: Preturile produselor
 includ adaosul comercial si
 TVA-ul, fiind preturile finale.


 ► Cum poti sa comanzi
 ► Expediere si plata
 ► Livrare si taxe

  

Sanatate, energie, echilibru si optimism
cu ajutorul produselor naturale de ultima generatie
ale companiei
CaliVita International

Vitamina C - bagheta magica a naturii

 

Descoperitori: James Lind, Szent Gyorgy (premiul Nobel). Ei au aratat ca vitamina C mareste capacitatea globulelor rosii de a fixa oxigenul din aer si de a-l transporta in celule.

Vitamina C accelereaza formarea anticorpilor si activitatea fagocitelor, care protejeaza corpul impotriva infectiilor. In respiratia celulara, vitamina C actioneaza in paralel cu vitamina B (mai multa forta vitala concentrata in mitocondrii sub forma de ATP, unde Fierul este intermediar). In acest sens participa la fixarea Fierului din hrana in corp.

Fierul are functie regulatoare la statia finala a metabolismului celular, in mitocondrii. Vitamina C are eficacitate sporita in prezenta fierului.

Oxigenul din aer distruge vitamina C. Cand nu face parte dintr-un complex biochimic, vitamina C se combina cu oxigenul (are afinitate la acesta) si se consuma. De aceea trebuie sa fim atenti la pregatirea alimentelor (suc, salate), ca acestea sa nu fie mult timp in contact cu aerul. Congelarea la temperaturi joase nu vatama vitamina C dar dupa decongelare alimentele trebuie consumate imediat, deoarece la congelare celulele crapa.

Tutunul distruge vitamina C. El blocheaza absorbtia O2 de catre hemoglobina din sange.

Vitamina C este un factor de crestere a oaselor, al formarii dintilor (in acest caz actioneaza impreuna cu Ca (calciu), P (fosfor), acidul silicic si vitamina D). Vitamina C participa la metabolismul colesterolului. Activeaza formarea substantelor de cimentare intercelulara si a colagenelor, care sunt proteine de sustinere si care se afla in piele, cartilagii, discuri intervertebrale, tesut conjunctiv, nervi, ligamente si in substanta proteica a oaselor.

Activeaza formarea corticosteroidelor in capsula suprarenala (important pentru reumatism). Favorizeaza reinnoirea sangelui.

Vitamina C se gaseste in corp acolo unde se desfasoara procese vitale: ficat, glande suprarenale, hipofiza, corpul luteum care furnizeaza femeii hormonii specifici.

Are rol de reglare si purificare. Mareste rezistenta la frig, accelereaza vindecarea ranilor, impiedica insolatiile (prin activarea respiratiei celulare si a sistemului de aparare).

Oboseala la volan se evita 3-5 ore luand 500-1000 mg vitamina C. Efectul incepe la 1/2 h de la administrare.

Vitamina C naturala este superioara vitaminei C sintetice. Primavara, intensificarea radiatiei ultraviolete stimuleaza activitatea tiroidei, care mareste metabolismul cu 15-20%; aceasta necesita un consum suplimentar de vitamina C. Astfel apare asa-zisa astenie de primavara. Se vor consuma in acest sens mai multe vitamine si minerale ca deobicei.

Produsele pe baza de vitanina C naturala de la CaliVita sunt: C 500, C 1000, C Plus, Lion Kids C Vitamin.
[ Beneficii ]  [ Marturii ]  [ YouTube ]  [ Facebook ]

 [ Produsele Calivita ]  [ Promotii Produse ]  [ Afectiuni si Tratamente ]  [ Consultatii Medicale ]

  [ Surse de Vitalitate ]  [ Medicina Energetica ]  [ Terapia Mental-Emotionala ]  [ Dezvoltare Personala ]

{ Cum comand? }  { Cum platesc? }  { Despre livrare }   { Afacerea Calivita }

{ Politica de confidentialitate

Site-ul www.Terapii-Naturiste.com/calivita este detinut, administrat si intretinut de Paunescu Dan Georgica A.F., David Lila P.F.A. si Eduard Irimia P.F.A, colaboratori CaliVita® International. Colaboratorii independenti mentionati sunt singurii responsabili de continutul site-ului. Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.


COPYRIGHT © 2003 - 2019 - Eduard Irimia, David Lila, Dan Paunescu. Toate drepturile rezervate.